Jest zdecydowana różnica na korzyść jednej rączki!
Mam porównanie z Bebe Confort Viva:

.. i choć ta parasolka ma bardzo dobre opinie, świetną firmę to jednak do mojego Walkera się nie umywa! Dopóki użytkowałam Vivę, byłam z niej zadowolona, ale wówczas nie miałam porównania

Drugi wózek kupiłam z jedną rączką, bo tak jak piszecie- łatwiej wówczas ogarnąć dwójkę maluchów (no i chciałam nowy wózek

). I nikt mi nie wmówi, że dobry wózek z dwoma rączkami można spokojnie prowadzić jedną ręką- na równej prościutkiej drodze- owszem, ale na standardowych chodnikach? Nie-e. Nawet Maclarenem, którym ostatnio miałam okazję się trochę powozić... (wg mnie zbyt dużo nad nim zachwytów

)
Ale widzicie, ja z tym bardzo wymagających... i piszących o denerwujących pierdołkach, które większość z Was pewnie nie zauważa... a mnie irytują. I często widzę, że jednak każda z nas chwali SWÓJ wybór, bo akurat czuje się zadowolona ze swojego wózka.
O dziwo jednak w Walkerze jeszcze nic mnie specjalnie nie drażni

No mooooooże jak już musiałabym się czepić to bym zrobiła większe okienko w budce na górze

ale tak? Fantastycznie się prowadzi ( w porównaniu np do Mutsy ) bardzo łątwo podbija, ma GENIALNY wynalazek jakim są TACKI (nie zdawałam sobie sprawy jak są fenomenalne dopóki ich nie doświadczyłam), ma kieszonkę z tyłu budki (bardzo duży plus!) i zaskakująco pojemny kosz na zakupy- tego się bałam najbardziej, bo przesiadaliśmy się z podwójnego wózka z koszykiem na zakupy pojemności dużego wózka sklepowego

W moim odczuciu mógłby mieć jakieś fajniejsze kolory, ale to już się czepiam

Składa się do niewielkich rozmiarów, choć trzeba zaznaczyć, ze nie jest to PARASOLKA i nie składa się jak PARASOLKA (wózek z dwoma rączkami). Ale np. porównując do VIVY, nie zajmuje więcej miejsca- poprostu zajmuje go trochę inaczej- ViVa robi się długa i chuda, a z Walkera robi się niewielki kwadracik... jednak posiadamy duże kombi, więc mogę być tu małoobiektywna.