0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "merkunek"s.aga napisał/a:mierzę o 7.30 poprzednio mierzyłam koło 9, więc myślałam że to dlatego mam taką wysoką temperaturę, a jednak nieno to faktycznie wysoka...czy to maże coś znaczyć, czy lepiej o tym narazie nie myśleć. bo widocznie "ten typ tak ma"
s.aga napisał/a:mierzę o 7.30 poprzednio mierzyłam koło 9, więc myślałam że to dlatego mam taką wysoką temperaturę, a jednak nieno to faktycznie wysoka...
No i @ jeszcze sie nie zjawil Rosna szanse
Dziekuje Merkunku, ze jestes ze mna
a jak spada to ponoc @ sie zbliza, tak? Pozdrawiam
ale temp. spadla dzis do 36,50 a jak spada to ponoc @ sie zbliza, tak? Pozdrawiam
test owulacyjny robiłam w 14 d.c i wyszedł pozytywnie.Ostatni cykl był 30-dniowy,ale przewaznie,jesli oczywiscie biore duphaston, to mam 28cykl.Pewnie jutro sie pojawi.aha i temperaturke mierzyłam godzine wczesniej niz zwykle.czy to ma jakies znaczenie?
Skoro temp. mierzyłas godzine wczesniej to dodaj sobie do nie +0,1.Czyli dzis jest 28dc, ok. 14dni po owu, a jak dziś z temp i samopoczuciem???Wygląda to ładnie, ale musimy poczekać
Jak już pisałam: dzis 36,5 ale mierzyłam godzine wczesniej wiec chyba sie dolicza tak jak pisalas jeden stopien wiec wychodzi na to że tem.dzis to 36,6
Marta, Beti co u Was?
Kochane dziewczyny, dzis temp. 36.5 taka sama jak wczoraj, ale dostalam lekkich plamien , poczekamy do poludnia. Kurcze... mnie nic nie boli , dziwne... moze pozniej zacznie pobolewac brzuszek, jesli to faktycznie @?
czekam na dalsze wieści...