Wszystko zalezy od regionu to raz, od tego co sama chcesz to dwa, i od samego np. lokalu, zespołu czy fryzjerki
Ja np. za osobę w lokalu płacicłam 110, a tort, alkohol i zimne napoje sama kupowałam.
Za makijaz i fryzurę płaciłam 110zł... i byłam bardzo zadowolona, więc to zalezy czy poszukasz czegos w normalnej cenie

Zespoł różnie od regionu i ilości osób.. ja za 4 osoby płaciłam 1800zł, ale słyszałam, ze są i zespoły po 3000 czy np. 2 osoby za 1200 :-/
Kamerzyściu to juz zupełnie inna bajka.. nikt Ci tego nie powie.. u kazdego kamerzysty mozna miec inne usługi, inny film.. jakis skrót, teledysk, wstawki, zdjęcia no różne, różne rzeczy.. więc i ceny od 1000 do prawie 2000.
Fotograf? tez ceny różne.. u nas za 32 zdjęcia cena najczęscies spotykana to 750zł.
Bukiet tez.. od 100zł do nawet 300.. wszystko zalezy od tego gdzie to się robi, jaką kwiaciarnię się znajdzie, a drogo nie znaczy koniecznie dobrze czy ładnie..
Kiecka??
tu można byc rozrzutnym i oszczędnym.. dowolnośc pełna.. musisz się zdecydowac czy chcesz nową suknię -wtedy czy kupujesz czy szyjesz na zamówienie (cena od 1200 do paru tysiaków), czy może używana - np. z komisu czy np. allegro (ceny od 200zł). czy tez może wypożyczenie z salonu (cena od 300 w górę)
Więc nie ma zasad... wszystko zalezy od oganizatorów czyli Pary Młodej.. jesli jest sprytna, rozgarnięta, rozsądna, umie kombinowac i liczyc, wesele mozna zrobic w miarę rozsądnym kosztem