Dzięki Martynko!wydaje mi się, że wózio się sprawdzi!zapytaj o jego funkcjonowanie za kilka miesięcy to dam ci znać czy jest warte grzechu!hihi

Byłam dziś u P.Doktor na wizycie kontrolnej i powiedziała, ze jest z nas baardzo zadowolona!

Szyjka w porządku, rozwarcia nie ma ( a już się bałam że po moich ostatnich eskapadach powróciło!

) odczyn PH rowniez OK!

Tętno Skarbunia w porządku, a najsmieszniejsze bylo jak je P.Doktor badala - dzidziulo uciekalo - chyba nie lubi być podsłuchiwane!hihih

Rzekomo wszystko jest w należytym porządku.

... No moze troszkę ciśnienie mi podskoczyło do 130/80 ... I tu jest jedyny minus, ale mam nadzieje ze to tylko tak chwilowo! P.Doktor mowi ze to moze od myślenia o WIELKIM DNIU NARODZIN!
Mam unikac soli, chociaz prawie w ogole jej nie używam!
W srode robimy morfologię i badanie moczu... a za 2 tygodnie, jeżeli dzidziuś się do tego czasu nie pospieszy, mamy zjawić sie na wizytce kontrolnej, a do tej pory mamy być tylko na konsultacjach telefonicznych!
Mam nadzieję, ze do 16 lipca Skarbunio będzie już chciało się z nami zobaczyć, bo po 16-tym wejdziemy już niestety na urlop macierzyński, a nie chciałabym go wykorzystać, gdy dzidziuś będzie sobie jeszcze mieszkał w brzuszku!
Pozdrawiam serdecznie!!!