Hej dziewczyny,
dopisuję się do wątku, ślub 27.05.2017

Na razie mamy sale i dj i zaklepany termin u księdza, przede mną wybór kamerzysty i fotografa, wysłałam chyba z 50 zapytań i strasznie ciężko się na coś zdecydować..
KamilaKamila - Co do sali w Park Hotelu, byłam tam na ślubie 2 lata temu, sala bardzo ładna, jedzenie dobre, ale obsługa bardzo kiepska niestety. Obiad serwowany etapami - najpierw mięso i ziemniaki, frytki i krokiety zaserwowali pod sam koniec, jak wszyscy już praktycznie zjedli obiad, tak samo niektóre surówki i mięsa, mój stolik na ziemniaki czekał jakieś 10 minut, na stole stały same mięsa. Poza tym nie zdążyłam posmakować tortu ani indyka, zostawiłam moją porcję na talerzyku i odeszłam na chwilę od stołu, a w tym czasie obsługa już wymieniła mój talerz na inny. Wiele osób na to narzekało, także młodzi nie byli zadowoleni z obsługi wesela. Być może od tego czasu coś się zmieniło. Nasz dj prowadził tam wesele w tym sezonie i bardzo chwalił, więc to całkiem możliwe. Chociaż mówiąc szczerze, mając do wyboru namiot w Brzozie i Park Hotel wybrałabym jednak ten drugi. Sale w Brzozie oglądaliśmy i niestety nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia - ściany namiotu brudne, drzwi za stołem młodych do kuchni obdrapane, ta zielona wykładzina też niezbyt czysta. Namiot w Pałacu w Myślęcinku był w o wiele lepszym stanie, przede wszystkim wykładzina jest kremowa i czyściutka, ta zielona jakoś mnie odstraszyła.. No i brak klimatyzacji, jak dla mnie nie do zaakceptowania. Byłam na jednym wesele bez klimy i to była totalna klapa.