Autor Wątek: nasze codzienne sprawy...  (Przeczytany 222276 razy)

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
nasze codzienne sprawy...
« Odpowiedź #240 dnia: 28 Września 2006, 14:01 »
hah wam to dobrze ja tu jeszcze w robocie 4,5 h  :?

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #241 dnia: 28 Września 2006, 14:04 »
Ale ja do godziny 24 siama. Bo Misiek w pracy. Ale bede miala czas na zakupienie czegosna dzien chlopaka i musze jechac do tesco po prostownice bo chyba sa w promocji.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #242 dnia: 28 Września 2006, 14:14 »
Jeszcze tylko rownoważność godziny lekcyjnej :)

Nareszcie 3 dni z moim Kochanym, zapracowanym R.  :serce:

W poniedziałek znów praca  :(  i znów cały tydzień bez niego :(

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #243 dnia: 28 Września 2006, 14:16 »
A my dopiero w sobote popudniu bedziemy mieli czas dla siebie bo tak to sie mijamy ale zawsze to cos :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #244 dnia: 28 Września 2006, 14:24 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
A my dopiero w sobote popudniu bedziemy mieli czas dla siebie bo tak to sie mijamy ale zawsze to cos

my się nawet nie mijamy, bo widujemy sie od wrzesnia tylko w weekendy..a na dzień chłopaka juz kupiłam prezencik..figurkę Murzynki..w stroju Ewy :) prawie

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #245 dnia: 28 Września 2006, 14:27 »
Hehehe fajnie macie... ja siedze w robocie do 4, jutro tez do 4, pozniej na zajecia (wspominana podyplomowka), w sobote szkola....a w niedziele to chyba caly dzien sie nie obudze...........O prezencie to nawet jeszcze nie zdazylam pomyslec........

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #246 dnia: 28 Września 2006, 14:45 »
A moze Wy dziewczyny ze Stargardu wiecie -- bo od Sebastiana nie moge sie dowiedziec-- gdzie dobrze naprawiaja pralki z dojazdem do domu??Macie jakies sprawdzone naprawy??Bo nam sie zepsuła pralka od tygodnia nie dziala.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #247 dnia: 28 Września 2006, 14:59 »
No to sajonara dziewczynki !!! :)

Do poniedziałku !!!!!!!!! :)))

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #248 dnia: 28 Września 2006, 15:02 »
ja w robocie codziennie do 18tej albo i dłużej...a z M. widujemy się tylko w weekendy...zaczynają mnie te ciągłe dojazdy do szału doprowadzać...
wczoraj nasi podwykonawcy urządzili grilla i tak jakoś nie mam dziś ochoty na pracę :wink:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #249 dnia: 28 Września 2006, 15:04 »
My sie widzimy tylko rano - zanim wyjdziemy do pracy. Wieczorek to kazdy pada i nawet nie ma sie sily pogadac....

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #250 dnia: 28 Września 2006, 15:04 »
Kurcze nie moge nigdzie znalesc gdzie jest dobra naprawa pralek ---jednak ciężko bez pralki.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #251 dnia: 28 Września 2006, 17:31 »
Dziewczyny normalnie ledwo uszłam z życiem :)- taka była w krakowie burza..i gradobicie..waliło gorchem i zostałam uziwziona w samochdozie, cłay ruch stanął, bo nci nie było widac..musze z achwile zejs ci oglądnąc autjko czy mu nci sie nie stało..kosmos..normalnie!!

Wrócilam do domu cała morka, i zziebnieta mimo ze szłam tlyko akwaełk z parkingu - teraz jestem po gorącje kąpili, pije gorąca herbate..a za oknem wyszło słonko...normlanie jakas Patologia pogodowa :)

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #252 dnia: 28 Września 2006, 18:08 »
Niezle....Ja w tym roku tez przezylam grozna burze...bylam u babci na wsi na wakacjach. Wies miesci sie w dolinie, dookola lasy...no i w nocy zerwala sie burza....ja lubie pioruny, ale to, co sie tam dzialo przeszlo moje oczekiwania....takich grzmotów i piorunów to nigdy nie widzialam ani nie slyszalam.....Dom podkakiwal, strasznie blyskalo, a odglosy uderzenia byly przerazajace.....

Dobrze ze juz jestes w domku :) Mam nadzieje ze samochodzik jest caly :)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #253 dnia: 28 Września 2006, 20:02 »
Ewelinka Ja znam faceta, ktory mieszka na Letnim i naprawia sprzet RTV i AGD. Nie wiem czy jest dobry, bo nie korzystałam nigdy z jego usług. Ale jak chcesz to podam ci jego numer na priv, tylko dopiero jutro bo mam go w pracy :)

A tak swpja droga Ewelinka Mieszkasz z Sebkiem na Lechickiej? JA mam babcie na Lechickiej 9 :) Nie wiem w sumie jak daleko jest twoje mieszkanko, bo moja babcia mieszka tuz przy zakrecie w strone przedszkola, na przeciw przejscia na PICOLO :)
[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #254 dnia: 28 Września 2006, 20:23 »
Cytat: "cafe"
Ewelinka Mieszkasz z Sebkiem na Lechickiej

Tak mieszkam na Lechickiej 28 tj nad  fryzjerem a naprzeciwko sklepu z ciuchami na letnim lub na przeciwko sklepiku z farbami.

Facet od pralki ma przyjsc w poniedzialek wkoncu sie Sebka dorposilam.A dziisaj kupilam sobie ciepłe kapciuszki i prostownice do włosow.

Na dzien chlopaka jeszcze nic.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #255 dnia: 28 Września 2006, 21:02 »
A ja melduje że zapowiada mi się fajowy wieczór, kolejna (i ostatnia :wink: ) częśc moich urodzin  :skacza:  Zaraz ide na trzecią i ostatnią impreze urodzinową. Idziemy ze zanjomysmi troche potańczyć   :cancan:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #256 dnia: 28 Września 2006, 21:04 »
Cytat: "klaudia"
Idziemy ze zanjomysmi troche potańczyć

O, jak fajnie, też bym chętnie poszła :D  Przy okazji spóźnione życzenia urodzinowe :P

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #257 dnia: 28 Września 2006, 21:12 »
Dziekuje Julia :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 28 Września 2006, 21:54 »
A ja wlasnie wrocilam z aerobiku i ledwo zyje...........Nie mam sily ruszyc nogami, chodzenie po schodach sprawia mi sporo trudnosci.......A wlasciwy bol to bedzie dopiero pojutrze.....Wole nie myslec ......pewnie sie nie podniose z lozeczka........

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #259 dnia: 29 Września 2006, 10:50 »
Witam w ten piątkowy dzien. Jeszcze troszke i weekend :)
Dziaisja czeka mnie wizyta na Komendzie u dzielnicowego na wywiadzie.
Wczoraj kupilam Sebkowi kapcie a on na to: jeszcze nikt nie kupił mi kapci --swoim urokliwym głowem. Rozbawiło mnie to :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #260 dnia: 29 Września 2006, 14:35 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
Wczoraj kupilam Sebkowi kapcie

czy to ten prezent na Dzien Chłopaka, ktorego tyle szukalaś? jeśli tak to pomysła fajny i orginalny  :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #261 dnia: 29 Września 2006, 18:19 »
kapcie kupialm przy okazji bo były a dzisaj kupialm podusie jaśka różowego z osiołkiem --dlatego ze czasem tak mowi na mnie - ma napis LOVE Forever i wystają uszka i ogonek :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #262 dnia: 30 Września 2006, 11:01 »
NO i mamy weekend. W sobote jak to co sobte, pranko, sprzatanko i gotowanko, a Sebastian w pracy, a potem odpoczywnako az do poniedzialku rano :) We wtorek koncze juz staż i będę chwilowo (mam nadzieje )bezrobotna.Musze sie dowiedziec jak to jest z kuroniówka bo ponoc jak sie ma rok stażu to przysługuje ale ja nie wiem.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #263 dnia: 30 Września 2006, 14:07 »
a jak sie podobał prezent na dzień chłopaka? dostał juz?

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #264 dnia: 30 Września 2006, 14:54 »
a jak sie podobał prezent na dzień chłopaka? dostał juz?

Wczoraj o 24 jak wrocil z pracy :) pewnie ze sie podobał powiedzial ze teraz juz na zawsze będę jego osiołkiem :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #265 dnia: 30 Września 2006, 16:56 »
witajcie :) jeny jak dawno mnie nie bylo.... ehhh niby urlop mam (jeszcze) ale czasu mniej niz normalnie (bo na forum to w robocie siedze najczęsciej) ...
co u mnie sie wydarzylo przez ten dlugiii czas ?? a no spędziliśmy sporą częśc urlopu w Gdyni :) fajne miasto. M miał dwa egzaminy w piatek wiec polazilam sobie po mieście (niestety żadnego salonu sukien ślubnych w ścislym centrum nie znalazlam :( ) A tak to spędzaliśmy dni na zwiedzaniu a wieczory na malych imprezkach - najpierw z Macka kolega Tomniek w fajnym lokaliku Nohema Jazz Cafe - fajna atmosferka, fajny klimacik :) a kolejny wieczór na kolacji u tegoż Tomka i jego dziewczyny Magdy :) wiecie co...niemal zapomnialam o dniu chlopaka  :roll: prezentu nie kupilam bo nic ciekawego nie wpadlo mi w oko  :x ale zrobie to w tygodniu no i mój Misiu bedzie mial dzień chlopaka w przyszlą sobote (życzonka zlożylam a on nawet nie wiedzial ze cos takiego istnieje  :mrgreen:  :mrgreen: ) :):)

Milego wieczorku wam zyczę :) a chlopakam na forum udanego dnia chlopaka :D:D

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 30 Września 2006, 17:19 »
Cytat: "Lilkuś"
on nawet nie wiedzial ze cos takiego istnieje   )  

no właśnie tak to już jest, ja jak składam dziśkolegom zyczenia z okazji ich dzisiejszego święta to na ogół są zdziwieni że coś takiego istnieje :roll:

Cytat: "Lilkuś"
prezentu nie kupilam

ja w tym roku nie mam z tym kłopotu, bo chłopaka brak  :|

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #267 dnia: 30 Września 2006, 18:31 »
Ja tez zauwazylam ze wiekszosc facetow nie ma pojecia o tym swiecie...Ale moi Panowie - Ar i Tata oczywiscie o nim doskonale pamietaja :D:D:D A niech tylko ja zapomne chociaz o zyczeniach....Obraza, foch itp...

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #268 dnia: 2 Października 2006, 08:35 »
Dziisaj poniedzialek i nowy tydzien. Jak dla mnie tydzien wzwań. Dzisiaj kończes taż, jutro ide sie rozliczyc z Urzędem pracy za staż i dowiedziec sie o kurowniówke. W środe testy sprawnosciowe a jak je przejde to w czwartek badania w Koszalinie .Wr..
:stresik:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #269 dnia: 2 Października 2006, 09:27 »
witajcie w ten (wcale nie) wspaniały początek tygodnia :)

wrrr... jak ja nie cierpie poniedziałków, zwłaszcza po wrlopie idy nie wiadomo za co sie złapać  :|  :|  najpierw problem "w co się ubrać" (która z nas go nie ma??), zapomniałam zegarka (musiałam sie wrócić do domu), potem korki, na biurku w pracy burdel (bo koleżanka przy nim urzedowała i nie raczyła pozabierać swoich papierów).... ehh a dopiero 9.25  :? a co będzie dalej??? pocieszam sie, że pół godziny pracy za mną  :wink:

życze Wam udanego dnia :):):)