Autor Wątek: Najderówka w Siadło Dolne  (Przeczytany 6402 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline o_la_la
  • nowicjusz
  • *
Najderówka w Siadło Dolne
« dnia: 27 Sierpnia 2006, 13:41 »
Czy ktos z Was wiec cos o tym ośrodku agroturystycznym?
Szukamy ciekawego miejsca w lub niedaleko Szczecina.
Cos gdzie mozna bawic sie we wnetrzu jak i na zewnatrz niezbyt nadetego, na lonie natury.
Wesele lipiec przyszlego roku.
Dzieki za wszelkie info.

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Sierpnia 2006, 14:11 »
Witaj o_la_la  :D

Jeżeli szukasz sali na letnie wesele to Najderówka jest fajnym lokalem, położona wśród zieleni w niewielkiej odległości od Szczecina, dobry dojazd - same zalety.
Miałem niewątpliwą przyjemność grać tam w czerwcu tego roku pogoda dopisała tak że było bardzo sympatycznie - Państwo młodzi zorganizowali sobie w trakcie wesele mini rozgrywki w piłkę nożną (bo na terenie znajduje się również boisko), można zorganizować grilla, oczepiny były na zewnątrz nad oczkiem wodnym jest to po prostu coś "innego" niż przyjęcia weselne w restauracjach.
Jeżeli jesteś osobą która lubi dobrą zabawę i świeże powietrze gorąco polecam
pozdrowionka

Offline Kamelka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Sierpnia 2006, 12:58 »
Witam,
Polecam Najderówkę najgoręcej jak mogę. Miałam tam swoje wesele :-) Miejsce jest przepiękne- zwłasza latem. Tak jak pisał Misiek- tamtejsze wesela są inne niż w restauracjach. Też mieliśmy oczepiny nad jeziorkiem, grilla. Jest możliwość wybicia pamiątkowych monet dla gości, zorganizowania karoke ( polecam- w ocenie gości był to strzał w dziesiątkę :D ). Jedzonko- proste, swojskie i bardzo smaczne!
Jeżeli chciałbyś bardziej szczegółowych informacji- pytaj- służę pomocą.
Pozdrawiam

Offline o_la_la
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Sierpnia 2006, 23:05 »
Wielkie dzieki za odpowiedzi.
Dzis bylam na spotkaniu, bardzo nam sie podobalo. Jesli chodzi o klimat to jest to cos czego szukamy. Prostota i niebanalnosc.
Mamy tylko jedna obawe - rozmiar sali. Napiszcie ile Waszym zdaniem gosci sie tam zmiesci.
Nasza lista to 80 osob - wg wlascicieli to max sali.
 :(
Kamelko czy moglabys mi napisac cos wiecej? Jak duza mieliscie impreze, kiedy i jaka byla pogoda.
Planujemy slub na poczatek lipca, mam nadzieje ze pogoda dopisze.
Ale czy jesli beda upaly to sala bez klimatyzacji nie bedzie duszna?

Offline Kamelka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Sierpnia 2006, 13:10 »
Hej,
Na naszej imprezie bawiło się 78 osób. Baliśmy się, że bedzie strasznie ciasno, ale nie było tak źle. Stolik z gorącymi napojami i ciastem stał tylko w pomieszczeniu obok.
Na sali do tanczenia miejsca też starczyło- nikt na siebie w tańcu nie wpadał. My braliśmy ślub 12 sierpnia- trafiliśmy akurat na świetną pogodę. Nie było gorąco i nie padało:-) Trochę gorzej na poprawinach- gdyż lało, ale w sumie to też tylko przez chwilę :-) Zatem nie mam pojęcia jak jest tam w upały.
W każym razie- polecam, polecam i jeszcze raz polecam :D
Biorąc pod uwagę nie tylko nasze wrażenia lecz rówieniż opinie gości- Najderówka to był trafny wybór.
Pozdrawiam

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Sierpnia 2006, 13:53 »
A czy mozna zobaczyc w internecie gdzies ta Najderowke?

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Sierpnia 2006, 14:16 »
Parę fotek :

Offline Gitta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Sierpnia 2006, 14:29 »
Cytat: "kamyk4"
A czy mozna zobaczyc w internecie gdzies ta Najderowke?

Byłam tam na weselu, z tym że sala gdzie siedzą goście a gdzie się tanczy jest osobno i to nie bylo za dobre rozwiązanie dla takich gości jak starsze panie i babcie.Siadały na krzesełku w kącie sali i patrzyli jak się młodzi bawią. Wszysyc wiemy ze te starsze osoby powinny przy stole sobie wygodnei siedziec i ogladac zabawe.To jedyny minus tego lokialu,ale jedzenie pyszne bo swojskie. Młodzi mieli parade z motocyklami i wygladalo to pieknie.
Jak chcesz zdjęcia to ci wyślę na maila.

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #8 dnia: 29 Sierpnia 2006, 16:32 »
Cytat: "Gitta"
z tym że sala gdzie siedzą goście a gdzie się tanczy jest osobno

to fakt nie ma łączności (bezpośredniej) pomiędzy salą "jadalną" i "taneczną" ale myślę że to niewielki problem

Cytat: "o_la_la"
Ale czy jesli beda upaly to sala bez klimatyzacji nie bedzie duszna?

było dość gorąco wtedy kiedy tam grałem (koniec czerwca) na sali było dosyć ciepło ale nie jest to problem do sali w której się tańczy przylega taras i praktycznie całą ścianę zajmują dwuskrzydłowe drzwi plastikowe , można je otworzyć i po problemie
da się wytrzymać spokojnie

pozdrowionka :D

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 29 Sierpnia 2006, 17:15 »
Poprosze zdjecia z wesela jesli ktos ma. I cos czuje ze sie chyba wybiore do nich obejrzec sobie wszystko z bliska

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 3 Września 2006, 17:47 »
Bylam, ogladalam, mam tone zdjec i jestem zachwycona. Jesli ktos lubi artystyczne klimaty bez zadecia to miejsce niesamowite. No i do tego super wlasciciele. Gadalismy dwie godziny i ciezko sie bylo rozstac:)