Tez kiedys chcialam pracowac w domu malego dziecka.Nawet jako nastolatka zbieralam ciuszki w szkole i zanosilam do domu dziecka.
I tam przyzwyczail sie do mnie jedne z blizniakow.Tak ze juz namawialam moja mame na adopcje , zeby poszla i poznala...ale ona nie chciala isc bo pewnie chciala by zaadoptowac,pewnie by sie zakochala.
No , a pozniej przestalam chodzic bo ten chliopcie tak sie przyzwyczail ze w sobote zawsze na mnie czekal,a jak odchodzilam to strasznie plakal ...
Ze staraniami bylo ciezko,ale wiesz ... teraz jak juz mam mojego cudzika (tak,tak sam doktorek powiedzial ze to CUD ze zaszlamw ciaze , w cyklu w ktorym mialam owulacje tam gdzie nie mam jajodowu) to teraz te starania,te trzy lata sa za taka mgła.
Mam tylko nadzieje ze przy kolejnych staraniach nie bedzie tych strat , ze jak zajde w ciaze to bedzie z nia wszystko dobrze.
Fajnie ze kuzynka nie zrezygnowala z adopcji bo duzo ludzi pewnie by zrezygnowalo.Tak ma pewnie dwie cudowne coreczki

.
Lenka tez mi sie poodba,ale znajomama i juz tak nie dam.
Kiedys,przed Julia chcialam Zuzie,ale wlasnie ta kolezanka o teraz ma Lenke tak dala swoje coreczce na imie.
Podoba mi sie jeszcze Amelka.Ale czy to jest to imię to nie wiem.
Dla chlopca chcialam Marcelka tzn sama nie bylam pewna tego imienia,ale moj Rafal stanowczo odmawial bo ma kolege w pracy Marcela i za bardzo go nie lubi

.Dla chlopca tez bym nie wiedziala jakie imie wybrac.
U mnie moze byc kolejna coreczka.Ciuszki mam , imiona ladne sa dla dziewczynek wiec w czym problem hihi.A dla chlopca kompletnie nie wiedziala bym jakie wybrac

.Ale taki synus tez mi sie marzy

.
Mi nie przeszkadza.Tzn jak juz urodzila sie Julia to pomyslalam ze moglam dac inaczej na imie,ale teraz to walę:D.Julia mi sie dalej podoba.Jka jest mala mowie Julcia, Julenka , a jak bedzie starsza Julia,no tak cudnie!
Tu gdzie mieszkam nie ma duzo dziewczynek o tym imieniu.Chyba nie ejst tak popularne.Jedynie polki to owszem daj,a,ale u nas w miasteczku znajome to raczej nie ma innej Julii

,a nawet jak była by to co z tego

.Dla kazdej matki jej dziecko jest wyjatkowe

.