Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 130365 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Odp: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #3600 dnia: 29 Maja 2007, 09:44 »
Kasia-jeszcze nie wiemy gdzie sie pokulamy i kiedy..bo gdzies na bank..ale ja bym chciała Egipt(ale nie otej porze bo sie usmazymy) G Turcje9skądinąd niewiem skąd ta fascynacja...niedawno sie pojawiła u niego) Moze Rodos? Moze ..hm..ehh niewiem..
ooooo te Wasze pozytywne fluidy czuje normalnie!!!!!!!!
tetus sliczne foty.. szczegolnie spodobala mi sie ta Wasza romantic.. :przytul: jejus juz niedlugo..  :D ach juz mi szkoda tego odliczanka.. ;(

odliczanko to ja se ;D ;D ;D druknę...
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3601 dnia: 29 Maja 2007, 09:48 »
Rodos, Rodos :skacza:

Jedźcie, a później podzielisz się z koleżanką doświadczeniem :skacza:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3602 dnia: 29 Maja 2007, 09:50 »
ja ci tetek jeszcze smsa puszcze, jak neta nie bedzies miec :) ale uważaj...jego odczytanie będzie groziło utopieniem :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3603 dnia: 29 Maja 2007, 09:58 »
ehh jak mi sie niechce w pracy siedziec....
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3604 dnia: 29 Maja 2007, 10:10 »

t a postac najbardziej kojarzy mi sie z przyjaźnia....
...taką jak nasza..
juz niedługo moje liczydełko bedzie zamkniete..
a mnie przepełnia radość że mogłam włąsnie z Wami dzielić te dni..jestescie wyjatątkowymi osobami..nie zapomnijcie o tym nigdy!!!Macie niepojęty rodzaj empatii w sobie-pielęgnujcie go!!!!dziękuje za kazda minute spędzoną w moim liczydle,za wzruszenia,za gadanie o bzdurach i o rzeczach ostatecznych...za uśmiech przy porannej kawie,za winko wypite wieczorem..za zrozumienie i za konstruktywną krytyke..za to ze byłyscie zemną przez te miesiace i będziecie zemną 2.06...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3605 dnia: 29 Maja 2007, 10:18 »
 :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Naprawdę się wzruszyłam, tyle dni razem, tyle porad, tyle emocjii :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Będę bardzo tęsknic za Twoim odliczankiem :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3606 dnia: 29 Maja 2007, 10:20 »
:Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Naprawdę się wzruszyłam, tyle dni razem, tyle porad, tyle emocjii :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Będę bardzo tęsknic za Twoim odliczankiem :przytul:

ale ja będe bywać u Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3607 dnia: 29 Maja 2007, 10:22 »
Ale nasze też niedługo będą już zamknięte :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #3608 dnia: 29 Maja 2007, 10:25 »
Tetus, nie moge uwierzyc ze to juz koniec odliczania, boooze jak to zlecialo.
bardzo chcialabym byc na Twoim slubie, niestety bede tylko myslami ale uwierz, ze ktos tam w swiecie bedzie trzymala mocno kciukasy za ciebie, zeby ten dzien byl dla ciebie najwspanialszy.
 :Zakochany: :Zakochany: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
tetus serce mnie sciska jak to pisze i lzy sie cisna do oczy, i pomyslal by kto ze w sumie to obca osoba, ktorej nigdy nie spotkalam a jednak tak bliska.
Baw sie dobrze kochana, niczym sie nie martw.Wiem ze otacza cie duzo milosci i to jest najwazniejsze, ze bedziecie razem juz na wieki, reszta to tylko male dodatki.
 :przytul: :przytul: :przytul:
good luck tetus
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #3609 dnia: 29 Maja 2007, 10:29 »
tete ty wiesz  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3610 dnia: 29 Maja 2007, 10:31 »
Tetus, nie moge uwierzyc ze to juz koniec odliczania, boooze jak to zlecialo.
bardzo chcialabym byc na Twoim slubie, niestety bede tylko myslami ale uwierz, ze ktos tam w swiecie bedzie trzymala mocno kciukasy za ciebie, zeby ten dzien byl dla ciebie najwspanialszy.
 :Zakochany: :Zakochany: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
tetus serce mnie sciska jak to pisze i lzy sie cisna do oczy, i pomyslal by kto ze w sumie to obca osoba, ktorej nigdy nie spotkalam a jednak tak bliska.
Baw sie dobrze kochana, niczym sie nie martw.Wiem ze otacza cie duzo milosci i to jest najwazniejsze, ze bedziecie razem juz na wieki, reszta to tylko male dodatki.
 :przytul: :przytul: :przytul:
good luck tetus

Anuś!!!!ja juz ci to mówiłam..ale fenomenalną osobą jestes....(Ty juz wiesz co  mam na myśli) wiem ze będziesz zemną myślami..a to dodatkowo wzmaga moje wzruszenie...ehhh dzis taki wzruszjacy dzien....

a ja się powtórze:
tylko dla przezyć warto żyć....

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #3611 dnia: 29 Maja 2007, 11:23 »
t a postac najbardziej kojarzy mi sie z przyjaźnia....
...taką jak nasza..
juz niedługo moje liczydełko bedzie zamkniete..
a mnie przepełnia radość że mogłam włąsnie z Wami dzielić te dni..jestescie wyjatątkowymi osobami..nie zapomnijcie o tym nigdy!!!Macie niepojęty rodzaj empatii w sobie-pielęgnujcie go!!!!dziękuje za kazda minute spędzoną w moim liczydle,za wzruszenia,za gadanie o bzdurach i o rzeczach ostatecznych...za uśmiech przy porannej kawie,za winko wypite wieczorem..za zrozumienie i za konstruktywną krytyke..za to ze byłyscie zemną przez te miesiace i będziecie zemną 2.06...

Tetuś wzruszyłam się juz którys raz dzisiaj.....  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #3612 dnia: 29 Maja 2007, 11:33 »
COŚ sie kończy, żeby mogło zacząc sie COŚ nowego... :Wzruszony:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #3613 dnia: 29 Maja 2007, 11:34 »
Tetuś no Ty to jesteś szczęściara Kochana dwa panieńskie i to w tym samym czasie-tylko pozazdrościć  :skacza: Koniec odliczanka...brzmi tak smutno, a przecież jeszcze czeka nas cudna relacyjka, bo przecież nie może być inaczej w Waszym Najpiękniejszym Dniu!  ;D Życzę Wam z całego  :serce: niezapomnianych chwil w gronie kochających osób (żeby było co wnukom opowiadać ;) i żeby żadna pierdółka zakłóciła Waszego szczęścia  :przytul: No a na całe wspólne życie przede wszystkim wzajemniego szacunku i miłości, bo z nią wszystko jest łatwiejsze i piekniejsze  :przytul:
[/color]
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3614 dnia: 29 Maja 2007, 11:45 »
Tetuś no Ty to jesteś szczęściara Kochana dwa panieńskie i to w tym samym czasie-tylko pozazdrościć  :skacza: Koniec odliczanka...brzmi tak smutno, a przecież jeszcze czeka nas cudna relacyjka, bo przecież nie może być inaczej w Waszym Najpiękniejszym Dniu!  ;D Życzę Wam z całego  :serce: niezapomnianych chwil w gronie kochających osób (żeby było co wnukom opowiadać ;) i żeby żadna pierdółka zakłóciła Waszego szczęścia  :przytul: No a na całe wspólne życie przede wszystkim wzajemniego szacunku i miłości, bo z nią wszystko jest łatwiejsze i piekniejsze  :przytul:
[/color]
  to by sie zgadzało z tymi panienskimi.. 8) 8) 8) 8) 8)
ma sie te znajomości hehe ;D dzięki bardzo za życzonka!!!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3615 dnia: 29 Maja 2007, 12:12 »
 :przytul: Ehhhh trochę Ci zazdroszczę tego, że wariactwo przygotowań masz już za sobą, Twego spokoju i opanowania  :ok: Aaaaaaa tak przy okazji mogłabyś mnie Kochana (albo Forumkowe Znawczynie Tematu Zawsze Chętne Do Pomocy Szarym Żuczkom) oświecić z racji swego doświadczenia ;) o co chodzi z ta opłatą w USC?  :drapanie: Mamcia mi własnie powiedziała, że muszę iść do USC w Sz-nie (akt urodzenia mam w moich rodzinnych Słubicach), bo tu jestem zameldowana po ten papierek o braku przeciwwskazań do zawarcia małżeństwa i to jest płatne 84 zł  :nerwus: A czy oprócz tej kasy wpłacamy na konto USC jakąś opłatę skarbową? Bo cosik jest na stronie USC i nie wiem o co chodzi ??? Bo ja to jestem w urzędowych sprawach totalnie sinozielona  :roll:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3616 dnia: 29 Maja 2007, 12:21 »
Gagatko-po pierwsze stres dopadnie mnie jak przywioze kiece do domu dzis...
po drugie.ta opłata(w USC) byla jedyna jaką uiszczalismy an ich konto(84zl) rzeczywiscie musisz miec i swój i Swojego chłopa akt urodzenia...

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #3617 dnia: 29 Maja 2007, 12:31 »
gagatka  płacisz 84 zł,za odpisy aktu urodzenia 22 zł

przepraszam że u Ciebie pisze tete  :Daje_kwiatka:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3618 dnia: 29 Maja 2007, 12:34 »
Dziękuję Wam Kochane  :przytul: Jak się domyślam trzeba to zapłacić zanim się pójdzie do USC ??? Normalnie ta papierologia może do szału doprowadzić nawet taką chodzącą reklamę spokoju jak ja  :klnie:  Przepraszam Cię Tetus za zaśmiecanie wątku  :przytul:

Już się nie mogę doczekać jak nam się zaprezentujesz w całej okazałości z fryzurką i makijażem :tupot:
Tak się zastanawiam nad techniką wsiadania do auta weselnego z jak najmniejszą szkodą dla wygladu kiecy  :drapanie: Żeby nie wyglądała potem jak plisowanka... :???:

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #3619 dnia: 29 Maja 2007, 12:35 »
Już się nie mogę doczekać jak nam się zaprezentujesz w całej okazałości z fryzurką i makijażem

Ja się bede musiała zadowolić samą relacją... ale dobre i to :P

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3620 dnia: 29 Maja 2007, 12:36 »
o co chodzi z ta opłatą w USC?  :drapanie: Mamcia mi własnie powiedziała, że muszę iść do USC w Sz-nie (akt urodzenia mam w moich rodzinnych Słubicach), bo tu jestem zameldowana po ten papierek o braku przeciwwskazań do zawarcia małżeństwa i to jest płatne 84 zł  :nerwus: A czy oprócz tej kasy wpłacamy na konto USC jakąś opłatę skarbową? Bo cosik jest na stronie USC i nie wiem o co chodzi ??? Bo ja to jestem w urzędowych sprawach totalnie sinozielona  :roll:

słońce, 84 zł to nie jest opłata za zaświadczenie o braku przeciwskazań do zawarcia małżeństwa...84 zł to kwota, która trzeba zapłacić za sporządzenie aktu małżeństwa....a akt takowy spąrzdzi Wam USC, który znajduje się w obrębie parafii, w kótrej bierzecie ślub (jesli to jest konkordatowy)...i to na konto tego USC trzeba wpłacić te 84 zł....ale to już załatwia parafia, która ma odpowiednie dokumenty dostarczyć do tego USC...

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3621 dnia: 29 Maja 2007, 12:50 »
Oosta wysłałam Ci wiadomość na priva żeby nie zaśmiecać wątku Tetka  :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3622 dnia: 29 Maja 2007, 13:11 »
Dziękuję Wam Kochane  :przytul: Jak się domyślam trzeba to zapłacić zanim się pójdzie do USC ??? Normalnie ta papierologia może do szału doprowadzić nawet taką chodzącą reklamę spokoju jak ja  :klnie:  Przepraszam Cię Tetus za zaśmiecanie wątku  :przytul:

Już się nie mogę doczekać jak nam się zaprezentujesz w całej okazałości z fryzurką i makijażem :tupot:
Tak się zastanawiam nad techniką wsiadania do auta weselnego z jak najmniejszą szkodą dla wygladu kiecy  :drapanie: Żeby nie wyglądała potem jak plisowanka... :???:
ee ja mam prostą  na maxa kiece..ale i tak sie troszku obawiam...
 nie zaśmiecasz mi watku!!!!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3623 dnia: 29 Maja 2007, 13:13 »
Wsiadanie i wysiadanie to zawsze problemik :) Ale co tam... ważne pierwsze wrażenie, a nie wierze że kieca jest z takiego materiału, że pomnie si.e na maksa.... :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3624 dnia: 29 Maja 2007, 13:28 »
czas dzis w pracy wlecze sie niemiłosiernie..a moze to poprostu ja niemogę doczekac sie az odbiore suknie i spotkam sie z ekipą foto-video..
dzis jeszcze zakupie biżu awaryjną(znaczy jak kazda baba jestem im więcej w szkatułce gażetów tym lepiej ;D)
jutro farbowanie piór na głowie,pojutrze air brusch...w piętek szpony..

co to ja miałam powieedziec hmm ??? ??? ??? ??? ??? ???
eeaa
ze to nieprwadopodobne ze w sobote będe już ŻONKĄ..my z G ciągle nie mamy tej swiadomosci..ciągle mamy wrazenie ze to ktos inny bieze ślub-a my idziemy jako goście 8)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3625 dnia: 29 Maja 2007, 13:35 »
Tetus napewno w piątek juz sobie uświadomicie że to WY bedziecie najwazniejsi......  ;D ;D ;D

My tez jeszcze nie wierzymy w to, ale powoli przyzwyczajamy sie do Męza i Żony :)

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #3626 dnia: 29 Maja 2007, 13:52 »
żona po ślubie brzmi całkiem inaczej, choć za wiele nie zmienia (gdy sie mieszkało przed ślubem razem) ale daje takie poczucie większego bezpieczeństwa i dostojności - ja uwielbiam jak mąż mówi do znajomych "moja żona" (czasem dla śmiechu dopowie cyt za "Misiem" - Zofjjjja  :hopsa: )

tete to jak - piosenka wybrana : chociaż powiedz z czym się zmagacie - nie zostawiaj nas tak w zupełnej nieświadomości  :blagam: :blagam: :blagam:

będzie dobrze tet nie ma innej opcji :ok:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3627 dnia: 29 Maja 2007, 14:31 »
czas dzis w pracy wlecze sie niemiłosiernie..
Wiem co czujesz Kochana, ja już nie mogę wysiedzieć  :Maruda:

dzis jeszcze zakupie biżu awaryjną(znaczy jak kazda baba jestem im więcej w szkatułce gażetów tym lepiej ;D)
Jestem pod wrażeniem Twojej przezorności  :ok:

ze to nieprwadopodobne ze w sobote będe już ŻONKĄ..
:skacza: Ja już nie mogę się doczekać  :Tuptup:

żona po ślubie brzmi całkiem inaczej, choć za wiele nie zmienia (gdy sie mieszkało przed ślubem razem) ale daje takie poczucie większego bezpieczeństwa i dostojności - ja uwielbiam jak mąż mówi do znajomych "moja żona"
A mi się tak milusio zrobiło jak usłyszałam, że mój Grześ mnie przedstawia swojej dalszej rodzince (po raz pierwszy po zaręczynach) "moja narzeczona" :hopsa:

tete to jak - piosenka wybrana : chociaż powiedz z czym się zmagacie - nie zostawiaj nas tak w zupełnej nieświadomości  :blagam: :blagam: :blagam:
Ja też :blagam:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3628 dnia: 29 Maja 2007, 14:45 »
Tetuniu powodzenia, trzymam kciuki i myslami jestem z TOBĄ !!!!!!!!

Buzialki czekam na Ciebie juz jako zonkę :)  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3629 dnia: 29 Maja 2007, 15:16 »
 ;DTATATRAMATATRARARARRTAM
własnie odebrałam kiece(G mnie zawiózł i przywiózł do pracy znów)...wiecie jesli kiedykolwiek miałam wątpliwości-teraz patrząc na nią-nie mam ich zupełnie 8)
Andziu dziękuje bardzo kochana!!!
piosenka mówiecie??? ??? ??? ??? hmmm

http://akua.wrzuta.pl/audio/tUO65HWHwm/krzysztof_kiljanski_kayah_-_procz_ciebie_nic
prosze