agnes3
Jeśli chodzi o wizaż to wybrałam Panią Karoline Szczukę, a jeśli chodzi o fryzurę to wybrałam Panią Hanie Czerwińską, która ma swój salon w tym samym miejscu, co Pani Karolina

byłam ostatnio u Pani Hani żeby mi zrobiła fryzurkę na wesele na którym byłam 6 czerwca i wyszło super

a poza tym fryzura mi się 2 dni trzymała.
co do planeru ślubnego to możesz mi podesłać na priv chętnie zobaczę

Kara-90
też myśleliśmy o tym, żeby kupić wódkę przed końcem roku, a przynajmniej część bo od nowego roku ta akcyza ma pójść w górę.
co do sukni ślubnej to chciałabym już w lipcu pochodzić po salonach, żeby zobaczyć w jakim kroju sukien mi jest najlepiej, żeby wiedzieć za jakimi się oglądać.
frugness
My wybraliśmy Magnolie w Kruszynie

jeśli chodzi o kościół to nie możemy się jeszcze zdecydować ale myślę że na jesień już trzeba będzie zarezerwować termin i godzinę. a o dekoracjach też myślałam, żeby już powoli się rozglądać.
Makijażu i fryzurki próbnej jeszcze nie miałam. Myślę, że najlepiej iść tak z 3-4 miesiące przed ślubem na próbne jeśli ktoś jest zdecydowany w 100% u kogo chce mieć.
Dziewczyny orientujecie się może kiedy w salonach będą suknie z kolekcji na 2016 rok?