o Asia wróciła

Dziewczynki przepraszam, że do Was nie zaglądam, ale ja zupełnie na nic nie mam czasu. Dopiero się ogarniam po tych wszystkich wizytach

Dzisiaj byłam na dwutygodniowym checku i lekarz mi powiedział, że powinnam małej zrobić usg bioderek po 6 tygodniu. Tylko zastanawiam się czy nie chce mnie naciągnąć, bo jak byłam w szpitalu, to badała ją lekarka i mówiła, że wszystko ok, a jak jej powiedziałam, że i ja i mój brat mieliśmy dysplazję, to wysłała nam specjalistę. On zbadał Mayę i powiedział, że wszystko jest ok, ale ponieważ wystąpiło to w rodzinie to skieruje nas na usg - tyle, że usg mamy dopiero w grudniu.
I teraz nie wiem co robić - czy płacić kasę czy zaufać specjaliście ze szpitala...
Swoją drogą ci polscy lekarze często naciągają na badania...
Maya po szczepionce dobrze w sumie. Trochę bardziej senna, ale poza tym wszystko ok. lekarka mówiła, że może mieć temperaturę, ale nie miała na szczęście.
Rano zawiozłam Aimee do szkoły, bo to E urodziny, to dałam mu pospać

później ten lekarz, znowu do szkoły - na piechotę tym razem, żeby Mayka się przewietrzyła trochę, obiad, pranie i dopiero teraz biorę się za sprzątanie, bo jutro koleżanka przychodzi z dziećmi, a tu dwa tygodnie kurze nie ścierane

Aga wieczorem zamówię te rzeczy, to jak dojdą, to możesz wysyłać