Dzieki dziewczyny.
Wiecie wczoraj sie tak strasznie zdenerwowalam ze myslalam ze strace dzidzie. Tak mi bylo slabo i tak mi sie krecilo w glowie i bolal mnie brzusio tam gdzie dzidzia jest. Moi rodzice traktuja mnie zawsze nawet teraz jak malolate 15 letnia do ktorej mozna wszystko powiedziec i obrazic z gory na dol. Jako mala dziewczynka zawsze bylam posluszna rodzicom bo balam sie ze dostane paskiem albo ze mama mnie udezy w buzie co czesto to wszystko robili. Strasznie szybko doroslam jak na dziewczyne. Jak mialam 14 lat zaczelam powaznie myslec juz o facetach i zaczelam sie zauroczac dziecmi. chcialam szybko dorosnosc zeby wyjsc jak najszybciej z domu rodzinnego. No i w sumie mi sie udalo juz prawie

Mam 20 lat jestem w ciazy kochanej z moja kruszynka i mam wspanialego przyszlego meza co tak bardzo k ocham i jestem przez niego kochana

Nic dodac nic ujac tutaj. Lecz wczoraj gdy siedzialam przed telewizorkiem i ogladalam serjal wieczorem to moj brat cos tam skamlal ze co szgubil. Zaczal sie na mnie tak wydzierac ze ja mu zgubilam ze vco ja sobie mysle zeby ja mu rzeczy jego ruszala. Fakt sprzatalam pokoj bo byl straszny syf i szczerze mowiac on zyje w nim i chyba wegetuje bo kurz byl pzyczepiony do czegos klejacego i smiedzrialo jego gaciami itd. (przepraszam za bezposrednie opisy ale nie mam sily juz ) posprzatalam tam i wszystko zanioslam do jego szafki. Mowie wam niby ja zjadlam to na obiad???

Jak sie zaczelam bronic mj ojciec mnie tak obierdolil ze ja tak do synusia mowie.

nie bede pisac jak sie do mnie zwracal przy okazjibo to mnie boli nawet jak o tym mysle. Ale jestem juz przyzwyczajona bo takie rzeczy sie zdazaja codziennie. Noi przez o taks ie zdnerwowalam ze nie moglams ie uspokoic. Zadzwonilam do Macka i probowal mnie uspokoic udalo mu sie troche poprostu polozylam sie spac. Lecz mam wlasnei pokoj z bratem a on do poznych godzin wieczornych gra na inernecie. A moj komputer ma taki wiatraczek co bardzo chuczy. No i zasypialam ponad godzine. :/ i tak codziennie nie wazne kiedy sie poloze zasypiam bardzo dlugo, a budze sie rowno o 5 lub 6 rano k iedy on to cholerstwo wlancza.

ide pozniej jeszcze spac ale o nastepna katusza jest z mojej strony. jak jeszcze pacowalam to bylo strszne wyobrazacie sobie!!!! Przychodze z pracy o 21szej niedosc ze zasypiam do 22giej. to spie do 5lub 6 bo na 11 mam do pacy i niem oge sobei spac dluzej bo te godziny bede miala na zasypianie

Wiele razy chcialam cos z tym zrobic ale moj ojciec nawet nie kiwnal palcem. Maciek z nim rozmawial 100 razy ale sie tak denerwowal bo moj brat jest takim egoistom takim dzieciakiem ze glowa boli. Ma 17 lat niedlugo 18 lat. I jemu sie w glowie poprzewracalo a zawsze mowia ze mi. !!! Ale oni wiedza przeciesz swoje prawda?
Jejku ale sie rozpisalam przepraszam ale musialam sie wyzalic

Dziekuje jeszcze arz za gratulacje :* Jestescie kochane ze moge sie wyzalic wam