Martuś dzięki za info u mnie u lekarza jakoś nie ma problemów więc za jakieś 2 tyg zadzwonię , ja dalej jakoś nie wierzę brzuch i tak mnie lekko pobolewa ale sama nie wiem czy sobie nie wmawiam i latam do wc żeby zobaczyć czy @ na pewno nie ma , ale ten test rano robiłam z jakąś taką nie chęcią bo nie chciałam się rozczarować jedną kreską , i tak przez myśl mi przeszło i tak zaraz dostane @ bo przecież "czuję" , i jeszcze taka zaspana byłam , ale jak zobaczyłam , że są II to aż prawie podskoczyłam oczy od razu jak 5zl i szybkie rzucenie okiem na instrukcję ( jak bym nie wiedziała co znaczą II kreski) i szok po prostu szok i szczęście w jednym , a powiem że jakoś trochę wątpiłam , że nam się uda tak w sumie bez badań tak po prostu

nawet sobie jakoś wmawiałam, że trudno nie wszyscy muszą mieć dzieci itp wiem głupie to ale tak było, ale jak widziałam moją koleżankę która już ma brzuszek czy inna już z maluszkiem na rączkach to aż mnie ściskało i sobie mówiłam "ale ty głupia jesteś , że w ogóle jakoś tak myślałam"