Autor Wątek: Buty do ślubu  (Przeczytany 48483 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
Odp: Buty do ślubu
« Odpowiedź #120 dnia: 14 Lutego 2010, 23:50 »
Dziewczyny a czy w ofercie dodatków w sklepie Basma znajdują się może bolerka?

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
« Odpowiedź #121 dnia: 15 Lutego 2010, 07:29 »
Lada moment mają się pojawić, welony tez. Bolerka mają być przecudne. Też czekam na cynk i lecę wtedy wybrać jakieś dla siebie

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #122 dnia: 15 Lutego 2010, 14:01 »
osika napisz mi proszę jak tylko się pojawią bolerka bo ceny w salonach za taki kawałek materiału mnie przerażają a do ślubu mam coraz mniej czasu  :depresja:

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
« Odpowiedź #123 dnia: 15 Lutego 2010, 14:16 »
Ja mam jeszcze mniej czasu niż Ty Hanka. Nie mam ani welonu ani bolerka :P  Z tego co pani mówiła bolerka i welony mają pojawić się przed pokazami a pokazy są w ta niedzielę, więc myślę ze w tym tygodniu już będą. Właścicielka pokazywała mi katalogi i zapowiada się obiecująco zwłaszcza, że ceny mają być konkurencyjne. Poczekamy zobaczymy... Mam nadzieję, że w tym tygodniu załatwię już ta sprawę.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 15 Lutego 2010, 14:38 »
Kochane jak juz bedziecie w tym salonie , i zobaczycie te bolerka , dajcie znac  ::).Tez sie tam wybiore ;).

Offline malpeczka.1980

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #125 dnia: 15 Lutego 2010, 17:16 »
dziś byłam na cieszkowskiego i już oglądałam bolerka, welony są piękne i cenowo jest ok

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #126 dnia: 15 Lutego 2010, 20:16 »
dziś byłam na cieszkowskiego i już oglądałam bolerka, welony są piękne i cenowo jest ok
a co mniej więcej znaczy okej? Bo ceny welonów są baaardzo różne, zwykły 80/60 przymierzałam już za 410, 370 i 110 złotych...

Offline malpeczka.1980

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #127 dnia: 1 Marca 2010, 18:38 »
dokladnie nie pamiętam jakie są ceny za welony i bolerka <zależy od modelu> ale są o wiele niższe niż w salonach. pięny welon można kupić od 120 zł

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #128 dnia: 1 Marca 2010, 20:40 »
Bolerka też są poniżej 200 zł :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 1 Czerwca 2010, 21:51 »
Ja ten salonu na cieszkowskiego odradzam ... niby ceny za welony ok , ale buty ... takie same ceny sa w salonach z sukniami slubnymi.Np w agnes sa w takich samych cenach butki i jeszcze ladniejsze i mysle ze wiekszy wybór.

Ja kupilam na cieszkowskiego butki , takie sliczne, pani mi je zapakowala , zaplacilam 200zl , a w dmu okazalo sie ze jeden but jest lekko brudny , i pasek jest pomechacony  :o.Chcialam je wymienic , a nie dalo rady bo nie bylo , a kaski mi nie chcieli oddac.A ja za dwa dni wylatywalam do irl , wiec co innego mialam zrobic?Musialam wybrac inne , które za bardzo i sie nie podobaly.Przeciez do slubu bym nie ubrala pomechaconych butków.

Radze sprawdzac co kupujecie , dokladnie je zobaczyc juz spakowane w pudeleczku.

Offline Grarem
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2010
« Odpowiedź #130 dnia: 6 Czerwca 2010, 12:25 »
Moje odczucia odnośnie sklepu na Cieszkowskiego są mieszane, weszlam tam zupełnie przypadkowo, skoro byłam w tamtych okolicach pomyslalam sobie, ze mozna zobaczyć jakie butki są w ofercie, tymbardziej, że sklep ten jest polecany. Jezeli chodzi o asortyment to i może coś bym wybrała dla siebie, ale obsługa fatalna. Cel wizyty okresliłam jasno, chcialam tylko zrobic rozeznanie, no ale chyba Pani niebardzo mnie rozumiala. Na siłę wciskała mi do przymiarki buty na nic zdały sie moje tłumaczenia, że nie chce ich przymierzyć. Ceny takie jak wszędzie, fasony podobne. Jezeli chodzi o bolerka ciekawe wzory, ja bede miala uszyte na miarę w salonie, w którym uszyto mi suknię w takim samym kolorze i z takiego samego materiału, koszt uczycia około 200 zl.
Pozdrawiam.

Offline aska25

• to my
  • użytkownik
  • **
  • ;))))
  • data ślubu: 4 WRZESIEŃ 2010
« Odpowiedź #131 dnia: 6 Czerwca 2010, 12:59 »
ja mój welon zamawiałam z zagranicy i jestem super zadowolona wiec nie zawsze trzeba cos widziec zeby kupic mi sie udało pozdrawiam;)))

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #132 dnia: 6 Czerwca 2010, 19:07 »
obsługa fatalna. Cel wizyty okresliłam jasno, chcialam tylko zrobic rozeznanie, no ale chyba Pani niebardzo mnie rozumiala. Na siłę wciskała mi do przymiarki buty na nic zdały sie moje tłumaczenia, że nie chce ich przymierzyć.

Ja kupowałam swoje buty, kiedy sprzedawała tam właścicielka sklepu - Pani Ania, która obecnie przebywa na urlopie macierzyńskim. Zastępuje ją jej mama, która, chociaż miła, jest trochę zbyt nadgorliwa i gadatliwa a to faktycznie może zniechęcać 8)

Offline malpeczka.1980

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #133 dnia: 7 Czerwca 2010, 13:52 »

ja tam byłam obługiwana przez jakiegoś pana i jestem zadowolona i z butów i z obsługi.Widocznie taj jest w handlu, że nie każdy sklep lub towar odpowiada każdemu.Ale zajrzeć warto bo oferta bogata.Kiedyś tu czytałam, że w Romantice sprzedaje niemiła pani, a ja byłam z obsługi zadowolona bardzo.Na Cieszkowskiego butów do ślubu jednak najwięcej, a w Romantice jak dla mnie suknie najładniejsze.Gdybym brała do serca opinie forumowiczek pewno i sukni i butów bym jeszcze nie miała bo tu drogie, tu brzydkie, tu obsługa fatalna....

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #134 dnia: 9 Czerwca 2010, 20:58 »
W Agnes jest duzy wybór butó do slubu i biale i ecrii.I jeszcze ladniejsze niz na Ciewszkowskiego.

Offline kamakama-29
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04-09-2010
« Odpowiedź #135 dnia: 11 Czerwca 2010, 14:24 »
W Agnes jest duzy wybór butó do slubu i biale i ecrii.I jeszcze ladniejsze niz na Ciewszkowskiego.

W 100% się nie zgadzam z wypowiedzią w Agnes nie mają -
ani ładniejszych butów , ponieważ w agnes są te same marki co na cieszkowskiego
ani tańszych, bo na cieszkowskiego są w cenach od 99 zł w góre
ani nawet większego wyboru, ponieważ prócz wspomniach 2 marek jest jeszcze kilka innych.
Po twoich wypowiedziach zastanawia mnie twoja postawa , prawdomówność i intencje.
Ten sklep poleciła mi koleżanka- była bardzo zadowolona, ja jestem również zadowolona i też będę polecała ten sklepik innym. Dużo racji też ma malpeczka, ponieważ wszystkim się nie dogodzi .

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #136 dnia: 11 Czerwca 2010, 19:16 »

Po twoich wypowiedziach zastanawia mnie twoja postawa , prawdomówność i intencje.

Bez przesady, Agulla napisała tylko własne zdanie, od tego jest forum :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #137 dnia: 11 Czerwca 2010, 22:46 »
Nap[isalam co o tym mysle , po to jest to forum ... przejechalam sie na tym sklepie i juz , a moim zdaniem w agnes sa ladniejsze buty, taki sam model co chcialam na cieszkowskiego byl w agnes i nawet tanszy o te 10 zl - to nie duzo , ale sam fakt.

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #138 dnia: 11 Czerwca 2010, 23:57 »
Ja też swoje buty kupiłam w Agnes, mimo, że wcześniej byłam na Cieszkowskiego.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 12 Czerwca 2010, 17:47 »

A jakie ja mam niby miec intencje??I dlaczego miala bym klamac?

Offline niuniuśka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.06.2009
« Odpowiedź #140 dnia: 14 Czerwca 2010, 15:09 »
Co to za napad???
Forum po to jest by sie szczerze wypowiadać!!!!

Offline Basma
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #141 dnia: 14 Czerwca 2010, 21:49 »
Witamy serdecznie!

Drogie Panie , na początku dziękujemy za wszystkie , zarówno negatywne jak i pozytywne opinie na temat naszej oferty, obsługi itd.
Rozpoznaję tu wiele Klientek, które miałam szczęście osobiście obsługiwać.  Widzę,że rozmowy na tym forum zeszły na zły tor, gdzie obraża się innych, sieje zamęt i wypowiada nieprawdziwe opinie.
Wszystkie opinie wzięliśmy do serca,każda uwaga była cenna i  wpłynęła na podjęcie kilku decyzji, które będą co prawda skutkować dopiero w przyszłym sezonie ślubnym, ale na pewno będą to decyzje korzystne dla naszych przyszłych Klientów.

pozdrawiamy i wszystkiego dobrego na małżeńskiej oraz rodzicielskiej drodze życia

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 14 Czerwca 2010, 22:08 »
Dlaczego nieprawidlowe opinie?

Offline konfiturka1979

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #143 dnia: 14 Czerwca 2010, 22:45 »
Witam, witam . . .
ja tylko chciałam dodać swoją skromną opinię . . .  wg mnie jeśli chodzi o buty na ślub i wesele, większe znaczenie niż wygląd ma fakt, czy są wygodne czy nie, czy przetańczymy w nich całą noc, czy zaczniemy w połowie wesela tańczyć tylko "bosą nove" ;)  pod sukienką i tak butów praktycznie nie widać, a z nabytego doświadczenia bardziej niż wygląd doceniłam wygodę .  Dodam tylko, że nie jestem klientką, pracownikiem ani sklepu Agnes, ani salonu na ul.  Cieszkowskiego  ;)

pozdrawiam serdecznie wszystkie ForumManiaczki i pamiętajcie, że złość piękności szkodzi  ;)

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010r. :)
« Odpowiedź #144 dnia: 4 Sierpnia 2010, 22:52 »
A ja mam nadzieję, że pomogę tym którzy zwiedzili już sklepy na Cieszkowskiego i Agnes i nadal nic dla siebie nie znalazły... Może co niektórych zaskoczę, ale ogromny wybór butów ślubnych jest... na bydgoskiej Hali. Tak, tak, na Hali :) I choć sama skrzywiłam się, jak to usłyszałam od koleżanki, która ślubowała przede mną, to z braku laku poszłam i okazało się, że sprzedaje się tam buty tych samych marek co na Cieszkowskiego, ale za połowę ceny!!! - co wydaje mi się rozsądniejsze tym bardziej, że buty na Cieszkowskiego nie powaliły mnie stosunkiem ceny do jakości i wyglądu. Oczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale po co przepłacać, jeśli już ktoś takie buciki wybrał? W każdym razie radzę wszystkim "zaliczyć" halę przed podjęciem decyzji o zakupie - ja kupiłam tam swoje butki za 70zł a o mały włos nie kupiłam ich za prawie 200!

Offline olinda
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #145 dnia: 10 Sierpnia 2010, 23:45 »
ja kupiłam buty ślubne na rynku w Fordonie - ost para za 20 zł
przetanczylam cala noc i byly wygodne :)

Offline Basma
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #146 dnia: 11 Sierpnia 2010, 09:26 »
Po raz kolejny jest poruszana na forum kwestia sprzedawanych przez nas marek butów ślubnych. Chcielibyśmy zapewnić, iż jesteśmy jedynymi dystrybutorami tych marek (8 marek) w regionie kujawsko- pomorskim. Buty, które są czasami dostępne w sklepach poniżej 100 złotych są po prostu importowane z Chin, ponieważ żaden polski producent nie wykona go w takiej cenie aby w sprzedaży był dostępny za kwotę 100 zł i mniej. Wypowiedż incognito zawiera zatem nieprawdziwe informacje. W cenie 170- 230 dostępne są buty wykonane ze skóry naturalnej( np. takich marek jak klaudia czy grafshoes)

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #147 dnia: 16 Sierpnia 2010, 09:21 »
Ja swoje buty do ślubu kupiłam na allegro za 10 zł. Na podeszwie miały jeszcze metkę z ceną Deichmann 69 zł ktoś po prostu kupił i po jednym razie sprzedał. I nie żałuje zakupu butki były wygodne prawie nie zniszczone a i tak nie widać ich wo gule było bo kiecka do ziemi!! Ja też je komuś sprzedam za 10 zł bo uważam że nie ma co szaleć, nigdy tych butów już nie założę więc wydawać po 200 zł to gruba przesada przynajmniej moim zdaniem. Ja w swoich przetańczyłam cała noc więc się sprawdziły!!

Offline Xao

• Psychedelicious
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17-07-2010
« Odpowiedź #148 dnia: 16 Sierpnia 2010, 21:47 »
Ja swoje buciki kupiłam przypadkowo i wcale nie miały posłużyć do sukienki ślubnej, ale tak jakoś wyszło, że wygodniejszych nie znalazłam.
Byłam się rozejrzeć m. in. w sklepie Bosma, a teraz nazywa się on ZDROWA STOPA (dziwna nazwa jak na sklep z obuwiem ślubnym)
i jedyne co mnie zraziło to "wciskająca" pani ekspedientka. Starała się być miła, ale taki styl obsługi klienta, gdzie mówisz, że ten fason Ci nie odpowiada i że jest Ci w nich niewygodnie, a Pani Cię przekonuje, że jest najładniejszy, naprawdę mi nie odpowiada.
Ja wyszłam z tego sklepu zrażona.
Na obronę tego sklepu tylko dodam, że wybór w bucikach był.
Także warto tam zajrzeć, ale z góry trzeba się nastawić na panią sprzedawczynię ;).
Całuski Xao

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 25 Sierpnia 2010, 11:00 »
Ja do tego sklepu tez jestem zrazona, wciskanie towaru eh ...
Do tego zapakowali mi butki zniszczone!Dopiero wieczorem w domu zobaczylam , wiec poszlam do klepu na nastepny dzien , i co sie okazalo?Ze ne ma juz mojego rozmiaru , i ze mam inne wybrac!Nie chceili mi oddac pieniedzy,chociaz wiem ze do ilus tam dni mozna oddac towar i odzysac kase,zwlaszcza ze to nie byla moja wina , tylko ekspedientki.Nie sprzedaje sie zniszczonych butó za 200z!Zwlaszcza ze wczesniej Pani powiedziala ze idzie po nowe buty,a nie po te co sa na wystawie :-\.
Pozniej powiedziweli ze wysla mi buty do irl,a jaka ja mam pewnosc ze to zrobia?Hm ...
W koncu wzielam inne buty , ktore mi sie nie podobaly nic , a nic, do tego do sukni mi sie pasowaly!A co mialam innego zrobic!
Jeszcze nie wygodne!

Wiec kupilam inne , oe i sliczne buty na hali za 79zl i o niebo wygodniejsze !!I sliczniejsze niz w tamtm sklepie!
Tamte ze sklepu leza w szafie ... wiec ja osobiscie nie polecam tego sklpeu, n9ie robi sie tam z klientami!Nie wciska sie znisczonych butów za 200zl!Jednak 200zl jest jednak troche!

Chcialam tam jeszcze kupic welon,ale jak tak ze mna zrobili to wolalam wydac wiecej i kupic w salonie agnes!