Autor Wątek: UATRAKCYJNIENIE WESELA  (Przeczytany 112763 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zin
  • nowicjusz
  • *
UATRAKCYJNIENIE WESELA
« Odpowiedź #60 dnia: 26 Stycznia 2007, 19:25 »
Ja mogę podać Wam pomysł na atrakcję, którą w zeszłym roku wypróbowałam z kolegą na słubie jego kuzynki :szczudlarze obrzucający Parę Młodą ryżem lub płatkami w momencie wyjścia z kościoła bądź USC. Potem wręczaliśmy im róże. Byli całkowicie zaskoczeni i zachwyceni. A my oczywiście byliśmy w odpowiednich strojach:)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
UATRAKCYJNIENIE WESELA
« Odpowiedź #61 dnia: 26 Stycznia 2007, 20:47 »
bardzo oryginalny pomysl :brawo_2:  tylko skąd wziąć szczudlarzy :drapanie:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline rajdowka

• Chuck Norris
UATRAKCYJNIENIE WESELA
« Odpowiedź #62 dnia: 26 Stycznia 2007, 21:02 »
co myslicie o pokazie barmanskim?

tort chcemy podac po obiedzie od razu... i myslimy o jakichs przerywnikach na uatrakcyjnienie wesela.. bedzie ono roznilo sie od tradycyjnego wiec oczepiny beda tez raczej minimalne..

marzyly mi sie sztuczne ognie ale ze wzgledu na park krajobrazowy - mozemy zrobic jedynie fontanny i niskie ognie.. wie ktos moze jak to wyglada?

Offline Zin
  • nowicjusz
  • *
UATRAKCYJNIENIE WESELA
« Odpowiedź #63 dnia: 26 Stycznia 2007, 21:24 »
Wpisujesz w wyszukiwarke hasło szczudlarze i  wyskakują stronki grup, które zajmuje się takimi rzeczami.Dobrze jesli znajdziesz taką w okolicy bo inaczej raczej nie opłaca się ich ściągać z drugiko końca polski.ALe z tego co wiem, to w kazdym większym miescie są ludzie, którzy zajmują się szczudlarstwem, tancem z ogniami, żąglerką. Można tez zorientowac się w środowisku teatrów alternatywnych.

Offline joannaM
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Odp: UATRAKCYJNIENIE WESELA
« Odpowiedź #64 dnia: 7 Stycznia 2008, 09:47 »
Fontanna czekoladowa

a tu filmik, i przychodzi mi myśl że chyba nic innego do jedzenia nie dostali na tej imprezce  ;D

On 2011
Ona 2013

Offline marta1982
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #65 dnia: 23 Kwietnia 2008, 12:58 »
Widziałam taką fontannę u koleżanki.  Super sprawa! Zainteresowanie było podobne jak na filmie.  Ja już sobie zamówiłam :)!

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #66 dnia: 28 Kwietnia 2008, 10:12 »
A wiecie może , jaki jest koszt tej atrakcji? Ja też sie nad tym zastanawiam , tylko , że wolałabym 2-3 rodzaje , ale mniejsze , co wy na to? np. mleczna , biała i jakaś smakowa?

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
« Odpowiedź #67 dnia: 29 Kwietnia 2008, 14:30 »
Dwie fontanny średnie kosztują ok. 850 zł.

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #68 dnia: 29 Kwietnia 2008, 16:07 »
ooooooooooo :) to jeszcze nie tak źle :) myślałam , że to droższa atrakcja :)
no teraz to juz całkiem poważnie o tym myślę , muszę namówić narzeczonego ( a on lubi słodycze )  :hahahaha: :mrgreen:

Offline anikaa

• entuzjasta
« Odpowiedź #69 dnia: 29 Kwietnia 2008, 16:15 »
Polecem. Pyszotka  ;)

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #70 dnia: 30 Kwietnia 2008, 19:48 »
Fontanny są ekstra, wyglądają ślicznie, jak się korzysta z dobrej czekolady, to po prostu pychotka. Ale jak dla mnie rewelacyjnym pomysłem byli szczudlarze... :D Gratuluję inwencji..

Offline ew-ka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 23 Czerwca 2008, 18:44 »
W grudniu mieliśmy Srebrne Wesele  :) i zorganizowaliśmy również wiele atrakcji dla naszych gości . . . . tak na marginesie Wesele po tylu latach jest . . . . jeszcze piękniejsze  ;) 
Syn (25) prowadził mnie do ołtarza przy ktorym czekał juz mąż . . . a przed nami szła córa(22)  i sypała przede mną płatki róż . . . .
Mieliśmy również Kronikę -wpisów pilnowały nasze dzieci . . . ale można o to poprosić swiadków
Księga Gości była w ustronnym miejscu a przed nią na statywie stał aparat fotograficzny który uwieczniał wpis do tejże Księgi .
Przy każdym wpisie mamy zdjęcie osob wpisujących pamiątowe życzenia ,dowcipy i . . . . . łezka sie w oku kręci  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #72 dnia: 26 Lipca 2008, 23:49 »
ja też szukam jakis fajnych pomysłów na urozmaicenie imprezki.narazie jestem napalona,aby na telebimie na powietrzu przed restauracyjką wyświetlić podziekowania dla rodziców-kamerzysta nagra je wcześniej z naszymi wypowiedziami i naszymi zdjęciami-dwie formy najpierw moje podziękowania z muzyczką odpowiednia dla tej chwili i potem mojego narzeczonego z muzyczką jakąś po ślasku dla jego mamy;-)pozatym może zdecyduje się zaspiewać dla TEGO JEDYNEGO,albo namówić jego kumpli aby mu zaspiewali przebój bodajże BIG CYCA no oczywiście w innej wersji RUZY SIĘ ŻENI;-)myślę,ze bedzie mnóstwo śmiechu....

Offline salomea

• forumowicz
  • data ślubu: 29.06.2008
« Odpowiedź #73 dnia: 27 Lipca 2008, 15:46 »
Zrobiła prezentację z naszymi zdjęciami odkąd się pozaliśmy do teraz z fajnym podkładem muzycznym. Planowaliśmy wyświetlić to za pomocą projektora podczas wesela. Prezentacja powstała, ale potem było tyle różnych rzeczy, że jakoś od tego odeszliśmy. Mieliśmy za to fajerwerki. Było pięknie, zwłaszcza, że nad przegiem jeziora...

Offline Daruda

• Chuck Norris
cos ekstra na wesele;-)
« Odpowiedź #74 dnia: 26 Grudnia 2008, 15:50 »
heja czy ktoś ma może jakiś fajny pomysł,aby wesele było bardziej atrakcyjne???mój brat miał świetne pomysły,no a ja juz ich niemoge powielać noi teraz mam problem co by tu jeszcze wymyśleć fajnego,żeby goście mogli wspominac ten wieczór przez długi,długi czas....

Offline paulikb

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.07.2009
Odp: cos ekstra na wesele;-)
« Odpowiedź #75 dnia: 26 Grudnia 2008, 23:22 »
To moze podzielisz sie jakie pomysly mial Twoj brat? Dla każdego 'swietny' znaczy co innego, rozumiesz, to tez moze to tez nam podsunac pomysly:D Swietny watek swoja droga. U nas na weselu bedzie karaoke, ktore to ja z moim ukochanym zaczniemy jako pierwsi chetni, nie wiem czy to cos extra ale w mojej rodzinie takiej atrakcji jeszcze nie bylo. Czekam na Wasze pomysly  ::) :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 26 Grudnia 2008, 23:22 »
Zamówcie tancerki brzucha ;D

A jakie fajne rzeczy miał Twój brat? Może któraś z nas skorzystka?? ;)

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #77 dnia: 26 Grudnia 2008, 23:36 »
ja mysle nad ta ksiega dla gosci....zeby wpsiywali sie..

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
« Odpowiedź #78 dnia: 26 Grudnia 2008, 23:51 »
A ja myślę nad pokazem barmańskim...

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #79 dnia: 27 Grudnia 2008, 00:08 »
ale chyba powinnismy sobie dac spokoj...wesele to wesele popis gosci a nie nasz....
my mamy dosc do pokazywania.....

ja moze zaspiewam dla mojego M...laalallalallalallalalallalalalalalalalallalalaalla

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 27 Grudnia 2008, 00:19 »
u mojeo brata fajna sprawą była randka nagrana dzien wcześniej i puszczona na telebimie.orkiestra poprosila wszystkich gości,aby zgromadzili sie przed ekranem i ....zaczeło się.nikt niespodziewał sie co bedzie sie dzialo...noi nagle pioseneczka w tle i ta randka-jedni płakali (tak ieknie to wyglądało) a inni śmiali się do rozpuku.trudno to okreslic słowami,ale świetna sprawa naprawdę....ponadto mieli pokaz sztucznych ogni,łososia,prosiaka fajnie to wszystko jakoś do soebie pasowało.fajnym wspomnieniem tez jest dla gości ,że wszyscy zostali uwieczneini na jednym zdjęciu.fotograf ustawił nas na tarasie i schodach i zmiesciliśmy sie na jednej fotce,każdy gośc dostał taką fotkę właśnie z podziękowaniami za przybycie...

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 27 Grudnia 2008, 00:29 »
U nas na weselu bedzie karaoke, ktore to ja z moim ukochanym zaczniemy jako pierwsi chetni,
a jak zorganizujecie to karaoke??moglabys podac więcej informacji,mi tez to by odpowiadało,tylko niewiem jakby za to się zabrać.czy to orkiestra pomaga,skąd ekran,muza.....no wiesz;-)))ja kiedyś palnęłam,że chcialabym aby mi koleżanki i kuzynki zaśpiewały coś tylko dla mnie,noi okazuje się,że one wzięły to na serio i  już zaczynają sie przygotowywać !!!to wymyśliłam,że kumple mojego A. tez powinni coś wymyślić i zorobic mu muzyczną niespodziankę,bo ja to chyba się nieodwże zaśpiewać;-)))

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 27 Grudnia 2008, 14:22 »
Daruda, bardzo często dj (o orkiestrze nic nie wiem ) ma to niejako w swoim repertuarze. Po prostu ma ekran i cały potrzebny sprzęt. Pierwszy dj z jakim rozmawiałam szukając oprawy muzycznej na wesele miał właśnie to karaoke, tylko że my nie chcieliśmy. Gdy mu to powiedziałam, to on na to, że jak bez karaoke on się nie podejmuje naszego wesela (dziwnie to zabrzmiało - jakby bez karaoke nie potrafił poprowadzić imprezy... ::) :-\ ). Podsumowując - karaoke powinna się zająć osoba od muzyki - raczej nie wy :)

Offline paulikb

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #83 dnia: 27 Grudnia 2008, 16:20 »
a jak zorganizujecie to karaoke??moglabys podac więcej informacji,mi tez to by odpowiadało,tylko niewiem jakby za to się zabrać.czy to orkiestra pomaga,skąd ekran,muza.....no wiesz;-)))

Dokładnie jak napisała hania3033 nasz DJ zaproponował karaoke, od razu nam się spodobało, tylko ja nie bardzo umiem śpiewać, a będziemy zaczynali tą zabawę, jak dobrze że nie będzie kamerzysty  ;D DJ ma sprzęt, ekran, muzykę, on będzie za to odpowiedzialny :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 27 Grudnia 2008, 20:14 »
no to chyba odpada w moim przypadku,bo my mamy orkiestrę ;-(((( a oni się pewnie tym niezajmują....

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #85 dnia: 27 Grudnia 2008, 21:48 »
temat o atrakcjach na weselu jest już na forum.. masz tam liczne propozycje..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #86 dnia: 10 Stycznia 2009, 16:33 »
Amika czy możesz powiedzieć skąd masz namiary na takie tanie fontanny??

Offline anikaa

• entuzjasta
« Odpowiedź #87 dnia: 11 Stycznia 2009, 22:41 »
Myszko, namiary poszły na Twojego priva.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #88 dnia: 11 Stycznia 2009, 23:27 »
Dziękuje :*
A średnie tzn ile cm??

Offline anikaa

• entuzjasta
« Odpowiedź #89 dnia: 14 Stycznia 2009, 22:47 »