Cytat: nadzieja w 1 Marca 2019, 09:10Cytat: beta80 w 28 Lutego 2019, 19:54niestety to prawda...sama mam w rodzinie mamę 5 dzieci. wykształcenie podstawowe i nie zamierza pracować bo Państwo jej daje tyle że pracować jej się nie opłaca. A jak by jej ktoś dał mieszkanie za darmo to już w ogóle nie zastanawialaby się na kogo glosujeCiekawa jestem co ona zrobi jak jej państwo to wszystko zabierze Ciężko mi to nazwać inaczej jak patologia -odchylenie od NORMYI co się zdarzy jak dzieci pojdą z domu i bedzie stara?
Cytat: beta80 w 28 Lutego 2019, 19:54niestety to prawda...sama mam w rodzinie mamę 5 dzieci. wykształcenie podstawowe i nie zamierza pracować bo Państwo jej daje tyle że pracować jej się nie opłaca. A jak by jej ktoś dał mieszkanie za darmo to już w ogóle nie zastanawialaby się na kogo glosujeCiekawa jestem co ona zrobi jak jej państwo to wszystko zabierze Ciężko mi to nazwać inaczej jak patologia -odchylenie od NORMY
niestety to prawda...sama mam w rodzinie mamę 5 dzieci. wykształcenie podstawowe i nie zamierza pracować bo Państwo jej daje tyle że pracować jej się nie opłaca. A jak by jej ktoś dał mieszkanie za darmo to już w ogóle nie zastanawialaby się na kogo glosuje
HejCzy ktoś.wie, czy będąc na urlopie rodzicielskim mogę złożyć wypowiedzenie umowy o pracę? W necie znalazłam sprzeczne informacje. Jedne strony podają, że dopiero po powrocie do pracy mogę złożyć, inne, że .w trakcie.
Rodzicielski to ten drugi. Czyli można? W takim razie jeśli powiedzmy kończę urlop rodzicielski 18 sierpnia, a mam 3 miesiące wypowiedzenia to muszę je złożyć 18 maja?
My mamy
Czy któraś z Was posiada/zna odkurzacze DYSON? Szukam opinii.