Autor Wątek: Maciek & Paulina ( Moje odliczanie )  (Przeczytany 13856 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Maciek & Paulina ( Moje odliczanie )
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Października 2006, 13:36 »
Cytat: "paulina861"
Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi pomoglyscie tym ze mnie wespralyscie i uswiadomilyscie ze to nie jest wcale takie trudne

od tego masz forumki :):):) wszystkie sie wspoeramy, radzimy i pocieszamy :d tak mała wielka rodzina :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 27 Października 2006, 13:37 »
paulina861,  ciesze sie z Toba...az sie cieplutko na sercu robi jak ktos jest tak szczesliwy :brawo:

Teraz czekam tylko na reakcję Macka, ciekawe co powie na ta nowine, no i mam nadzieje ze nam napiszesz jakie jest jego zdanie na ten temat!!! :mrgreen:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #32 dnia: 27 Października 2006, 14:47 »
Brawo Paulina!!!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #33 dnia: 27 Października 2006, 18:52 »
nie napisze -  a nie mówilam :)
Bardzo sie ciesze - teraz widzisz ze nie tkai diabeł starszny :)....Ciesz sie rpzygotwaniami swego najpiekniejszego dnia z wzyiuc - teraz bedzie wyglądał tak jak o nim marzyłas :)

Offline agapa

• zapaleniec
  • data ślubu: 22wrzesień2007
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Października 2006, 20:33 »
ciesze się razem z Tobą  :) super że udało sie ładnie załatwic sprawy kościelne ;) ściskam

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 27 Października 2006, 21:34 »
Witam paulinka i ja w twoim odliczaniu.
postaram sie śledzic Twoje slubne poczynania.
A sukienka ładniusia
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #36 dnia: 28 Października 2006, 10:09 »
Jestem i ja!!! Troszke późno ale lepiej tak niz wcale.
Zazdroszcze ci tego zdecydowania jesli chodzi o suknie...ale jak otwieralam swoje odliczanko to byłam taka zdecydowana na jedną suknie, a teraz to już sama nie wiem... :roll:  pozdrowionka

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #37 dnia: 28 Października 2006, 10:21 »
Witaj Paulino w gronie forumowiczów e-wesela :D Ostrzegam...forum bardzo ale to bardzo uzależnia ;)

Suknia piękna- jaknajbardziej w moim typie.... i bardzo podobna do mojej własnej :) Ale nie ma co się napalać.... jeszcze masz kupe czasu na podjęcie ostatecznej decyzji...a do ślubu Twój typ może ulec zmianie...

Ja w swojej zakochałam się chyba w styczniu.... na 8 miesięcy przed śłubem i zdania już nie zmieniłam :D

No i bardzo się cieszę, że z kościelnym ślubem wszystko pięknie się ułożyło!!  :mrgreen:

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #38 dnia: 29 Października 2006, 15:13 »
Witajcie kochane :*

Teraz jestem w 100% szczesliwa i teraz juz moge zaczac na bezpiecznym gruncie szykowac sie z usmiechem na twarzy do slubu  :serce:  
Wczoraj byl dzien w ktorym powiedzielismy rodzicom i bratu Macka o tym ze chcemy sie pobrac we wrzesniu 2007 :D Bylismy wczoraj bardzo zestresowani jak cholera z reszta   :shock:  Ale ku naszemu zdziwieniu i pelnych obaw serc jego mama starsznieeeeeee sie ucieszyla i jeszcze na dodatek spytala sie czemu tak pozno sie pobieramy czemu nie wczesniej?   :skacza:   Bylismy tak starsznei szczesliwi i nadal jestesmy ze Ania (mama Macka) w ten sposob zareagowala !!!!!! Powiedziala rowniez ze nas popiera w tym wszystkim i ze mozemy na nia zawsze liczyc :) Od Nowego Roku wprowadzam sie juz na stale do Macka :) Wtedy bedziemy mogli powoli zaczac budowac nasze male gniazdko i nasza rodzine :)  :i_love_you:  

A jezeli chodzi o przygotowania nasze do slubu to narazie stoi!!! Teraz tylko musimy powiedziec znajomym iprzyjaciolom ze sie pobieramy bo jeszcze nie wiedza o tym!chielismy najpierw zeby wiedziala rodzina :)

Pozdrawiam :*

Nasz maly synek 23.02.07

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #39 dnia: 29 Października 2006, 15:16 »
Moje gratulacje;-)
super ze udalo ci sie z slubem koscielnym dobrze ze trafilas na takiego ksiedza co nie ma problemu bo to roznie bywa..i mozna sie zniechecic;-) i
widze ze bedziesz miala siwtena tesciowa;-) tylko sie cieszyc
pozdrawiam sukienusli bardzo ladna;-)

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Października 2006, 17:48 »
Gratuluje :)
Szczególnei tak dorbych układów z przyszłą teściową :)!!  :wink:  :wink:  :wink:

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Października 2006, 08:02 »
To prawda moje przyszla tesciowa jest bardzo mila i bardzo przyjacielska osoba :) Bardzo sie ciesze ze bede miec taka "druga mame"  :mrgreen:  

A co do reakcji Macka to byl bardzooooo szczesliwy jak mu powiedzialam ze slub koscielny jest mozliwy :)

Nasz maly synek 23.02.07

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 30 Października 2006, 09:02 »
paulina861,  no to super, ciesze sie z Toba ze wszystko tak ladnie sie uklada.
Nooooo i tesciowej pozazdroscic, o ile mozna zazdroscic tesciowej :twisted:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #43 dnia: 30 Października 2006, 10:10 »
Moja tesciowa to super babka  :luzak:   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nasz maly synek 23.02.07

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #44 dnia: 2 Listopada 2006, 14:25 »
Witaj Paulinko w naszym gronie :D i zyczę Ci miłego odlicznka do tego wielkiego dnia :D

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 2 Listopada 2006, 14:27 »
A co do reakcji Macka to byl bardzooooo szczesliwy jak mu powiedzialam ze slub koscielny jest mozliwy

no i widzisz - będzi etak jak chciałas :)
Ciesze sie razem z Tobą :)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #46 dnia: 5 Listopada 2006, 19:50 »
Ja rowniez przylaczam sie do odliczanka. Fajnie, ze udalo sie zalatwic ze slubem koscielnym. Moj tata tez jest osoba niewierzaca i ksiadz na ktorego trafili rowniez nie mial nic przeciwko udzieleniu im slubu, ale pytal dlaczego tego chca. tata odpowiedzial, ze ze wzgledu na moja mame, co ksiedzu sie jeszcze bardziej spodobalo :D
Wybralas piekna sukienke :wink: I gratuluje fajnej tesciowej :D

Offline megi1985

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #47 dnia: 17 Listopada 2006, 22:22 »
Witaj, ja również będę śledzić Twój wątek - lepiej późno niż wcale. Slubujemy w tym samym miesiącu  -  to będzie najpiekniejszy miesiąc w naszym życiu... :serce:

Ciesze się że tak pięknie Ci się wszystko ułożyło. :P

Suknieneczka bardzo ładna :lol:

Zapraszam do siebie - tylko Ty, tylko ja

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #48 dnia: 19 Listopada 2006, 12:18 »
Czesc Dziewczyny :) Starsznie dawno mnie tutaj nie bylo a to z tego wzgledu ze duzo pracuje i na nic nie mam czasu :( Jestem podlamana bo nic ostatnio mi nie wychodzi. z Mackiem strasznie sie malo widuje nasze zycie intymne jest u kresu zalamania bo nie mamy nawet czasu wejsc spokojnie do lozka i pobaraszkowac :( To smutne starsznie ale nie mam na to zadnego wplywu niestety :( Naszczescie nasza milosc jeszcze nie wygasla wiec jest wszystko wporzadku z tym jeszcze :D Nie mieszkamy jeszcze razem i to z tad te problemy ! Moja przyszla tesciowa nie podoba mi sie ostatnio :( jest jakas dziwna mam wrazenie i czuje to wewnatrz ze nie jestem ostatnio bardzo mile widzianym gosciem w jej domu :( W wekeendy zawsze jezdze do Misia mojego i zawsze bylo dobrze ona sie cieszyla ze jestesmy razem a teraz odkad sie zareczylismy jest poprostu tak dziwnie. Przez dluzszy czas nie dawalam sobei tego do wiadomosci przyjac ale teraz juz nie moge sie oszukiwac ze jest wszytsko wporzadku bo poprostu nie jest . Ona wie dobrze ze nie mamy czasu dla siebie a mimo tego jest taka bez skrupulatna :( Zawsze kiedy przyjezdzam w wekeendy spimy w duzym pokoju. Ja wczoraj bylam strasznie padnieta i roscielilismy sobie z Misiem lozko i polozylismy sie przed telewizorem i ogladalismy film  :) Przed tym poszlam sie umyc jak wrocilam Maciek byl wsciekly zapytalam sie o co chodzi a on mi powiedzial ze Ania ( tesciowa ) jest zla strasznei ze zajmujemy pokoj :(  :shock: Bylam w takim szoku  :shock: i co ja mam zrobic :( Pomozcie mi !!!!!!! co mam zrobic zeby ona zaczela mnei normlanie traktowac nas zaczela normalnie traktowac !!!!!!!!!!!!!!! co jej sie stalo??? Nie rozumiem tego  ? Co jej sie stalo? Jest zle !!!!!!

:Olaboga:

Nasz maly synek 23.02.07

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 19 Listopada 2006, 14:03 »
co mam zrobic zeby ona zaczela mnei normlanie traktowac nas zaczela normalnie traktowac !!!!!!!!!!!!!!! co jej sie stalo??? Nie rozumiem tego  ? Co jej sie stalo? Jest zle !!!!!!

a może dopóki nie mieliście powaznych planów czuła sie spokojna o synka..tera zpoczuła, że go "traci"  - niektóre typy tak mają!! :roll:

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #50 dnia: 19 Listopada 2006, 14:06 »
paulina861 i ja się dołączam do Twojego odliczanka.
Co do Twoich kłopotów z przyszłą teściową nic nie mogę Ci doradzić.
Ja odkąd zaczęliśmy sie z Tomkiem spotykać, byłam tą złą, tą która nie nadaje się dla Jej syna. Przywykłam do tego, mimo iż wiele łez wylałam ... i do tej pory jest mi przykro, jak dowiaduje się co na mnie czy o mnie mówi.
Po zaręczynach stwierdziła, że na zmówiny nie przyjedzie do moich rodziców ... na ślub też nie przyjedzie ... no i wogóle nas nie pobłogosławi ... ale szczerze, to mi to już wisi ... bo to tylko o Niej źle świadczy ...
Ale skoro wcześniej było dobrze ... to może spytaj się Jej o co chodzi, co się stało ... ale ja w życiu nie zdecydowałabym się na mieszkanie z teściową ... chyba pozabijałybyśmy się ;-)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #51 dnia: 19 Listopada 2006, 14:23 »
ja też się melduje...
bardzo mi przykro,wiem jak stosunek przyszłych tesciów może być destrukcyjny dla własnej psychy...jak potrafii byc miażdzący okrótny...wiem to bo na początku G. tato nie akceptował naszego związku.bardzo długo ja doniego nie przyjeżdzałam...jazdy były(szkoda czasu na opowiesci) ale nie poddałam się .nie udawadniałam "nic na siłe" nie próbowałam wkupić się w czyjes łąski(nie umiem tak) poprostu bylam...trwałam przynim.i przy jego rodzicach.kiedy byli chorzy,kiedy mieli rocznice ślubu etc...

i teraz jest dobrze,w nic sie nie wtrącają (zresztą ja jasno dałam im do zrozumienia że to NASZE życie)

powodzenia.

ps i nic na siłę. :roll:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #52 dnia: 19 Listopada 2006, 15:23 »
Cytat: "tete"
ps i nic na siłę.

tete i ja dlatego jeżdzę tam jak najrzadziej ;-) po co mam im sprawiać przykrość moim widokiem ;-)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #53 dnia: 19 Listopada 2006, 15:59 »
Witaj Paulinko w odliczeniach :-)

Po 1. suknia jest śliczna :-) Bardzo mi się podoba. Chcę coś podobnego, tylko góra z koronki. Suknia ma klasę. Zdecydowanie.

Po 2. Gratulację z pwoodu rozwiązania spraw w kościele :-)

Po 3. co do teściowej. Z mojej strony radzę tylko szczerą rozmowę.
A jak coś nie pójdzie.. To tylko teściowa. Ani Ona Ci matki zastępować nie musi, ani nic z tych rzeczy. Ładnie trzba z taką na zdjęciu wyjść. Głowa do góry.
Miłość silneijsza jest od teściowej  :mrgreen:

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #54 dnia: 19 Listopada 2006, 18:34 »
Dziewczyny strasznie wam dziekuje za dobre slowo :) Podnioslyscie mnie na duchu :) a co do rozmowy z nia to boje sie z nia rozmawiac bo ona jest osoba taka ze jej cokolwiek trudnbo wyjasniac ona ma zawsze wlasne zdanie i chodzby bylo ono zle i nieprawdziwe to nic i nikt jej do czegos innego nie przekona potrawi sie nawet o zla rzecz poklocic przerabialam juz to z nia dlatego sie strasznie boje!!! a ze strony Macka to tez w sumie nie wiem co myslec za kazdym razem kiedy poruszam ten  temat mowi ze nie chce o tym gadac ale mowi ze tez go to dreczy  :/ wiec juz nic z tego nie rozumiem :/ Mam nadzieje ze jednak jak najszybciej bedziemy mogli wynajac mieszkanie i bedzie Ok.

Pozdrawiam :* :id_juz:

Nasz maly synek 23.02.07

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 19 Listopada 2006, 22:57 »
kurcze Paulina trudna sprawa nie zazdroszcze!!! :cry:

[/url]

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #56 dnia: 20 Listopada 2006, 07:49 »
No nie jest to zadawalajaca sprawa  :D Wiecie co dziewczyny mnie sie juz 3 dzien okres spoznia  :lol:  Nie planowalismy teraz dzidzi dopiero po slubie  :mrgreen:  Zawsze przed okresem bolalo mnie tak na srodku podbrzusza jakby mi se cos tam napelnialo i zaraz mialo wyleciec i bolala mnie "moja" troche a teraz nic i w dodatku ten sluz ktory mam taki zolty ijest go duzo ze musze nosisc wkladki !!!! Poczekam jeszcze do konca tygodnia i zobaczymy ;) No w sumie jak sie okaze ze nie ma dzidzi to nie bedzie tragedii bo nie planowalismy teraz ale jak bedzie o jacie pikole ale bedzie radocha  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:

A co do mojej tesciowej to chyba za bardzo uwazalam z jest spoko :/ a teraz pokazuje rogi :/ masakra   :bredzisz:  

Nasz maly synek 23.02.07

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 20 Listopada 2006, 09:27 »
Poczekam jeszcze do konca tygodnia i zobaczymy  No w sumie jak sie okaze ze nie ma dzidzi to nie bedzie tragedii bo nie planowalismy teraz ale jak bedzie o jacie pikole ale bedzie radocha        

no to nie pozstaje nic, tlyko czekac i sciskac kicuki, skoro pragniecie dzidzię :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 20 Listopada 2006, 16:27 »
Cytat: "Vall"
tlyko czekac i sciskac kicuki, skoro pragniecie dzidzię

dokladnie :lol:
pozdrawiam

[/url]

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #59 dnia: 24 Listopada 2006, 07:13 »
DZIEWCZYNY JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:

Okres mi sie sponia ( no i juz nie przyjdzie  :jupi:  ) wczoraj mialam mdlosci i zrobilam test i wyszly piekne 2 grube kreski   :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:

[glow=red]BEDE MIALA SWOJA DZIDZIE[/glow]  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:

No ale zwiazku z tym bedzie trzeba przyspieszyc slub wiec najpierw zapisuje sie do lekarza zeby potwierdzil ciaze a potem powiemy rodzicom. a mysle zeby slub zaplanowac na marzec moze kwiecien :)

POZDRAWIAM  :serce:

Nasz maly synek 23.02.07