no dobra!
Miałam ambicje przeczytać najpierw całośc, ale przeszłam piersze dwadzieścia pare stron

za dużo naprodukowałyście

Wracając do pierwszego postu w temacie

jestem obecnie blisko kategorii nr 1, czasem 2

Ćwicze od ponad pół roku... głównie z Ewką Ch. (zaczynałam, jak wszyscy zapewne, od Skalepla I i II, z czasem wypróbowałam większość jej programów. Najczęśniej wracam do Turbo spalnia, Perfect Body, Extra Figury i Skalpela, ale lubie też programy Tomka Choinskiego - Speed Efect i najnowszy Power Workout), ale od jakiegoś czasu coraz częśniej z Tonym Hortonem - głównie jego nogi, tyłek no i oczywiście AB Ripps
No i zainspirowałyście mnie to Tiffany, i jak juz zrobie rano jakis cięższy trening to dorzucam jej boczki, sexy back i baletnice na wieczór
Od lipca zrzuciłam 18 kg... niestety (albo stety) waga od jakiegoś miesiąca, półtora stoi - waha się pól w góre/pól w dół... może to mięśnie, których ewidentnie mi przybyło

niestety do wagi wg wskażników BMI sporo mi jeszcze brakuje, choć nigdy nie należałam do osób dobrze plasujących się w te wyliczenia, nawet jak wyglądałam wydawać by się mogło szczupło

Dziś jestem po extra figurze, a na wieczór 3 sety Tiffany + AB Ripp

Nie mam czasu na zajęcia zorganizowane czy siłownie, choć chciałabym... ale zajęcia są albo dla tych co przed praca (wczesnym rankiem) albo popołudniami. Niestety pory nie dla mnie z różnych względów

Ostatnio jednak odkryłam klub, który ma karnety poranne (9-16) więc może uda mi się wygospodarować dzien, dwa na jakaś siłownie, ew. jak będa w tym czasie zajęcia jakieś to tez (na dzien dzisiejszy nie bardzo... poza core body)...
No to co mogę się przyłączyć ??