Hejka.
Dzis z 3h spedzilam na chodzeniu po sklepach SAMA bez dzieci , bez ppspiechu.Pomimo ze nic no oprocz szminki nie kupilam sobie to i tak fajnie pochodzic po sklepach i popatrzec co tam jest.
Tylko dziewczynkom kupilam pare ciuszkow.
Od chrzestnej dostala piekna sukienke i dala kasiorke wiec kupilam za to leginsy i sukienke z peppa i oczywoscie sukieneczka za wielka na moja drobna dziewczynke ...
Co do urodzin.Zaluje ze je w ogole robilam
Narobilam sie jak glupia,od sprzatania domu po pieczenie ciast - a to wyczyn przy 2 dzieci.Nakupowalam tyle lakoci, pokombinowalam zabawy i nagrody ... a czesc osob poprostu nie przyszla i nawet nie poinformowalo.Nie fajnie.
Mialam w ogole nie robic urodzin i za to zabrac do aqaparku dzieci , sporo kasy ppszlo - ciasta porozdawalam gosciom bo bysmy tego nie zjedli.
Ciesze sie ze byly te osoby - nie zawiodly.Tyle dobrego.
Nawet kuzyn pohechal po linii ... spoznil sie z 1.5h i w dodatku byl chwile z zona i dzieckiem.Poprostu pieknie.
Na chwile obecna nie wyprawiam urodzin.Bedzie tprt i dziadkowie plus moje rodzenstwo i starczy!
A ja glupia wyprawilam bo nas kuzyn zaprosil i sobie pomyslalam ze tak glupio tydzien pozniej Amelka urodziny i ich nie zaprosze- to teraz mam.
Ogolnie bardzo mi przylro bylo ... bo osoby ktore nie przyszly to te u ktorych moje dziewczynki byly ,a dzien przed zostaly zaproszone ,w dodatku mialam wtedy naprawde zalatany dzien i musialam prosoc tate aby odebral Julie z urodzin woec stanelam na glowie aby nie odmowic.
Tak czy siak dobrze ze nie inwestowalam w pania ktora zabawia dzieci ...
No to pomarudzilam

.
Tylko dodam ze Aga i moja najblizsza rodzinka nie zawiodla.
Pozatym nic nowego u nas ..
Aaaa ostatnio spoznial mi sie okres az 2 tyg.W koncu zrobilam test ,ale negatywny i 2 dni pozniej @ przyszla.Wiec fajnie.
Chyba cos z hormonami bo zawsze okres na czas byl , teraz spoznil sie , waga stoi pomimo ze staram sie jesc malo kcal , czesto kaszle (moze tarczyca?).Czeka mnie wizyta u lekarza jak nic.
Myslalam ze wiosna juz przyszla, a tu znowu zimnica.Jestem taki zmarzluch w ostatnia zime ze jak zimno tak jak dzos ja najchetniej bym nie wychodzila z domu!Naprawde stoje i sie telepie w kyrtce i szaliku grubym!Sama sobie sie dziwie!Nogdy tak nie mialam.Ja teraz nie wyobrazam siebie w Pl zime!!!Bym zamarzka chyba.
A wiecie ze w pepco sa piekne tutu ?Moj tata byl teraz w Bydg ,ale nawet nie mowilam aby tam zachpdzil baaa by kupil co innego - typowy facet

.