Autor Wątek: Buty do ślubu  (Przeczytany 48441 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daisy87
  • uzależniony
Odp: Buty do ślubu
« Odpowiedź #180 dnia: 27 Lipca 2011, 12:44 »
mi osobiście wszystko na biało się nie podoba bo jest tak mdło... poza tym biel to kolor podstawowy praktycznie każdego ślubu i wesela więc fajnie jest ją połączyć z innym kolorem np. srebrnym czy złotym... :) ale wszystko to jest indywidualna kwestia upodobań Panny Młodej ;)

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #181 dnia: 27 Lipca 2011, 14:07 »
no to widzę ze będe musiała jeszcze to przemyśleć, no i zapytać mojego mężczyznę jak by to widział, choć faceci to raczej kolory mają w ... nosie  ;) :D biel to tak jak pisze Daisy87  kolor ogólny ślubu ale też zadko się chyba zdarza żeby wszystko w bieli było, a też znalazłam bez problemu bukiety białe na necie :) ale to juz temat na inny wątek forum :)

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #182 dnia: 2 Sierpnia 2011, 11:26 »
Jak widać to nie taka prosta sprawa ..
Dodatkowo ja jestem dość wysoka i max obcasm który bede mogla miec to 3 cm, zeby nie przezywyzszyc mojego PM .. fryzura tez doda pare cm ..

Osobiscie ostatnio widziałam zdjecia slubne na fb i pani mloda miała śliczne buty w kolorze rózu dopasowane do kokardy przy sukni .. efekt świetny, ale raczej nie dla mnie

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #183 dnia: 2 Sierpnia 2011, 11:33 »
każda z nas musi wybrać to w czym czuje sie najpepiej i choć to głupio może zabrzmi  - w nosie mieć mode ;) bo mamy ładnie wyglądać, ukryć niedoskonałości, uwydatnić zalety, a nie silić się na modę, a później źle się czuć albo wyglądać jak...  :P

Offline kwasek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10.2011
« Odpowiedź #184 dnia: 2 Sierpnia 2011, 17:20 »
Cytat: Pandi link=topic=18540. msg1562278#msg1562278 date=1312277215
Osobiscie ostatnio widziałam zdjecia slubne na fb i pani mloda miała śliczne buty w kolorze rózu dopasowane do kokardy przy sukni . .  efekt świetny, ale raczej nie dla mnie
No właśnie, a co myślicie o kolorowych butach? Żeby przełamać rutynę? Mi się białe czy ecru buty w ogóle nie podobają, więc wymyśliłam brązowe, do tego brązowe bolerko, Pan Młody garnitur w tym samym brązie.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #185 dnia: 3 Sierpnia 2011, 08:57 »
kwasek no to tak jak już było pisane -  że z kolorowymi butami to tak jak kto lubi i co się komu podoba :) Jedne z nas wolą białe, inne kolorowe, a wszystko kwestia gustu :)

Jeśli będziesz miała brązowe bolerko to myślę że by pasowało  :) , tyklko pomyśl czy też pasować Ci będzie w momencie gdy ściągniesz bolerko i zostaniesz w białej sukni i brązowych butkach? Jak kolorowe buty łączą się z np.  wstawkami w sukni to nie ma tego problemu bo te kolorowe akcenty cały czas są na sukni.

Ja kupiłam zwyczajne białe (bo takie mi się podobają :D ) gładkie butki ze skórki które napewno uda mi się później jeszcze na kilka okazji założyć :) bo takich atłasowych które proponuja do sukienek z dłuuuugimi czubkaminie trawię wcale a wcale grrr....

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #186 dnia: 3 Sierpnia 2011, 12:51 »

No właśnie, a co myślicie o kolorowych butach? Żeby przełamać rutynę? Mi się białe czy ecru buty w ogóle nie podobają, więc wymyśliłam brązowe, do tego brązowe bolerko, Pan Młody garnitur w tym samym brązie.

Wolność wyboru :], tylko zgadzam się z poprzedniczką.. w lato ciężko bedzie wytrzymać w bolerku cały czas przy upałach, a sama musisz zdecydować czy buty będą się komponować z suknią :) ..
Tak na marginesie biedni przyszli mezowie, jaka suknia taki garnitur .. :x whoppss, hiehh

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #187 dnia: 5 Sierpnia 2011, 13:04 »
Jeśli będziesz miała brązowe bolerko to myślę że by pasowało  :) , tyklko pomyśl czy też pasować Ci będzie w momencie gdy ściągniesz bolerko i zostaniesz w białej sukni i brązowych butkach?

Można mieć dwie pary butów :) Ale jak już się inwestuje w drugą parę (na przebranie), to warto pokusić się o profesjonalne buty do tańca - takie z miękką podeszwą (chyba pisałam o nich kiedyś w tym wątku). Naprawdę, osoby, które nigdy nie tańczyły w takich butach, nie wiedzą co tracą ;D

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
« Odpowiedź #188 dnia: 7 Sierpnia 2011, 21:15 »
Ja również mam zamiar zakupić kolorowe buty. Na początku myślałam, żeby kolorem przewodnim był czerwony, ale, że filary i dekoracje na naszej sali są fioletowe postawiliśmy na ten kolor. Zwłaszcza, że to jeden z moich ulubionych  ;) Na pewno buty, zaproszenia, winietki, butonierka, kwiaty, dekoracja sali będą miały fioletowe elementy, może też tort. Mi również białe buty się  nie podobają, nie mam żadnej pary w szafie w tym kolorze, a  wolę buty po ślubie móc jeszcze wynosić. :) Więc decyzja była prosta.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #189 dnia: 8 Sierpnia 2011, 08:48 »
ripo witam kolejną przyszłą pannę młodą z gatunku praktycznych  ;) jak kupować butki to takie by móc jejeszcze kiedyś założyć :)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #190 dnia: 15 Września 2011, 16:07 »
przyszłe Panny Młode zapraszam do zakupu bucików ślubnych w dziale 'sprzedam' naszego forumowego komisu, oto link:

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=25319.0

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #191 dnia: 4 Czerwca 2012, 23:09 »
tak jak pisałam w wątku "buty ślubne" - polecam buty taneczne!
rewelacja
nogi w ogole nie bola po kilkunastu godzinach tanca
wygladaja i kosztuje rowniez dobrze

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24 września 2011
« Odpowiedź #192 dnia: 9 Czerwca 2012, 19:51 »
A ja ze swojej strony mogę polecić rozwiązanie dla mniej odważnych, jednakże także nie takich, którzy chcieliby buty białe. Ja osobiście do ślubu poszłam w butkach srebrnych (z domieszką bieli)- zdjęcie tego nie oddaje, ale były bardziej srebrne niż białe, bardzo wygodne i z pewnością do założenia nie tylko na czas ślubu.

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #193 dnia: 14 Czerwca 2012, 21:39 »
przepiekne!!!!
 choc ja nie ufalabym tak swym gosciom weselnym narazajac paluszki:(