dodam cos od siebie bo i ja swoje buty zakupilam w tym jakze kontrowersyjnym sklepie "zdrowa stopa"

...
mnie sie podobalo, pani bardzo mila i powiem, ze moze i troszke za bardzo gadatliwa ale gdyby nie ona nie kupilambym swoich butow...zawsze podobaly mi sie bardzo deliktane butki, bez wydziwnien, materialow, konorek itp. i takie mialam zamiar kupiac - przymierzylam kilka par i powiem tyle, ze to co lanie wyglada na polce nie koniecznie musi ladnie wygladac na stopie...dokladnie okreslilam to co chce i pani zaproponowala mi jeszcze kilka innych modeli, na ktore - gdy lezaly na polce, wcale nie zwrocilam uwagi i to byl strzal w 10! gdyby nie jej namowa to nawet bym na nie nie spojrzala, oczywiscie pozniej jej to powiedzialam (czasem troszke za szczera jestem

) a ona na to, ze za dlugo siedzi w tych butach slubnych zeby nie wiedziec co komu pasuje

...
podsumowujac jestem naprawde zadowolona z zakupu, i szczerze polecam...ja rowniez nie lubie wciskajacych ekspedjentek ale mysle, ze jak sie dokladnie okresli swoj cel zakupu to moze i warto sie pokusic na przymierzenie czegos co probuja nam wcisnac, w koncu nie trzeba kupowac, ostatecznie sa dwa wyjcia: moze stracimy te 5min czasu albo znajdziemy to czego szukamy

...
dodam jeszcze zeby zakupic buty przed ostatecznym dobraniem dlugosci sukni, bo na ostatnin slubie mloda miala zdecydowanie za dluga sukienke i kazdy po niej deptal

...a i jeszcze pani ze sklepu powiedziala, ze wiele dziewczyn dopasowuje sobie sukienki bez butow zakladajac, ze np kupia butki na 12-14cm ocasie, a takich slubnych nie ma, wiec pozniej jest problem!