Autor Wątek: namiary na sale u salezjanow ?  (Przeczytany 2055 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline a-nia
  • nowicjusz
  • *
namiary na sale u salezjanow ?
« dnia: 29 Sierpnia 2006, 20:21 »
czy mógłby ktoś podesłać mi albo napisać namiary na salezjanow na ku sloncu?
kilkakrotnie na forum przewija sie watek organizowanych wesel u nich i wyglada, ze jest to dosc ciekawa i niedroga propozycja, ale nigdzie nie moge znalezc namiarow , by tam zadzwonic i zweryfikowac dane.. znalazlam w necie tylko namiar na szkołę, no, ale przecież nie będę rozmawiać na temat wesela z sekretariatem ;)
w bazie jest dom przyjęć na Ku Słońcu , ale to nie to samo chyba?
a-nia

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Sierpnia 2006, 20:30 »
w zasadzie namiarów na sale nie ma..

poprostu musisz w książce telefonicznej znaleść nr tel. do ojca dyrektora szkoły na ku słońcu i z nim pogadać.. kiedy ja szukałam sali musiałam właśnie z nim rozmawiac na temat wesela..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline a-nia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Września 2006, 21:55 »
Dziękuje.  Właśnie za pomocą ksiązki telefonicznej udało mi się z nimi skontaktować. Dzwoniłam na tel. Bursy i  tam już łączą dalej dyrektorem albo szefem kuchni.
Byłam tam w sobotę na chwilę przed weselem, i wyglądało bardzo ładnie, i jedzonko i sala.
Tylko, że jak się dowiedziałam dekoracja była dziełem firmy, którą wynajęli państwo młodzi. No i przy mojej ilości osób (ok. 60) zaproponowali mi cenę 120 zł /os.  bez napojów, alkoholu, ciast i tortu, no i  bez dekoracji - co dla mnie jest nieco za dużo, bo jak się wszystko pododaje wyjdzie niezła sumka.  
No, ale może dla innych nie, więc zostawiam dla informacji innych forumowiczek/forumowiczów.
Przy większej liczbie osób tj. 80 schodzą do 110 , ok, 90 os. może być i 100.
Noclegi dla gości podobno są za 15 zł, ale lepiej to sprawdzić, bo mówił to szef kuchni i nie był pewien.

Tzn. dekoracja była dziełem firmy. Jedzonko było dzielem kucharzy szkoły :)
a-nia