0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dzis 26dc i tempka wynosi 36,70, spadla o jedna kreske. Jak narazie nie czuje zeby @ sie zblizal No ale do wieczora jeszcze sporo czasu jest, wiec musze czekac.
[ Dodano: Wto Sty 09, 2007 1:46 pm ]Merkunek, jesli okaze sie ze dostane @ to pojde do gina z wykresem i mi przepisze tabletki o ktorych wczesniej wspomnialas.
czekanie właśnie jest najgorsze. ja ostatnio odrazu na betę poleciałam. a ze kosztuje u mnie 15 zł stwierdziłam że szkoda kasy na testy. a beta da mi 100% pewności
sie wstrzymam do weekendu, co prawda bedzie bedzie ciezko ale jakos bede musiala
Temp. nadal utrzymuje sie na tym samym poziomie 36,70 i @ jeszcze nie dostalam
Zgadza sie merkunku, dzis jest 27dc Choc jeszcze sie nie nastawiam, bo najdluzszy cykl mialam 28 dniowy, wiec jesli do tego czasu nie dostane @ to moze sie udalo?
Merkunku, kim jest tak kobieta?
oki, rozumiem przepraszam ze zapytalam
merkunek, pamiętasz jak pisałaś mi że mam wysokie temperatury. Włsąnie zaczełam mieżyć w nowym cyklu i znowu jest tak samo 36,9. czy talie temperatury to normalka, bo jak przeglądam innych wykresy to zazwyczaj na początku mają ok 36,4
mierzę o 7.30poprzednio mierzyłam koło 9, więc myślałam że to dlatego mam taką wysoką temperaturę, a jednak nie
Merkunku co mi tu tyłek obsmarowujesz haaa!!!!!! Moja faza lutealna ma się nadzwyczajnie dobrze w tym cyklu - melduje 29 dzień i brak @. Postraszyłam ginekologiem i proszę - wydłużyła się samoczynnie. Ale i tak nie sądzę, że osiągnie niezbędne minimum. Dzisiaj byłby 9 dzień. Widzisz co robią dwa tygodnie bez dyzuru.... Tak czy siak po @ ide do mojej ginekolg na pogawędkę. Porozamawiamy sobie jak lekarz z lekarzem.Zaplanowałam juz swoją diagnostykę....potrzebuję tylko błogosławieństwa specjalisty.
no własnie nie napisałam, że Ty to Ty
Cytat: "merkunek"no własnie nie napisałam, że Ty to Ty żartowałam przeca....
Nie wiem jak to swięto lasu długo potrwa...w każdym razie miesiączkowo się nie czuję...ale temp sobie w dół nieco zjechała...ale pomimo tego jest na przyzwoitym poziomie. Się obaczy...[/color]
s.aga napisał/a:mierzę o 7.30 poprzednio mierzyłam koło 9, więc myślałam że to dlatego mam taką wysoką temperaturę, a jednak nieno to faktycznie wysoka...
liliann, bo ty się poprostu kibieto przemęczasz za dużo pracki i organizm wariuje sama coś o tym wiem