Autor Wątek: Buty do ślubu  (Przeczytany 48479 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Odp: Buty do ślubu
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Listopada 2009, 23:31 »
Zajrzałam dziś do tego sklepu na Cieszkowskiego i byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona butami, które tam sprzedają - naprawdę ładne i porządnie wykonane, żadnej tandety. Pani przesympatyczna, potrafiła profesjonalnie doradzić, przegadałam z nią chyba godzinę ;) Tak jak pisałam wcześniej, do tańczenia na weselu zamówię sobie buty na łosiówce, ale do kościoła potrzebne mi są typowe pantofle na twardej podeszwie, więc zdecydowałam się kupić je właśnie na Cieszkowskiego. Spodobało mi się to, że jak buty w określonym rozmiarze są za luźne lub za ciasne (jak było w moim przypadku), to można zamówić inną tęgość, poza tym te same modele mogą mieć różne czubki i obcasy. W żadnym innym sklepie (poza Akcesem) się z tym nie spotkałam. Moje butki już są zamówione, teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać ;)

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #31 dnia: 16 Listopada 2009, 15:23 »
Chciałam się Wam pochwalić - buty zakupiłam :))) ufff.... kolejna rzecz "odchaczona" ;) I w tym miejscu polecam Wam dziewczyny sklep na Cieszkowskiego - przemiła obsługa i duży wybór butów, a jak nie możecie czegoś odpowiedniego dla siebie dostać to Pani sprowadza bez problemu od producenta model, który będzie pasował na Wasze nogi, a który niekoniecznie jest na stanie w sklepie :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu :)

Offline Caro34
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #32 dnia: 16 Listopada 2009, 16:19 »
Dziewczyny wlasnie znalazlam stronke sklepu na Cieszkowskiego (nie wiedzialam, ze maja) z katalogiem i zdjeciami bucikow :
 Rzeczywiscie maja duzy wybor i ponoc od niedawna maja tez dodatki, torebki, rekawiczki i inne...
Korzystam tez z okazji by zapytac czy slyszalyscie o kolorze kosc sloniowa (lub zabrudzona biel), gdyz taka mam wlasnie sukienke kupiona za granica i bede musiala dopasowac do niej w Polsce dodatki. Nie jest to jednak ani biel, ani tez ecru tylko "kosc sloniowa"...
Czy dostane welon w takim kolorze????
« Ostatnia zmiana: 25 Stycznia 2010, 18:15 wysłana przez ela »

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
« Odpowiedź #33 dnia: 16 Listopada 2009, 21:51 »
Ja kupiłam buty Growikar (mają je też na Cieszkowskiego) w sklepie internetowym za 59 zł (przecena była). Butki ładne, ale podeszwa tragedia- na byle gładkiej powierzchni się przewrócę  8) Macie jakieś sposoby na "zwiększenie przyczepności"?

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #34 dnia: 16 Listopada 2009, 22:01 »
W niektórych sklepach obuwniczych można kupić takie podkładki antypoślizgowe, które przylepia się do podeszwy. Miałam takie dwa razy - jedne trzymają się już dwa lata a drugie odkleiły się pierwszego dnia, może dlatego że chodziłam w nich po śniegu ;) Niestety, mają one zwykle kolor czarny, ale jak poszukasz, to może znajdziesz białe.

Offline monika80
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19-09-2009
« Odpowiedź #35 dnia: 19 Listopada 2009, 21:33 »
Witam moje panie,
Ja już jestem po wszystkim, było super,
 niczego bym nie zmieniła i z ochotą bym przeżyła to jeszcze raz.
Czytam wasze wypowiedzi  i nie moge pojąć waszej argumentacji "buty na 1 raz a takie drogie?! " -w tym momencie mam do was pytanie :  ile będzie kosztować wasza wiązanka ślubna, którą będziecie trzymać w dłoni około 4 godzin?, a jak długo cieszycie się wystrojem kościoła i ile za to zapłacicie? tę listę mogłabym wydłużyć. Wszystko jest na 1 raz, na kilka godzin czy krótką chwilę i wierzcie mi, nie warto oszczędzać bo są to elementy składowe na to, że wasz ślub i wesele będzie piękne , wyjątkowe i niezapomniane. Dlaczego wiązanka ślubna, tort weselny czy białe buty do ślubu mają kosztować mniej w stosunku do tych, kupowanych na co dzień skoro to wszystko wymagało tyle samo a może dużo więcej pracy, zaangażowania i pomysłowości.
Jeśli was jednak na to nie stać to może powinnyście rozważyć zorganizowanie obiadu bądz kolacji poślubnej? Ja pamiętam jak organizowaliśmy wesele , początkowo na 120 osób, a ostatecznie zostało zaproszonych około 80 osób, ale dzięki temu mieliśmy najlepszego fotografa, piękną oprawę muzyczną w kościele i jego wystrój, rewelacyjną orkiestrę etc.
I myślę , że tymi słowami zmuszę nie jedną z was do refleksji.

Offline silena

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #36 dnia: 19 Listopada 2009, 22:52 »
Odpowiadam:butów przeważnie nie widać :) A nawet jak widać to i tak nikt nie zwraca na nie uwagi, no chyba że są bardzo rzucające się w oczy (ale chyba nie o to chodzi). Moim zdaniem najważniejsze, żeby buty były wygodne- bo nawet te najpiękniejsze i najdroższe zepsują nam humor, gdy obetrą stopy do krwi.
Nemeziz: dziękuję za radę. Mam nadzieje, że gdzieś takie cudo znajdę.
No i jeszcze jedno: to są buty na jeden dzień- fakt, tanie buty są gorszej jakości- fakt, istnieje prawdopodobieństwo, że po weselu będą się nadawały do kosza- fakt. To wszystko prawda, ale nie znaczy to, że tańsze= brzydkie. Ja za małą cenę kupiłam buty, które idealnie pasują do mojej sukienki i przede wszystkim są wygodne. Mogłyby kosztować 2, 3 razy więcej a i tak bym je kupiła, bo mi się podobają.
Nie trzeba koniecznie robić obiadu zamiast wesela, bo się chce zaoszczędzić na tym czy owym  ::). Nie przesadzajmy.

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Listopada 2009, 10:17 »
monika80 a ja mam trochę odmienne zdanie - bo mimo, że uważam, że ten dzień jest jednym z najważniejszych w życiu to jest on najważniejszy dla pary młodej a nie dla firm, które pomagają go zorganizować i denerwuje mnie, że wszystko pod hasłem "ślubne", "do ślubu" jest od razu dużo droższe - tort, który smakuje tak samo jak ten kupowany przez codziennych klientów, kwiaty, z których bukiet dla codziennych klientów jest o połowę tańszy ale że to ślubny to..., makijaż itp. itp. Uwierz mi, żę praca przy wyrobie tych rzeczy jest taka sama jak przy zwykłych okazjach dlaczego więc kosztują więcej? Bo młoda para zapłaci każdą cenę za to, żeby ten dzień był dla niej wyjątkowy :/

Offline monika80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 20 Listopada 2009, 11:20 »
Nie zrozumiałyście mnie!!!
To wy chciałybyście, żeby wszystko było tańsze, bo to na 1 raz.
Cena tortu jest za 1 kg zawsze taka sama (może za dowóz możecie zapłacić i jakaś kaucja).
Wiązanki ślubne, chcecie mieć piękną wiązanke, a kto zapłaci za jej zrobienie (kwiaty to nie wszystko)
Zespół muzyczny- ile chcecie zapłacić za niego ? stałą kwotę niezależnie ile zagra osób?
Fotograf- pewnie się podniecacie jak słyszycie " 500 zdjęć za 1200 zł" (dobra oferta myślicie sobie)
A dodatki (bielizna, buty itp?)
Jeżeli was nie stać na zorganizowanie wesela to go nie organizujcie! Wesele to nie inwestytcja, która się może zwrócić bo wesela się w większości nie zwracają. Są pewne kwoty, które musicie przeznaczyć na poszczególne elementy wesela, Jeśli przeznaczyćie mniej na lokal, menu, orkiestre, fotografa, oprawe w kościele to możecie zapomnieć o fajnej imprezie. Z drugiej strony tak z perspektywy czasu to forum zeszło trochę na psy bo o ile w zeszłym roku dziewczyny wymieniały się doświadczeniami o tyle  w tym roku tematem przewodnim, jest "za ile?".

Offline agulla2121

• Hipnotyzuj Mnie ...
  • użytkownik
  • **
  • Zakochani ... Zaczarowani :*.
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #39 dnia: 20 Listopada 2009, 13:16 »
Goscie sa zadowoleni kiedy jest duzo jedzenia na stolach i jak jest swietna muzyka.Wtedy sie swietnie bawia.
Jak wchodzimy do kosciola i chcemy zeby nam az dreszcze przechodzily to nie oszczedzajmy na oprawie muzycznej , na wystroju kosciola.

Ja juz mam zamowiona spiewaczke ,a czy droga ?Jak dowiadywalam sie , to inne spiewaczki tak samo sie cenily 300zl za 4 lub 5 utworów.
Dekoracje tez bede miala , podpisze umowe z alejkami slubnymi:).

A jezeli chodzi o to ze forum zeszlo na psy ... hmm mysle te wazna jest cena ... teraz trudno o prace,wynagrodzenia sa mizerne,a slub chcemy brac bo sie kochamy.
Np.taki kamerzysta ceni sie 2 000zl ... Jak mi znajoma mowila , to 2 tys. dostaje za miesiac pracy :/.

Mysle ze ktos woli troszke tanszego kamerzyste(nie mowie za 1 000 zl) i dlatego na forum zadaje pytanie czy dobry i ile kosztuje,ale zawsze lepiej zaoszczedzic te 300zl,prawda?Zawsze tu 100zl tam 300zl i juz jest np na dekoracje kosciola.Takie jest moje zdanie:).

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #40 dnia: 20 Listopada 2009, 14:17 »
Jeżeli was nie stać na zorganizowanie wesela to go nie organizujcie! (...) Jeśli przeznaczycie mniej na lokal, menu, orkiestre, fotografa, oprawe w kościele to możecie zapomnieć o fajnej imprezie.
O matko, jestem spokojną osobą, ale to zdanie mnie rozwaliło :-\ Pewnie, najprościej wynająć firmę, która wszystko zorganizuje, zapłacić ze 200 tysięcy i mieć wielkie oczekiwania (bo skoro zapłaciłem tyle kasy, to wszystko musi być wspaniałe!). Bzdura. Uważam, że udane wesele zależy NIE od ilości wydanych na nie pieniędzy, ale od zaangażowania i współpracy organizujących je rodzin, od poświęconego czasu, od ciekawych pomysłów, których realizacja nie musi kosztować nie wiadomo ile, a przede wszystkim - od ludzi... Niestety, miłości bliskich, życzliwości przyjaciół, dobrej atmosfery, zdrowia i wspaniałego nastroju nie kupi się za żadne pieniądze! Można mieć skromne wesele, ale jeśli młodzi będą zakochani i szczęśliwi, to i tak będzie najpiękniejszy dzień w ich życiu :) Jeśli dla kogoś ważniejsza jest oprawa, szpanowanie przed gośćmi i lans to... po prostu żal mi go. Tak jak dzieci, które idąc do I komunii myślą tylko o tym, jakie dostaną prezenty :-\

Offline monika80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 20 Listopada 2009, 15:18 »
Witajcie ponownie
Tutaj nie chodzi Nemezis o 200tyś pln i ogromne oczekiwania, ale o zdroworozsądkowe myślenie .Mnie też nie było stać na takie wesele jakie bym chciała mieć początkowo około 120 osób ale po weryfikacji kosztów mogłam zaprosić jedyne 80. Gdybyśmy zaprosili więcej to dla reszty może "tego kawałka tortu " by nie starczyło. ja również byłam bardzo zaangażowana w ślub. Zmierzam jednak do tego , że chcecie zaoszczędzić na rzeczach drobnych, na których można najmniej zaoszczędzić. Działanie niektórych z was przypomina mi zakupy w markecie pakujecie wszystko do wózka , chcecie zapłacić przy kasie okazuje się jednak, że nie macie tyle pieniędzy przy sobie, wyciągacie karte bankomatową, chcecie płacić- co za pech znowu ten niski limit na karcie. Sama nie jestem zamożną osobą ale szanuje ludzi, którzy wiedząc, że ich na to nie stać robią coś na prawdę na niewielką skale, takie małe kameralne przyjęcie nawet w domu (w końcu kiedyś nie było tak wielkich bali jak teraz, tylu atrakcji, fotografów, bła bieda). Są to ludzie którzy twardo stąpają po ziemi i z tego powodu ich szanuje , niektóre z was natomiast po prostu bujają w obłokach.
pzdr

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #42 dnia: 20 Listopada 2009, 19:04 »
a może by tak nie oceniać jednak innych i im nie mówić, że mają nie organizować wesela, albo że wątki zeszły na psy, bo na forum się rozmawia o pieniądzach? masz swoje zdanie, okej, ale nie oceniaj wszystkich swoją miarą. ja oszczędzam, na czym się da i jestem z każdej z tych oszczędności dumna, że znowu się coś udało uszczknąć i dzięki temu będziemy mieli odłożone na późniejsze wydatki.  
obrączki będę miała robione na zamówienie z przetopionego złota z obrączek dziadków - zapłacę 300zł za model ze znanej firmy, a przy okazji będzie sentymentalna pamiątka. buty odkupiłam za 70zł od dziewczyny, która kupiła je w salonie za 215zł, a użyła tylko w kościele, bo na weselu tańcowała w innych. zaproszenia i pozostałe duperelki robię wspólnie z narzeczonym własnoręcznie, będą wyjątkowe, jedyne, całe nasze i takie, jakie chcemy. a zapłacimy 1/10 tego, co za gotowe. fotografem będzie mój brat, więc będzie tyle zdjęć, ile mi się podoba, nawet 8000, jeśli sobie zażyczę. i nie uważam, że ktokolwiek zrobi lepiej zdjęcia tylko dlatego, że brat nie weźmie kasy, a fotograf weźmie 2000.bieliznę dostanę w prezencie na wieczorze panieńskim.
jestem sknera i mnie nie stać na wesele, bo oszczędzam na czym się da? stać mnie na idealne wesele, mimo, że wydam na nie o kilka tysięcy złotych mniej niż niż ktoś, kogo stać jeszcze bardziej. tylko w ogólnym rozrachunku uważam, że to ja mam być z czego dumna i zadowolona, bo jak można oszczędzić na 'wózek i garnki', to głupotą jest tego nie robić i zamiast tego gadać, że jestem jak dziewczyna w supermarkecie. właściwie jestem ogromnie zdziwiona, że można tego nie rozumieć, ale nie oceniam.

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #43 dnia: 20 Listopada 2009, 22:12 »
monika80 zanim coś napiszesz na forum - przeczytaj to dwa razy i zastanów się czy tonem wypowiedzi i słowami kogoś nie obrażasz - uważam, że rozmowy o tym gdzie co taniej można kupić są jak najbardziej ważne, a wątki o tym temacie na forum to wcale nie "wątki, które zeszły na psy"... Moim marzeniem jest by na moim weselu bawili się wszyscy, na których mi zależy - i jeśli mogę oszczędzić na drobiazgach parę groszy i uzbierać z tych oszczędności na kolejnego gościa na weselu to bardzo się z tego cieszę. Dlatego chętnie korzystam z takich wątków, na których dziewczyny piszą gdzie coś można kupić taniej. I to jest właśnie to twarde stąpanie po ziemi o którym piszesz. I uwierz mi, że wszystko pod nazwą "do ślubu" jest droższe i mam prawo do tego, by być tym nieco zniesmaczona i wyrazić tę opinię na forum.

Offline mona1301

• nowicjusz
  • *
  • co świat ma z dwojga ludzi,którzy nie widzą świata
  • data ślubu: 12-06-2010
« Odpowiedź #44 dnia: 20 Listopada 2009, 22:40 »
Dziewczyny, byłam w sklepie na Cieszkowskiego i wybrałam buty do ślubu. . .  są prześliczne i co wazne wygodne. . .
chciałam się podzielić z Wami moją radością i ekscytacją, ale widzę że niestety trochę zeszłyśmy z tematu. . .

monika80 powiedziała co wiedziała i niech jej będzie. . .  niech sie cieszy że ma ten piękny ale i trudny dzień za sobą.   

Każda z nas jest w innej sytuacji, jednym pomagają rodzice, inni muszą brać kredyty, aby zorganizować swój "najpiękniejszy dzień w życiu". . .  ważne abyśmy cieszyły sie tymi przygotowaniami i tym dniem. . . 

Szkoda energii na kłótnie. 

Miałyśmy tu pisać o butach :)

Caro34 kolor kości słonowej to może być to samo co "biel naturalna" (ja mam sukienkę w tym kolorze).  Teraz sporo jest takich sukienek toteż nie ma problemu ze znalezieniem dodatków.  Jak pisałam wyzej znalazłam idelnie pasujace buty w skiepie na Cieszkowskiego.  Może się tam wybierzesz? Jest bardzo miła obsługa, na pewno podpowiedzą coś odpowiedniego :)

Pozdrawiam serdecznie. 

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #45 dnia: 20 Listopada 2009, 22:54 »
mona1301 - święta racja ;) temat wątku inny niż treść ;) co do kolorów sukienek to słyszałam, że istnieje numeracja odcieni bieli np. czysta, ostra biel to 00, a tak zwana "złamana" to 01 ( chyba ;) ). Może warto spytać w salonie o taka numerację i wtedy łatwiej będzie znaleźć buty w odpowiednim odcieniu. Jeśli chodzi o buty to tez odpowiedni kolor nadaje materiał, z których sa zrobione - Pani w sklepie na Cieszkowskiego pokazała mi białego buta ze skóry ekologicznej i drugiego z naturalnej - ten z ekologicznej jest bielszy od tego z naturalnej. Także na materiał też warto zwrócić uwagę :)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
« Odpowiedź #46 dnia: 21 Listopada 2009, 16:44 »
Hej.  Też byłam dzisiaj rozejrzeć się z butamm.  W końcu upatrzyłam dwie pary na Cieszkowsiego i nie moge się zdecydować.  Jedne mają ładniejszy wzrór ale za to tew drugie mają obcasik taki jaki mi odpowiada, niestety z tego ładniejszego modelu nie można zrobic z obcasem z tego drugiego.  Mam dylemat.  Mona1301 byłaś możedzisiaj na Cieszkowskiego? Jaki buciki wybrałas? W spic czy półokragle? ładne tam mają buty.  Idzie odbrac odpowiednie do sukienki a do tego pani, która obsługuje jest naprawdę przemiła i sympatyczna.  Doradzi nie tylko w kwesti butów ale nawet i w innych sprawach slubnych.

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #47 dnia: 21 Listopada 2009, 19:19 »
dziewczyny a co mają jeszcze z dodatków ślubnych w tym sklepie? bo podobno mieli rozszerzyć ofertę...

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #48 dnia: 22 Listopada 2009, 00:02 »
na razie bieliznę ;) i chyba jeszcze rękawiczki widziałam...

Offline osika_

• bywalec
« Odpowiedź #49 dnia: 22 Listopada 2009, 22:11 »
Bieliznę na pewno mają, do tego gablotę z diademami, ozobami do włosów.  R ękawiczek nie widziałam.  Jesli się nie mylę Pani mówiłą klientce przede mną ze koło marca ma mieć więcej dodatków i bogatszy asortyment.  Buty w każdym bądz razie mają naprawdę prześliczne i można coś dopasować.  Jendak każdy ma inny gust więc sam musi sie przekonać czy znajdzie coś odpowiedniego.

Offline Basma
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 23 Listopada 2009, 16:18 »
Reklama na forum jest płatna!
« Ostatnia zmiana: 24 Stycznia 2010, 23:37 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline agulla2121

• Hipnotyzuj Mnie ...
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #51 dnia: 23 Listopada 2009, 20:00 »
Mozecie mi przlac dokladny adres tego sklepu ?

Jak bede w Bydgoszczy przejde sie ... moze cos kupie  ::) , to fajnie beda poduszki na obraczki to pewnie z moim kupimy ::) ::) ::).

Offline silena

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #52 dnia: 23 Listopada 2009, 22:18 »
Zależy na co zwraca uwagę fotograf ot co. W ślubnym albumie mojej siostry jest 1 (słownie: jedno) zdjęcie na którym widać buty. Poza tym, jeżeli buty są ładne to na zdjęciu nie widać ich jakości, ani tym bardziej ile kosztują  ::) Te na zdjęciach powyżej równie dobrze mogły być kupione na rynku za 50 zł, jak i w salonie za 500 zł

Offline osika_

• bywalec
« Odpowiedź #53 dnia: 24 Listopada 2009, 07:36 »
Zgadzam się z sileną.  Poza tym zawsze można powiedzieć fotografowi, że nie życzymy sobie zdjęć butów tylko twarzy :)

Offline agulla2121

• Hipnotyzuj Mnie ...
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #54 dnia: 24 Listopada 2009, 15:11 »
Ulanowski : Moge wiedziec co to za autko te czerwone  ::) bardzo ladnie prezentuje sie na fotce , chociaz calego nie widac ... Cos takiego szukam  ::) ::) ::)

Offline ulanowski

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #55 dnia: 24 Listopada 2009, 23:57 »
Ulanowski : Moge wiedziec co to za autko te czerwone  ::) bardzo ladnie prezentuje sie na fotce , chociaz calego nie widac ... Cos takiego szukam  ::) ::) ::)

To moje służbowe autko ;) Zart, niestety :)
Samochód faktycznie jest piękny. To był Corvette. I z tego co się orientuję należał do kogoś z rodziny.

Offline agulla2121

• Hipnotyzuj Mnie ...
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #56 dnia: 25 Listopada 2009, 09:05 »
Szkoda ... ale dzieki za odp   ;).

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010r. :)
« Odpowiedź #57 dnia: 25 Listopada 2009, 20:48 »
Dziewczyny - mam głupie pytanie, ale co mi tam  ;D

Moja sukienka będzie miała prawdopodobnie kolor ...niebiały. Jest to jeden z tych kolorów ecru, a może złamanej bieli? - nie mam pojęcia  ???
W sklepie mi w każdym razie na pewno nie powiedzą, a jak ja mam potem dobrać do niej buty??? Wybiorę ecru, potem okażą się za ciemne. Wybiorę białe to już wogóle może sie potem różnica rzucać w oczy :( A z sukienką po sklepach z butami zasuwać przecież nie będę  ::)

Jak Wy rozwiązujecie ten problem??

Offline silena

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #58 dnia: 25 Listopada 2009, 22:58 »
Najlepiej byłoby załatwić próbkę materiału albo kupić buty w tym samym salonie co suknię. Moim zdaniem (jeżeli te dwie opcje nie wchodzą w grę) możesz śmiało kupić buty w kolorze ecru- lepiej, żeby były o ton ciemniejsze, niż raziły bielą  ;)

Offline Caro34
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #59 dnia: 25 Listopada 2009, 23:59 »
Incognito, mam ten sam problem, sukienka jest w kolorze "kosci sloniowej" czyli ani ecru ani biel, tak pomiedzy... Mam problem co do butow i innych dodatkow, gdyz sukienke mam za granica, a na zdjeciu to koloru za bardzo nie widac... Tez mysle jakie wziasc buciki gdyz ecru jest zdecydowanie za ciemny... No i ten sam problem z welonem bo i biel nie pasuje i ecru tez nie... Jak Ty robisz z dodatkami?