witaj Tete, już jestem, przeczytałam cały watek i od razu ustosunkowuje się do tego, co zwróciło moją uwagę

:
sala przepiękna, nic nie potrzebuje, moim zdaniem dekoracje stołu takie jak u mnie, tzn, piekny stół, super potrawy, mosiężne "kandelabrowe" świeczniki i kwiaty, my mieliśmy olbrzymie bukiety róż w olbrzymich dzwano-wazonach, wyglądały imponująco

sukienki prezentujesz wszystkie piekne, polecam CMŚ, napisałam Ci zresztą w drugim privie co i jak, nie wiem, czy doszedł?
Makijaż sama wykonasz bez problemu, bedzie szybciej i taniej

, widziałaś mnie na filmie, ja malowałam się sama

, nic bym nie poprawiła, może podkład lepszy, zdecydowanie polecam la roche posay, najlepsze podkłady na świecie!!!!!!!!!!!
Mi niestety było troszeczke widać przebarwienie na kości policzkowej, ale minimalnie, w sumie niewtajemniczeni nic nie zauważyli

, ten podkład wiem, ze pokryłby mi w 100%. Teraz juz w sumie mi to przebarwienie znika, bo dzieki Lilusi naszej kochanej, zakupiłam na allegro preparat złuszczający z kwasami ziaja i jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!
co do kwiatków, ja też byłam chora na tulipany albo konwalie własnie

, to moje ukochane kwiaty, koniec końcó zdecydowałam się po rozmowie w kwiaciarni na eustomy i absolutnie nie żałuję!!! Trzymały sie rewelacyjnie, nawet na plenerach, co widac w teledyskach, a one były kręcone 5 dni po, wszyscy się zachwycali bukiecikiem, a ja teraz jestem zakochana w eustomach, mój Mąż kupuje mi je zamiast innych kwiatków

co do obrączki, to ja ze wszech miar ajestem za tradycyjnymi, blyszczącymi, wypukłymi, my mamy własnie takie, od KRUKA model SEMPRE (i ta nazwa przemówila do mie najbardziej NA ZAWSZE

)
Ja poczatkowo chciałam od Terpiłowskiego takie fantazyjne z brylancikami, ale Michał stwierdził, ze pedalskie, no i stanłęo na klasyce

Gratuluje wklejania zdjęć, ja jeszcze nie posiadłam tej umiejętności,ale teraz to juz tłumaczy mnie jedynie lenistwo

Raz jeszcze bardzo dziekuję za tak miłe słowa odnośnie naszego filmu, mój Mąż też był szczęśliwy, powiem |Ci, ze wiele osób, które widziało ten film od razu decyduje się na Wyli studio

, ciekawa jestem twopich wrażeń po obejrzeniu teledysków i reportażu, bo już zwróciłam płytkę do WYLI