majkaaaa, kasiaa92 byłyście na drzwiach otwartych w Hulance?
My zdecydowaliśmy się na termin wcześniejszy 17 września 2016 r. dlatego, że nie podnieśli cen (byłam w szoku, chyba 3ci rok z rzędu podobne ceny). Liczyliśmy, że przyjdzie nam płacić z 240zł za talerzyk w październiku po podwyżce.
Sala zrobiła na mnie dobre wrażenie, część ze stołami na żywo lepiej się prezentuje. Moja przyszła teściowa która byla z nami obawia się, że na 80 osób będzie troche za duża, tzn na parkiecie dobrze bo nie będzie ciasno ale, że stoły za daleko i za dużo przestrzeni. Mi się wydaje, że lepiej jak jest więcej przestrzeni niż za mało, poza tym stoły można inaczej ustawić - bliżej siebie. Łazienki bardzo ładne i jest nawet osobna łazienka tylko dla panny lub pary młodej
Pan menager rzeczywiście tak jak wiele osób mi mówiło, bardzo sympatyczny cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania, no dla mnie wszystko na plus.
Przyszła teściowa mówiła, że w Karczmie Rzym mają dobre jedzenie, więc tu też na pewno jest dobre, no i że mają renome więc na pewno wszystko jest na tip-top, ale jak się tyle pieniędzy ma wydać na sale to trzeba być pewnym na 100% i po Świętach mamy pooglądać jeszcze inne sale i wtedy zadecydować, ale wątpię żeby coś mi się tak spodobało bo już chyba wszystkie sale w internecie przejrzałam z naszej okolicy. Mój narzeczony wprawdzie innych sal specjalnie nie oglądał ale Hulanka bardzo mu się podoba i jest na nią zdecydowany.
A jak u Was? Kasiaa92 macie termin zarezerwowany?