Właśnie doszłam do tego wątku, bo powoli my tez przymierzamy się do zakupu wózka. Nawet nie myślałam,że zakup wózka to takie trudne przedsięwzięcie

Szukamy wózka z dużą gondolą, bo Mała będzie musiała jeździć w niej też w ziemie, lekkiego (mieszkamy na 3 piętrze bez windy) i ze skrętnymi kołami. Przede wszystkim gondola, bo na początek wiosny chciała bym kupić jakąś lekką spacerówkę no nie mam nic przeciwko zakupie jakiejś używki z allego.
Najpierw nasz wybór padł na xlandera xa ale wydaje mi się, że gondolka jest za mała, żeby pomieścić 5-6 miesięczne dziecko opatulone w śpiworku w zimę. Poza tym xlander xa o ile pamiętam nie ma możliwości ustawienia przód tył spacerówki.
Dzisiaj widzieliśmy na żywo tako jumpera x i muszę powiedzieć, że ma wszystkie funkcję, które nas interesują ale jego ogromnym minusem jest waga 16 kilogramów to stanowczo za dużo. A co myślicie o wózkach tako??
Po poście
Justys przyjrzałam się wózką Hebart. Model Omega ma skrętne koła i jest leciutki, chyba będe musiała go zobaczyć gdzieś na żywo, bo to było by coś w sam raz dla nas.