Autor Wątek: UATRAKCYJNIENIE WESELA  (Przeczytany 112684 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rybkawiedenka
  • Gość
Odp: UATRAKCYJNIENIE WESELA
« Odpowiedź #120 dnia: 7 Października 2010, 00:07 »
u nas atrakcją było wyjście do kasyna i ponad godzinna gra. Rewelacja!

Offline paulina2314
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2011
« Odpowiedź #121 dnia: 7 Października 2010, 19:22 »
hej wiecie może kto w Szczecinie organizuje wiejski stół lub płonoceg prosiaka??

Offline gabrysia2011
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: rok 2012
« Odpowiedź #122 dnia: 26 Stycznia 2011, 23:14 »
a słyszał ktoś może o Gwardii kasztelańskiej?
W Mszanie Dolnej (podhale) we Folwarku Stara Winiarnia podczas przyjęcia weselnego dostępna jest taka gwardia lub  strzały z armaty (albo to i to jak kto woli).
Był ktoś może na takim weselu gdzie te atrakcje są organizowane?

Offline karinas
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #123 dnia: 28 Czerwca 2015, 11:49 »
U mnie w rodzinie kolejne wesele tym razem siostra i ona sama mi powiedziała że fajerwerki muszą być :)

Więc na pewno ta sama firma będzie miała kolejne zlecenie.

;D

Offline marciaa122
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.05.2013
« Odpowiedź #124 dnia: 29 Czerwca 2015, 11:05 »
U nas Pałac Brzezina, w którym się bawiliśmy, zorganizował pokaz sztucznych ogni. Fantastyczny widok! Polecam jako atrakcję weselną :)

Offline monissienka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.2014
« Odpowiedź #125 dnia: 13 Lipca 2015, 11:23 »
Jeśli ktoś byłby zainteresowany pokazem sztucznych ogni na weselu to serdecznie zapraszam do współpracy.
Od dłuższego czasu zajmuję się organizowaniem profesjonalnych pokazów pirotechnicznych na weselach, bankietach, imprezach firmowych, dniach miast, dożynkach i koncertach.

Ceny takiego pokazu zaczynają się od 1100 zł wzwyż.  Wszystko zależy od preferencji przyszłych małżonków oraz od budżetu jaki chcecie na niego przeznaczyć.
Istnieje również możliwość zakupu zestawu do samodzielnego odpalenia, na pewno jest to tańsza opcja, jednakże na pewno nie da takich efektów jak profesjonalny pokaz.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do sklepu internetowego fajerwerkibiegun, ewentualnie proszę o kontakt.

Pozdrawiam :)

Offline owijek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2015
« Odpowiedź #126 dnia: 17 Lipca 2015, 11:10 »
dla mnie cały czas bardzo fajnym pomysłem jest są pokazy sztucznych ogni na weselach, ostatnio brat organizował takie coś z firmą pirotechniczną i wyszło super, razem z podkładem muzycznym, wszystko razem świetnie zgrane, efekt niezapomniany :)
« Ostatnia zmiana: 25 Sierpnia 2015, 10:32 wysłana przez Maja »

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #127 dnia: 3 Października 2015, 12:13 »
Dawno nikt nie pisał w tym wątku.  Co aktualnie jest popularne?.  Zetknąłem się ostatnio dwa razy z weselem w klimacie Gwiezdnych Wojen. Z marszem imperium zamiast Mendelssohna.  Będziemy o tym pisać w kolejnym numerze magazynu Uroczystość

Offline owijek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2015
« Odpowiedź #128 dnia: 27 Października 2015, 11:45 »
Jeżeli ktoś ma do tego warunki na sali lub ewentualnie przed salą jest dużo miejsca na zewnątrz warto pomyśleć o jakieś fajnej oprawie pirotechnicznej. To nie musi być zwykły pokaz sztucznych ogni. Wiem, że niektóre firmy pirotechniczne takie jak Click Pyro & Art robią bardzo ciekawe i oryginalne pokazy pirotechniczne z dodatkowymi efektami specjalnymi, których samemu raczej nikt nie jest w stanie sobie zorganizować

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 27 Października 2015, 11:47 »
Pytanie jak to wygląda cenowo.  Często ludzie wolą sami coś poodpalać aby  taniej było.  Kosztem efektu.

Offline Jusiaradusia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.06.16
  • Ślub w: Goleniów
« Odpowiedź #130 dnia: 19 Grudnia 2015, 00:42 »
Jeżeli ktoś ma do tego warunki na sali lub ewentualnie przed salą jest dużo miejsca na zewnątrz warto pomyśleć o jakieś fajnej oprawie pirotechnicznej. To nie musi być zwykły pokaz sztucznych ogni. Wiem, że niektóre firmy pirotechniczne takie jak Click Pyro & Art robią bardzo ciekawe i oryginalne pokazy pirotechniczne z dodatkowymi efektami specjalnymi, których samemu raczej nikt nie jest w stanie sobie zorganizować

Swego czasu interesowałam się ta opcja jednak nie jestem do końca przekonana  ???

Offline Przyszla_panna_mloda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2016
« Odpowiedź #131 dnia: 29 Stycznia 2016, 10:12 »
Witam, a może by tak...
Zamiast pokazów sztucznych ogni, fajerwerków wynająć fotobudkę? Nie dość, że atrakcją stoi 2h albo i więcej niż 2-5min to jeszcze koszt nie przekroczy 1000 zł. Takie zdj goście mogą zabrać do domu jako pamiątka, ale też mogą wkleić do księgi gości. Automatyczne rozwiązuje się problem "nic nie napiszę tam, no bo co? Nie mam talentu pisarskiego" wystarczy że ktoś wklei zdjęcia z podpisem "dziękujemy za świetną imprezę"

Offline monissienka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.2014
« Odpowiedź #132 dnia: 3 Lutego 2016, 14:48 »
Jeśli ktoś byłby zainteresowany pokazem sztucznych ogni na weselu to serdecznie zapraszam do współpracy.
Od dłuższego czasu zajmuję się organizowaniem profesjonalnych pokazów pirotechnicznych na weselach, bankietach, imprezach firmowych, dniach miast, dożynkach i koncertach.

Istnieje również możliwość zakupu zestawu do samodzielnego odpalenia, na pewno jest to tańsza opcja, jednakże na pewno nie da takich efektów jak profesjonalny pokaz.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do sklepu internetowego fajerwerkibiegun, ewentualnie proszę o kontakt.

Pozdrawiam :)

Offline Edyta126p
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #133 dnia: 15 Marca 2016, 09:00 »
Pokaz sztucznych ogni akurat nie bardzo bym chciała, ale zastanawiam się nad lampionami. W ogóle bardzo mi się podobają takie dekoracje i akcesoria ślubne wiele razy widywałam takie lampiony i bardzo mi się spodobało :) Tylko będziemy musieli zdecydować się na jakiś konkretny wygląd i dobrze to zaplanować :)
« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2016, 14:49 wysłana przez zibi »

Offline zosiaa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: 15 Marca 2016, 11:05 »
Ostatnio popularnymi atrakcjami są fotobudki, poza tym tematyczne stoły, jak stół wiejski, czy stół ze słodkościami.

Offline PyroTech
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #135 dnia: 12 Kwietnia 2016, 00:48 »
Z lampionami należy uważać, szczególnie w sezonie letnim. Bardzo często są one przyczyną mniejszych lub większych pożarów. Z roku na rok zwiększa się liczba miejsc, w których puszczanie lampionów jest zakazane. Warto to sprawdzić, a jeśli już zdecydujemy się na tego typu atrakcję należy poinformować miejscową jednostkę Straży Pożarnej.

W przypadku fajerwerków sprawa wygląda podobnie. Chyba, że zgłosimy się do profesjonalnej firmy, organizującej tego typu widowiska. Wtedy to obowiązek uzyskania wszelkich pozwoleń spada na pirotechników :) Co więcej w takiej sytuacji zyskujemy świadomość pełnej kontroli i zachowania wszelkich wymogów bezpieczeństwa.

Offline MILKA276
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 37.08.2014
« Odpowiedź #136 dnia: 20 Kwietnia 2016, 05:19 »
Ja przyznam szczerze, że bałabym się nieco opcji z lampionami, bo tutaj jednak jest jakieś ryzyko zapalenia chociażby traw. Znacznie bezpieczniejszą, ale moim zdaniem równie fajną atrakcją są fotobudki.
« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2016, 14:48 wysłana przez zibi »

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #137 dnia: 20 Kwietnia 2016, 14:50 »
Fotobudki są ok, ale już chyba nie tak oryginalne jak do neidawna.

Offline niebieskooka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #138 dnia: 25 Kwietnia 2016, 13:39 »
U siostry na ślubie była fotobudka, fajerwerki, po za tym był tez stół ze słodkościami .

Offline Paweł95
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Kraków
« Odpowiedź #139 dnia: 6 Listopada 2016, 22:05 »
Szukając pomysłów na uatrakcyjnienie wesela, nie można zapomnieć (przynajmniej moim skromnym zdaniem) o coraz [powszechniejszych występach iluzjonistów. Na dwóch ostatnich weselach, na których byłem pojawił się taki motyw, raz była to niespodzianka, a za drugim razem długo wyczekiwany gwóźdź programu. Muszę przyznać, ze zarówno w pierwszym, jak i w drugim przypadku była naprawdę świetna zabawa i nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek wyszedł z wesela rozczarowany (zainteresowałem się trochę tematem, wiec gdybyście chcieli zorganizować coś podobnego, dokładny opis takiej "niespodzianki" znajdziecie tutaj: LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 1 Grudnia 2016, 20:13 wysłana przez zibi »

Offline kami2
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.05.2016
  • Ślub w: Wrocław
« Odpowiedź #140 dnia: 19 Grudnia 2016, 12:01 »
Ja miałam wesele zorganizowane przez Amarante LINK USUNIĘTY. Chciałam mieć wesele tematyczne, ale bałam się klapy, więc zdecydowałam się na współpracę z konsultantkami ślubnymi. Dziewczyny spisały się na medal, mamy piękne wspomnienia i mnóstwo pamiątek z tego dnia. :)
« Ostatnia zmiana: 20 Grudnia 2016, 17:49 wysłana przez zibi »

Offline NaSl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2016
« Odpowiedź #141 dnia: 17 Stycznia 2017, 14:24 »
Wiele zależy od tego jaki budżet na dodatkowe atrakcje weselne jesteśmy w stanie przeznaczyć, im więcej tym w zasadzie szersze pole manewru, z tych popularnych atrakcji warto wspomnieć o fontannie czekoladowej oraz fotobudce czy pokazach barmańskich.

Offline AlisaLevis
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.04.2017
« Odpowiedź #142 dnia: 20 Lutego 2017, 11:54 »
Nasze wesele będzie końcem kwietnia (wlasciwie to 2 bo jedno w polsce a drugie w czechach bo maz jest czechem) Z atrakcji planujemy pokaz barmański, wiejski stół, candy bar, przejazdzka dorożka (okolica jest piekna, lasy i jeziora) gazetka slubna - w niej opisana nasza historia, menu itd... oprocz tego bedziemy wyswietlac filmik z naszymi zdjeciami. W czechach będzie karykaturzysta jaki bedzie malowal karykatury gosci. Chcemy tez kupic aparat instax i kazdy z gosci bedzie mogl sobie zrobic zdjecie i wkleic je do ksiegi gosci z dedykacja.
« Ostatnia zmiana: 21 Lutego 2017, 00:28 wysłana przez zibi »

Offline Zuchelek

• bywalec
  • data ślubu: 2.06.2018
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #143 dnia: 21 Lutego 2017, 10:26 »
A ile kupujesz wkładów do Instaxa? Tyle ile będzie gości, mniej lub więcej? Myślałam o Instaxie, ale drogie wkłady mnie zniechęcają, trochę obawiałabym się, że goście będą brali dla siebie te zdjęcia zamiast wklejać do księgi.

Offline NaSl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2016
« Odpowiedź #144 dnia: 10 Marca 2017, 12:27 »
Wszystko tak na dobrą sprawę zależy od naszej koncepcji oraz tego jaki budżet posiadamy na atrakcje weselne dla gości. Oprócz pokazu fajerwerków teraz modne są pokazy barmańskie lub iluzjonisty, co o tym sądzicie i jak kształtują się ceny? Im więcej szczegółów tym lepiej.

Offline Artur1980

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.08.2010
  • Ślub w: Wrocław
« Odpowiedź #145 dnia: 31 Marca 2017, 14:40 »
Ja serdecznie polecam LINK USUNIĘTY U nas był wspaniały barman na wesele, dodatkowo fotobudka wprawiła w zachwyt wszystkich gości, wszyscy mamy wspaniałą pamiątkę.
aha... Wrocław - tam brałem ślub :)
« Ostatnia zmiana: 21 Kwietnia 2017, 15:03 wysłana przez zibi »

Offline radzikowski
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #146 dnia: 28 Maja 2017, 10:03 »
Jasne, że wszystko zależy od budżetu jaki mamy przeznaczony na dane atrakcje, natomiast moim zdaniem nie można tez przesadzić pod względem ich liczby bo co za dużo to nie zdrowo.  W zupełności wystarczą powiedzmy  porządne atrakcje w postaci fotobudki czy fontanny czekoladowej.

Offline nari
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #147 dnia: 11 Grudnia 2018, 05:31 »
Moim zdaniem księga gości to ciekawy pomysł na urozmaicenie wesela. Budka fotograficzna również jest fajna, tym bardziej że z takich zdjęć można później stworzyć niepowtarzalne albumy fotograficzne, które będą stanowić ciekawą pamiątkę nie tylko dla gości.
« Ostatnia zmiana: 11 Grudnia 2018, 13:44 wysłana przez zibi »

Offline SkupionaJola
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.11.2019
  • Ślub w: Waliły
« Odpowiedź #148 dnia: 13 Grudnia 2018, 12:22 »
Znam Stand-upera który występuje na weselach i robi roasty gości weselnych, przezabawny jest.

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #149 dnia: 12 Kwietnia 2019, 14:40 »
SkupionaJola - roasty na weselu? Dość odważne. Niektórzy na bank poczują się urażeni, a chyba nie chodzi o to, żeby poobrażać sobie gości...