Rybeczko, Laska z Ciebie taka, ze hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bioderka masz wąziutkie, figurkę smuklutką, brzunio zgrabniusie, normalnie szok!!!!!!!!!

Widzę, ze ubierasz się podobnie do mnie, ja ostatnio zwariowałam na punkcie kombinacji łądnych bluzek, najczęsciej różnych bialych z rozmaitymi wstawkami, koronkami, falbankami, mankietami itp, własnie w połączeniu z kamizelką. Kupiłam sobie czarną i "eksploatuję" ją w kazdym tygodniu, co najmniej jeden dzień, a czasami i pod koniec tygodnia też mi się zdarzy założyć, zaraz wychodzę i pod wpływem ciebie, założe wlasnie do spodni i bluzki koszulowej kamizelkę, do tego apaszkę i czuję się niezwykle wyelegantowana

Spodenki rybaczki superos, dekoracje cudeńko, tez mnie zainspirowałaś, zaraz poprzyklejam do okien słomkowe ozdoby na choinkę, sposób szybki, latwy, takni i efektowny, aż taka perfekcjonistka jak Ty nie jestem, ale za to mój Mężus bedzie miał superos niespodziankę na Mikołaja. Mi Kochanie zrobil niespodziankę rano, to ja Mu zrobię wieczorkiem jak wróci

Co do Mikolajek umówilismy się w związku z "niesamowitym" szastaniem kasy w ostatnim czasie ( garnitur, mp3 dla M, drogie kosmetyki na allegro dla mnie, bo się wszystko pokończyło i ciuszki), pod poduszke i choinke dajemy symbole i to takie, ktore są potrzebne, więc mój M dostal superos winko czerwone chilijskie, a ja tusz do rzęs. No i wstaję, a tu dodatkowo torebeczka obok łóżeczka, a w niej czekoladki belgijskie

!!!