Fajny, kiedy jedziecie?
My już w domu

Dla każdego kto podróżuje z małymi dziećmi polecam Eurocampy

o tym już pisałam i bardziej się utwierdziłam w tym przekonaniu w drodze powrotnej

otóż mieliśmy 2 hotele (1we Francji -Dole 2gi w Bawarii). No i nie było tak super. Trzeba było znaleźć restaurację, płac zabaw lub inne atrakcje. W eurocampach mamy wszystko pod ręką i bezpiecznie dzieci mogą się biegać

Jeśli kogoś interesuje małe podsumowanie campow w których nocowaliśmy:
1.lindau Niemcy. Ogólnie fajny jednak jedzenie było drogie (jakoś tez No ale niemieckie jedzenie to nie moja bajka). Brak baseniku dla maluszków.
2. Domaine des Naides, port Grimaund. SUPER! Pokochałam miłością wielką i na pewno TU wrócimy. Park jest nowy Ok 2lata. Dużo atrakcji dla maluszków, dużo pracowników Eurocampu, basen olimpijski i osobny basen dla maluchów z atrakcjami więc dzieci się nie nudziły. Fun zone, dzieci miały frajdę i świetnie się bawiły. Restauracja nie jest zbyt droga i jedzenie tez Ok. Atrakcje wieczorami. Położenie campu jest super, blisko do Port Grumaund gdzie można statkiem popłynąć do St Tropez. Atrakcji wkoło bardzo dużo
3. Vilnowa il a Geltru Costa dorada. Fajny, dla starszych dzieci raj

dla mnie wydał się za duży. Atrakcji dla dzieci sporo ale szczególnie tych starszych. Domki - i ty jestem zniesmaczona bo dostaliśmy stary domek. Ponieważ była to tylko jedna noc nic nie powiedziałam. Kurier niestety widać miał inne plany bo sporo na niego czekaliśmy No i domek dał nam do kitu :/
4. L'air Marin campside, Vias-Plage, Languedoc. Fajny jednak niektóre miejsca potrzebują odnowy np wkoło restauracji i publiczne toalety itp. Basen wygląda fajnie jednak my nie skorzystaliśmy, restauracja - dobre jedzenie i tanio. Nowy płac zabaw, moje dziewczyny pokochały

ogólnie domki położone są w ślicznym miejscu jednak 1km dalej znajduje się największy park rozrywki we Francji, No i niestety było głośno :/
Ogólnie Lazurowe wybrzeże jest przepiękne i już z mężem planujemy kolejną wizytę

Aha, jeśli jedziecie przez Niemcy z noclegiem to polecam Motel Hormersdorf w Bawarii. Bardzo dobry standard, cena tez Ok a co najważniejsze bardzo blisko autostrady a położony jest w bardzo cichej i spokojnej okolicy