Hej dziewczynki
Tak, tak delektuję się byciem u SIEBIE - jak Wam opiszę co się działo w Pl, to zrozumiecie
Faktycznie Majcia ma już 6 miesięcy - kiedy to zleciało?? Nie mam pojęcia. No i mamy już dwa ząbki.
Na spotkanku w Szczecinie, na którym byłam całe 10 minut
Majka płakała jak szalona, później gorączkowała trochę, co mnie dziwiło, bo przecież już się jej wyrżnął ząbek, a tu okazało się, że drugi wyłazi - także mamy kasownik mały w domu
I wydaje mi się, że dalej coś się dzieje, bo Maja daje nam popalić. No chyba, że to noszenie na rączkach wyłazi
Ale i tak powinnyście się cieszyć, że byłam na spotkaniu, bo na Bydgoskie się spóźniłam
Ale spotkałam się z najważniejszą osobą i dowiozłam rzeczy do celu
Chrzciny były super - impreza chyba wszystkim się podobała - ja byłam tak zabiegana, że nawet się nie najadłam za bardzo i zapomniałam zrobić sobie sesję zdjęciową z moimi dziewczynkami - mam kilka fajnych fotek z Majką, a nawet z Majką i Emilem, ale nie mamy żadnego w czwórkę ;(
No ale moje starsze dziecko mega nas olało i wolało z kościoła na salę jechać z ciocią Agnieszką i z Weroniką niż z mamą i tatą
Za to na "poprawinach" najadłam się aż za bardzo, bo jadłyśmy z chrzestną Aimee wszystkie ciasta "na pół" - tylko przesadziłyśmy z ilością tych połówek
Mój brat na aparacie ma chyba kilka zdjęć ze mną i z dziewczynkami, więc muszę pomolestować moją "bratową"
Ok lecę poczytać do Was, a resztę napiszę jutro, bo muszę sobie wszystko w głowie poukładać i zgrać zdjęcia, żebyście miały co oglądać.
No i zapowiadam wszem i wobec, że zdjęcia dziewczynek od tej pory będą pojawiały się tu, a nie na fb