Marta a wkleisz fotki waszego domu?
Ja coprawda moge mówic i mówie za siebie jedynie..wiec dlanas to byla jedna z tych rzeczy które byc "muszą" ,mamy salon otwarty (polaczony z jadalnia i z kuchnią),lazienke mini(wc+prysznic) i wlasnie ww pokój.Dlamnie byl on wazny..odrazu chcialam aby byla wyrazna rozdzielnosc miedzy czescią ogólnodostepna i tą nasza prywatną..musisz przemyslec wszystkie za i przeciw-umnie akurat masa ludzi sie'przewija" czesto ktos nocuje juz teraz na wynajmowanym a co dopiero na swoim .Oboje z mezem mamy liczna rodzine,znajomych-dzieki pokojowi na dole bedzie looz-tak naprawde i my i oni będa czuli sie swobodnie-oni tam na dole z lazienka obok ,my i dzieci -na górze bez skręmpowania,zasłaniania łozka itp..
Możesz mi napisać coś więcej? Kiepsko się na tym znam. Czy ta wanna:coś takiego posiada?
jednym z rozwiazan jest układanie na schodach , jak ktoś idzie do góry to zbiera wszystko i roznosi po pokojach..bo latanie z kazda pierdoła w gore i w dół jest naprawdę wkurzające..
Mnie zawsze marzył się dom piętrowy.
Ja bym chciałam mieć schody, ja jestem aktywną bardzo osobą i jedno piętro musiałoby być. I również uważam, że to SAMO ZDROWIE