Czesc Dziewczyny

Starsznie dawno mnie tutaj nie bylo a to z tego wzgledu ze duzo pracuje i na nic nie mam czasu

Jestem podlamana bo nic ostatnio mi nie wychodzi. z Mackiem strasznie sie malo widuje nasze zycie intymne jest u kresu zalamania bo nie mamy nawet czasu wejsc spokojnie do lozka i pobaraszkowac

To smutne starsznie ale nie mam na to zadnego wplywu niestety

Naszczescie nasza milosc jeszcze nie wygasla wiec jest wszystko wporzadku z tym jeszcze

Nie mieszkamy jeszcze razem i to z tad te problemy ! Moja przyszla tesciowa nie podoba mi sie ostatnio

jest jakas dziwna mam wrazenie i czuje to wewnatrz ze nie jestem ostatnio bardzo mile widzianym gosciem w jej domu

W wekeendy zawsze jezdze do Misia mojego i zawsze bylo dobrze ona sie cieszyla ze jestesmy razem a teraz odkad sie zareczylismy jest poprostu tak dziwnie. Przez dluzszy czas nie dawalam sobei tego do wiadomosci przyjac ale teraz juz nie moge sie oszukiwac ze jest wszytsko wporzadku bo poprostu nie jest . Ona wie dobrze ze nie mamy czasu dla siebie a mimo tego jest taka bez skrupulatna

Zawsze kiedy przyjezdzam w wekeendy spimy w duzym pokoju. Ja wczoraj bylam strasznie padnieta i roscielilismy sobie z Misiem lozko i polozylismy sie przed telewizorem i ogladalismy film

Przed tym poszlam sie umyc jak wrocilam Maciek byl wsciekly zapytalam sie o co chodzi a on mi powiedzial ze Ania ( tesciowa ) jest zla strasznei ze zajmujemy pokoj

Bylam w takim szoku

i co ja mam zrobic

Pomozcie mi !!!!!!! co mam zrobic zeby ona zaczela mnei normlanie traktowac nas zaczela normalnie traktowac !!!!!!!!!!!!!!! co jej sie stalo??? Nie rozumiem tego ? Co jej sie stalo? Jest zle !!!!!!