Autor Wątek: Wyczekiwanie......28.04.2007 nasz dzień  (Przeczytany 6326 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
Wyczekiwanie......28.04.2007 nasz dzień
« Odpowiedź #60 dnia: 11 Stycznia 2007, 10:34 »
Cytat: "Gosiaaa"
Może będzie tak, że na wesele nie będą chcieli przyjść, ale na ślub do kościoła bardzo chętnie. Ja bym zaprosiła ... a co ciocia z dziećmi zadecyduje, to należy uszanować.

zgadzam sie w 100% :)

Offline irminka.p
  • forumowicz
« Odpowiedź #61 dnia: 11 Stycznia 2007, 11:04 »
macie racje tylko jest pewien szkopul cala rodzinka mieszka daleko w okolicach wroclawia wiec na pewno nie przyjada tylko na slub
nie wiem pojade jutro na pogrzeb to wypytam pozostala czesc rodziny moze oni cos poradza
 wkazdym razie wlelkie dzieki za wsparcie i rady

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Stycznia 2007, 01:59 »
ja mysle ze dac zaproszenia wlasnie tak za jakis czas...a czy przyjda ich decyzja :tupot:

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #63 dnia: 12 Marca 2007, 16:01 »
No i kolejna panna mloda z tego samego dnia co ja!!! Jak przygotowania? Przede mna jeszcze mnostwo...

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #64 dnia: 12 Marca 2007, 20:00 »
Halo czekamy na jakieś nowe wiesci :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline irminka.p
  • forumowicz
« Odpowiedź #65 dnia: 12 Marca 2007, 21:33 »
a myslalam ze moj watek umarl smiercia naturalna  :skacza:

widze ze jest nas coraz wiecej z 28 kwietnia suppperrrr czas tak szybko leci tak malo czasu zostalo

jezeli chodzi o mnie w konciu udalo mi sie wyslac zaproszenia  :brawo_2:

czekamy na potwierdzenia ale juz slyszalam ze niektorzy sie wykrusza ach ta emigracja zarobkowa

czekamy na wycene menu w panoramie mialo nie byc poprawin ale okazalo sie ze jednak beda ja ososbiscie nie za bardzo chcialam no ale zwyciezyly wzgledy praktyczne w koncu trza ugoscic swoich gosci szczegolnie przyjezdnych tym bardziej ze koszt poprawin w panoramce jest naprawde symboliczny wiec co nam szkodzi

na nauki chadzam sama bez mojego lubego ale protokol slubny juz spiany i tam ksiadz wpisal ze nauki odbyte wiec naprawde zostala tylko poradnia

dziewczynki w moim dniu sa 3 sluby o 15, 16 i 17 ja mam na 17 i tak myslalam zeby sie umowic z pozostalymi parami odnoscie dekoracji kosciola wspolnie
co myslicie o tym pomysle? byloby taniej poza tym nie trzeba by bylo zmieniac dekoracji 5 min przed ceremonia

czekam na opinie

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 12 Marca 2007, 23:18 »
irminka.p, mysle ze to dobry pomysl...gorzej jak juz oni maja dekoracje inne...w sumie u nas msza trwa 50 minut wiec 10 zostaje miedzy parami moze sie zdazy...bo nie iwem jak dotre do innych par?? :drapanie:  :brewki:

Offline irminka.p
  • forumowicz
« Odpowiedź #67 dnia: 13 Marca 2007, 01:13 »
ja dostalam od swojego proboszcza namiary na 2 pozostale pary nawet juz dzwonilam i pary nie powiedzialy nie ale na razie nie mam czasu tego zalatwiac

ja swoja dekoratorke mam wiec sie nie martwie najlepiej by bylo jakby te parki wziely moje dekoracje no ale nie bede sie upierac

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #68 dnia: 13 Marca 2007, 09:15 »
Z dekoracja sie dogadaj z tymi parami bo zawsze koszty podzielicie albo jak beda sensowni to moze zaszalejecie w trzy :-) Jesli chodzi o poradnie - ja nie musialam chodzic - w srode na Slonku sa spotkania i pani prowadzaca od razu zalicza poradnie - zajecia 30min gora.
A swoja droga bylam w panoramie zanim wybralismy lokal - pewnie bym Ci zajela :smile: ale dla nas byla za mala sala - mam nadzieje ze sie sprawdza na Twoim weselu.

Offline irminka.p
  • forumowicz
« Odpowiedź #69 dnia: 13 Marca 2007, 09:50 »
mam nadzieje ze sie sprawdzi i ile wy macie gosci? bo ja ok 100 mama nadzieje ze sie wszyscy pomieszcza

a gdzie wy robicie??

pewnie bys mi zajela po ja w sumie pozno sie zdecydowalam  :skacza:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #70 dnia: 13 Marca 2007, 10:17 »
Cytat: "irminka.p"
myslalam zeby sie umowic z pozostalymi parami odnoscie dekoracji kosciola wspolnie
co myslicie o tym pomysle?

myślicie, że to jest to - u nas były 4 śluby i jedna dekoracja, koszty na cztery - wyszło smieśznie mało a było pięknie. Polecam takie rozwiązania, myślę, że inne pary chętnie się zgodzą :taktak:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #71 dnia: 13 Marca 2007, 10:33 »
irminka.p, dobry pomysł z tym podziałem kosztów dekoracji w kościele.. żeby tylko pozostałe pary się zgodziły.. i juz zaoszczędzisz:)

Offline _Paula_
  • bywalec
  • data ślubu: 22.09.2007
« Odpowiedź #72 dnia: 13 Marca 2007, 10:58 »
u nas raczej jest to standardem ze sie dzieli koszty na wszystkie pary ktore w danym kosciele maja slub jednego dnia, ksiadz raczej usdostepnia numery telefonow, mam nadzieje ze u nas wszystkie pary beda chcialy sie zlozyc i nie bedzie zadnych problemow wlasnie zamierzam na dniach isc do ksiedza na zwiady :D

Gość pozdrawiam gorąco :)

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #73 dnia: 13 Marca 2007, 12:15 »
mam nadzieje ze sie sprawdzi i ile wy macie gosci? bo ja ok 100 mama nadzieje ze sie wszyscy pomieszcza

a gdzie wy robicie??

pewnie bys mi zajela po ja w sumie pozno sie zdecydowalam  :skacza:

no to my mamy mniej, ale nam bardzo zalezalo zeby byla jedna sala - choc w sumie w panoramie nie jest najgorzej z ta sala do tanca. My zdecydowalismy sie na Koszewko.

Offline irminka.p
  • forumowicz
« Odpowiedź #74 dnia: 13 Marca 2007, 15:27 »
nie no mi sie wydaje ze 100 osob sie tam na pewno zmiesci

ja chcialam na poczatku w piaskach klimat supeors cenowo tez atrakcyjnie ale czesc ososb nie chciala wyjazdowego wesela ze to kloppot itd tym bardziej ze mamy polowe przyjezdnych chodzilo glownie o starszych wiec spasowalismy no ale panorama blisko tez nie jest  :skacza:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #75 dnia: 18 Marca 2007, 15:32 »
kurcze panorama pieknie tam jest :skacza: i w koszewku w dworku macie??

ps. wiecie ja zamawialam dekoracje przez agencje i nie wiem jak tam sie odzie dogadac czy jak beda inne pary to tez rozloza nam koszty czy nie...i jeszcze moze byc tak ze maja juz inne zamowienie na ten dzien tylko inna godzine :drapanie:  mam nadzieje ze nie pokrecilam nic :los:

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #76 dnia: 21 Marca 2007, 10:37 »

ja chcialam na poczatku w piaskach klimat supeors cenowo tez atrakcyjnie

Bylam kiedys tam na kawie przejazdem i powiem Ci ze dobrze zrobilas: niby ladnie ale drzwi na taras obdrapane, przy jeziorze jakis rozwalony murek, chaszcze i blota, kawa bylejaka, niezbyt elegancko podana. Oczywiscie, nie jakas tragedia, ale panorama pod tym wzgledem o niebo lepsza.