Hania nie wiem jeszcze czy Nickola, czy Nicol, czy Nicola - wszystkie są poprawne.
Nickola to chyba z irlandzkiego

bo mam taką koleżankę i dokładnie tak się pisze jej imię.
Wiedziałam, że za długo to nie potrwa, bo oczywiście dosypiał na kanapie do 1, po czym ktoś zadzwonił, wsiadł w samochód i pojechał "na chwilę"
I jeszcze mi mówi, że dzisiaj ma szybciej być w pracy... Szkoda, że jeszcze później mi tego nie powiedział, bo na obiad jest karkówa, czyli nie da się zrobić szybciej niż gdzieś za dwie godziny

Ale teraz za każdym razem mu mówię, jak mi się coś nie podoba. I te "rodzinne" niedziele też mu wypomniałam i to, że dla brata ma tyle czsu, a dla nas nie i że nawet nigdzie nie pojechaliśmy jak Aimee była w Polsce.
A wczoraj mu przypomniałam, że od wtorku konfiskuję samochód i że go nie dostanie, bo muszę go wyczyścić i szwagier do mnie, że on go wyczyści... Powiedziałam mu, że dam sobie radę i nie potrzebuję pomocy. Jak chciał czyścić, to miał na to dwa tygodnie - oni myślą, że ja jestem głupia naiwna i nie wiem o co chodzi... I że może teraz będę czekała aż on mi auto umyje, a oni w między czasie będą nim jeździć hahaha A ja się będę zastanawiał, czy jak się dziecko urodzi, to przywiozę ją w czystym czy brudnym samochodzie...