W Bydgoszczy bardzo sie czepiaja.
Now tylko do Bydg latalam,ale tez do Rzeszowa,Warszawy I tam to Luzik

.
R lecial do Lublina I tam tez nie jest zle.Za to w Bydg o byle co sie czepiaja.
A wiecie Co mnie wkurza najbardziej w rayanair ??
Dyskryminacja polakow!
Rok temu lecialam do Bydg na pogrzeb Babci,wtedy bylo to euro I lecialo troche Irusow z Dublina.
Siedzieli do ostatniej chwili na czterech literach,a Polacy stali w kolejce aby wejść do samolotu.
Irusy weszli ostatni,mieli problem z miejscami bo chcieli koło siebie,no,ale to pikus.
Jeden nie miał gdzie podrecznego schować to wiecie co Polska stiuardessa zrobiła ?!
Kazała Polakowi podreczny skitrac pod nogi,a miał juz w szafeczce nad głowa!!!W Jego miejsce schowala bagaż tego Irusa !!!
No ja bym na bank sie nie zgodziła!!!Z jakiej to paki ??Kto pierwszy ten lepszy !
W końcu każdy płacił za bilet!
Kiedyś tez była podobna sytuacja,ale z siedzeniem.
Irusy weszli na samym końcu na pokład bo siedzieli w pubie,chcieli koło siebie siedzieć,a miejca zostały pojedyncze.
Kazali kobiecie zabrac dziecko 4letnie na kolana żeby zrobić miejsce jednemu z Irusow.
Nic dziwnego w tym by nie bolo gdyby te dziecko za free lecialo,a wiadomo ze matka placila za bilet I cale bilte 3G trzymala swoje dziecko na kolanach.
Albo w Bydgoszczy,każdemu sprawdAli bagaż podreczny czy jest wymiarowi,a Irusy miały dwa razy większy bagaż i nic nie zrobili!Nie kazali dopłacić kasy,ani słowem sie nie odezwali!!!!
Wkurza mnie takie zachowanie!
Co,Polacy to gorsi ??