Myślę Madziulku że powinnyśmy byc zadowolone z tych wózeczków bo mają dobrą opinię!Mój brat z bratową byli zadowoleni już 5 lat temu a ten wózeczek (znaczy troszkę inny model) sprawny i prawie idealny jest do dzis. Dzisiaj jeździ w nim malutka słodziutka kuzyneczka mojego bratanka i jej mamusia jest naprawde zadowolona.
My jeszcze swojego w domku nie mamy bo dopiero zamówiliśmy wiec musimy jeszcze poczekac!
Powiem szczerze ze bardzo podobaja mi sie te nowe proste stelaze, np VECTOR, ale slyszalam opinie ze nie są tak praktyczne jak te STYLO AT (stylo ma miękkie zawieszenie usprawnione prze wahacze na sprężynach

) Ale myślę, że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
... Madziulku? Mam takie niedyskretne pytanie do Ciebie...jeśli to nie jest tajemnica to mogłabyś mi zdradzic sekrecik ile Was kosztowało to bejbikowe "autko"?
Slyszalam opinie, ze hurtownia w której zamowilismy wozek lubi nagle przed zakupem zmienic cenę. My wstepnie umawialismy sie na ok.2200 PLN (gondola+spacerówka), bez fotelika bo fotelik mamy juz pozyczony od znajomych. I teraz nie wiem na jaka kwote powinnam sie nastawic?

mam nadziejeż, że nas nie zaskoczą!
... Tak poza tym u nas wszystko OK! Wczoraj byl troszke duszny dzionek i dzidziulek wiecej czasu chyba sobie spał bo nie brykał za wiele!ale dzis już daje znac o sobie!!!niesamowite... hmmm...
Najdroższy Skarbuś coraz bliżej...