My od maja zeszłego roku jesteśmy użytkownikami wózka DELTIM (DELTI) LIV i mogę powiedzieć tylko jedno - nie zamieniłabym go na żaden inny wózek.
Jest to taka troszkę ulepszona wersja prostej spacerówki ale dla mnie najważniejsza była waga, wymiary po złożeniu.
Jest mega lekki około 7,5 kg, świetną podwójną budkę która chroni dziecko przed wiatrem i deszczem ale również przed słońcem - nie potrzebowaliśmy dzięki temu już dodatkowo parasolki, ma też pokrowiec na nóżki, kosz na zakupy wiadomo mały ale to właśnie kosztem wagi i małych wymiarów, jedyny kłopot to wyciągnąć coś z koszyka jeśli dziecko śpi w pozycji leżącej, ale znalazłam sposób i na to

Rozkładam go i składam jedną ręka na drugiej trzymając dziecko i sam się zatrzaskuje po złożeniu, ma też wygodną rączkę do niesienia wózka złożonego.
Dość chaotycznie to piszę ale syn mi pomaga

Nie ma kieszeni w budce ale to też mi nie przeszkadza bo wiem że często wózki lekkie się przez to przeważają jak się naładuje za dużo

A ja mam taką małą sportową torbę na pasku która sprawdza się rewelacyjnie. Cena około 250-300 zł.
Stosunek jakości do ceny jak dla mnie super - nawet delikatnie jakość przewyższa koszty

Dodam tylko, że spacerówkę którą mieliśmy w zestawie z głębokim wózkiem byłam 2 razy bo choć ważyłam niecałe 10 kg to była zupełnie inaczej wyważona i wydawało się jakby ważyła 20kg.
A pewnie, że podoba mi się Maclaren ale jest wielki.