I chwała wam za to, ze jest ten wątek!! Ale szczerze mówiąc...to tytul wątku znieciepliwone chyba nie ma w slowa "przygotowania"

ale to tak na marginsie...
W sumie... mnie tylko drazni jedna sprawa, ze człowiek chce pogadac, podzielic sie swoimi przemysleniami..i musi starsznie szukac "topicu" w kórym mógłby o tym napisac...Dlatego chce zapytac - czy jesli tu zaczne poruszac teamty slubne, podrzucac moje modele sukien np, czy rozterki co do muzyków to tez okaze sie ze bałaganie??
Tu rozumie
ma byc wszystko poza slubem!!
?
Sorki ze jestem taka drobiazgowa, ale warto byłoby miec wszytsko "kawa na ławe". Ja zwykle zagladam do was w pracy, w przerwach..i trudno jest spedzic dłuzej niz kilka minut..zeby pogadac z wami, podzielic sie jakimis myslami
Stąd moje pytania..bo wrzucam zwykle najulubieńszy wątek do katalogu - i mam łatwiej.Więc chyba tutaj zatrzymam sie poki co..A do zniecierpliwonych wróce, jak przygotowania będą szły pełna parą!!....
Ale licze, ze nie starce z wami kontaktu...zżyłam sie z wami..ale domyslam sie ze kilka z Was pozostanie tylko w topicu slubnym..szkoda

Ściskam was, i sorki za elaborat - przeciez to nie moja działka

tylko Ewelinki_Michała