Kara-90
Hulanka też jest typowo w moim klimacie - co prawda na żywo sali nie widziałam, ale na zdjęciach wygląda cudownie

Ja też nie mogłam znaleźć opinii na temat Czardaszu, ale może to dlatego, że to nowa sala. W sumie znalazłam ją na olx i powiem Wam, że na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach - jest bardzo przestronna i jasna.
Dodatkowo chcemy zmienić stoły na okrągłe i zrobić dekorację w pastelach + różne odcienie pomarańczy. Mam nadzieję, że wyjdzie spójnie

A wy dziewczyny jakie stoły preferujecie? Okrągłe czy prostokątne? Wiem, że na temat stołów okrągłych jest wieczny spór czy ludzie przy nich są w stanie się zintegrować. Co myślicie?
Co do sukni. . .
Nie mogłam się już oprzeć i wybrałam się z mamą na rundkę po salonach w długi weekend.

Powiem Wam szczerze, że modele które podobały mi się na stronach zupełnie na mnie nie leżały. Natomiast te na które nie zwróciłam uwagi, po przymiarce okazały się rewelacyjne. Chyba naprawdę nie ma co sugerować się modelami z katalogów, stron itp. tylko najlepiej pójść i przymierzyć kilka wzorów sukienek, chociażby po to, aby wiedzieć w jakim fasonie czujemy się najlepiej.
Pozdrawiam,