To ja jestem mieszanka, bo ja uwielbiam i bieganie i siłówkę

U mnie też pobiegane 12 km dzisiaj

Rozruszałam trochę moje zakwasy, bo wczoraj taki sobie trening zapodałam, że dzisiaj siadać nie mogę

Dzisiaj mam wolne, więc idziemy jeszcze z kumpelą na fitness jakiś. Właśnie - możecie się rozglądać po klubach, wiele organizuje teraz dni otwarte, można sobie poćwiczyć za free

smoczyca zabrzmiało tajemniczo - ale rozumiem, ze ta niespodzianka to bezpośrednio związana z Tobą i bieganiem?
si

Tak po cichu wspomnę, że będę miała dla Was małą niespodziankę
Ale nic ode mnie nie wyciągniecie
Same zobaczycie o co chodzi gdzieś w połowie listopada 
i weź nie strasz tymi lekarzami, ja min. dlatego wzięłam się za siebie, bo trzeba mieć zdrowie, żeby chorować 
Nie było moim zamiarem, żeby kogoś straszyć

Po prostu robię sobie przegląd organizmu, trochę go eksploatuję więc myślę, że co jakiś czas trzeba. Nigdy nie łąziłam po lekarzach, więc nie miałam pojęcia, że tak to wygląda

Strach pomyśleć, co się dzieje podczas wizyty na NFZ

A wczoraj to byłam u ortopedy i utwierdziłam się w tym , że każdy biegacz jest albo przed kontuzją, albo w jej trakcie lub po
Miśka, brawo! Super, że się zapisałaś! Ja się też zapisałam na Luboński Bieg Niepodległości (z mężem!

). Wyobrażacie sobie, że 900 numerów startowych poszło po 2 godzinach od momentu rozpoczęcia zapisów?! Szok normalnie. W takich momentach dobrze mieć facebooka

Teraz w niedzielę pierwszy raz biegniemy razem z mężem w biegu charytatywnym

Aaa, zapomniałam:
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140922%2FSPORT%2F140929932 Słyszałyście o tym? Mam ochotę pobiec tam za rok, mam nadzieję, że będzie lepszy atest trasy