0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tete ale miałaś super imprezkę dziewuszki fajnie macie że sie spotkacie będzie mogły na żywo obejrzeć ślubik tete,ja niestety za daleko mam ale bede mysleć o Was i będe z Wami no i szczególnie z tete
tete ty się o odliczanko nie martw - my o nie zadbamy złotko ma rację - odpoczywaj kobieto (choć wiem, że nie jest to takie proste) - łap każdą wolną chwilęwiem też że będzie ci ciężko bez foruma przez te ostatnie dni przed ślubem - miałam to samo, bo u rodziców na wsi neta zdjątka fajne qrcze mam wrażenie że ja znam Twojego G - tylko skąd ściskam mocno
tetuś kochana! już tylko 3 dni za 3 dni bedziesz najpiekniejsza najszczesliwsza kobietą na globie, my to uwiecznimy.śliczne foteczki wybrałaśkochanie, odpoczywaj sobie, i przygotowuj sie do tego dnia!moja szalona dusza jest z Tobą skarbeńku
tete ty się o odliczanko nie martw - my o nie zadbamy złotko ma rację - odpoczywaj kobieto (choć wiem, że nie jest to takie proste) - łap każdą wolną chwilęwiem też że będzie ci ciężko bez foruma przez te ostatnie dni przed ślubem - miałam to samo, bo u rodziców na wsi neta zdjątka fajne qrcze mam wrażenie że ja znam Twojego G - tylko skąd
tetulku, ja w piątek idę dekorować klatke mojej psiapsiółce a w sobote baluje u niej na weselichu...będę myślami z Tobą
Andzia-cholero-mogłas mi to potem napisac..teraz niemiłosiernie pocą mi sie oczy jak to czytam..dziękuje skarbeczku!!!!