Autor Wątek: Jestem już żonką!!!  (Przeczytany 14675 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Maja 2006, 13:12 »
Jesteś młodą i elegancką kobietą i tak cie odbieram na tych zdjęciach

dziękuje :)
dzisiaj miał być pplener  został odłożony ze wzgledu na pogode.Pada!!!!!!!

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Maja 2006, 23:25 »
dzis ogladaliśmy film z wesela - ale niesamowite wrazenie!!!!!! :) Piotrek byl u mnie cały dzien... Dziwnie wyglada to nasze małżeństwo...
ale mam kolejne 200 fotek... Powklejam więc troche...

przed domem:

w kościele:

Offline donia

• entuzjasta
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #62 dnia: 27 Maja 2006, 23:34 »
Śliczne te zdjęcia!
Ależ ty chudzinka się zrobiłaś z tych stresów weselnych...

Niech już przestanie padać bo chcemy foty z pleneru...

:D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Maja 2006, 23:38 »
:D Ładnie wyglądasz Aniołku, nie wiem czego Ty chcesz od siebie. Najważniejsze-bije od Was szczęściem.

DESZCZU!! Przestań padać-chcemy foty z pleneru i to jak najszycbciej...Swoja drogą, ustaliliście termin zastępczy, czy po prostu-jak się wypogodzi?
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #64 dnia: 27 Maja 2006, 23:49 »
zdjecia robi moja kolezanka ze studiów, wiec mamy ruchomy termin...Niestety chyba dopiero po 21 czerwca, bo w rachube wchodzi tylko sobota, a wszystkie najbliższe weekendy mamy zajete

a tak wyglądał nasz samochód (tło jest nieszczególne  :wink: , ale tak to jest jak sie na wsi mieszka):

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #65 dnia: 27 Maja 2006, 23:54 »
i jeszcze nasz tort i ide spac:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #66 dnia: 28 Maja 2006, 00:00 »
bardzo mi się podoba twoje bolerko.
i to zdjęcie na tle kurników - bardzo ładnie się twoje kieca prezentuje

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #67 dnia: 28 Maja 2006, 00:07 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
bardzo mi się podoba twoje bolerko.

dziekuje.Bylo na mnie troche za duze, ale innego nie było w wypożyczalni  :wink: A ja dopiero w czwartek zdecydowalam sie, że potrzebuje czegoś z długim rękawem... Cały czas miałam nadzieję na słońce...
Cytat: "Anusia-szczecin"
to zdjęcie na tle kurników - bardzo ładnie się twoje kieca prezentuje

proszę mi tu z kurników nie ironizować  :wink: na tym zdjeciu wyglada jakbym miała za krótka sukienke- nie wiem dlaczego tak wyszło, ale zapewniam, że sukienka przykrywała mi buty ...

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #68 dnia: 28 Maja 2006, 00:29 »
Aniołek!!!a mi sie naprawdę to zdjęcie podoba!!!nawet nie zauważyłam, ze kiecka wszła jakby była za krótka!!
a napisałam" na tle kurników", bo tak wygładaja kurniki u mojej babci, nie było w tym ani grama złośliwości!! :serce:

Offline okruszek

• maniak
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #69 dnia: 28 Maja 2006, 09:44 »
Ale Ty jesteś chuda!!!!  :shock:  :shock:  :shock: Aż kości widać na ramionach, ale widocznie taka Twoja uroda  :wink:
Czekamy na zdjęcia z pleneru  :wink:
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Misia

• zapaleniec
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #70 dnia: 28 Maja 2006, 13:38 »
ee.chuda nie jest...szczupła tak.....czasami ludzie tak mają że w tym miejscu im kości wystają...a inne partie ciała sa ok:)

no ale niewazne

Aniłku...serdeczne gratulacje:):):)
z tym kapeluszem cudnie wyglądalaś....skienka idealna do figury:)
i superowski makijaż:)

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #71 dnia: 28 Maja 2006, 14:37 »
Cytat: "Misia"
superowski makijaż

dziekuje. mi teraz wydaje sie zbyt mocny, ale tydzień temu czulam sie w nim dobrze :)
Malowala mnie kolezanka - żadna profesjonalistka- zwykłymi kosmetykami. Makijaz wytrzymał do rana

Offline groszek
  • maniak
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #72 dnia: 28 Maja 2006, 21:59 »
Wiecie co... naprawdę martwią mnie niektóre kometarze w stylu "ale z ciebie chudzina" czy wręcz okrzyki zdziwienia (?) "ale ty jesteś chuda... kości ci widać!". Zazdrość to, czy złośliwość, czy brak taktu czy jedno, drugie i trzecie????  :evil:
Kurcze, ja nie wiem, czy Aniołkowi jest przykro, ale mi by było. Mam odwrotny "problem" jestem gruba, ale nie chciałabym, aby mi ktoś komentując zdjęcia wydawał "okrzyki" zdziwienia, czy politowania "ale ty jesteś gruba, wałki ci widać".

Koń, jaki jest, każdy widzi. Jesli ktoś miałby skrytykowac moją fizjonomię, lepiej niech ugryzie się w język. Mam lustro.

Aniołku- powiem tak- wyglądałaś zjawiskowo i eterycznie... jak aniołek właśnie :)

Offline morgaina

• Chuck Norris
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #73 dnia: 28 Maja 2006, 22:58 »
Aniołku gratulacje wyglądałaś przepięknie zdjęcia super a kapelusz powala na kolana rewelacyjny pomysł bardzo Ci pasował. A tak w ogóle strasznie miło na was patrzeć. :serce:

Offline madziulek

• Chuck Norris
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #74 dnia: 29 Maja 2006, 08:06 »
jeszcze jeszcze chcemy fotek  :twisted:  napatrzeć sie nie można  :twisted:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #75 dnia: 29 Maja 2006, 08:34 »
Cytat: "groszek"
Wiecie co... naprawdę martwią mnie niektóre kometarze w stylu "ale z ciebie chudzina" czy wręcz okrzyki zdziwienia (?) "ale ty jesteś chuda... kości ci widać!". Zazdrość to, czy złośliwość, czy brak taktu czy jedno, drugie i trzecie????  
Kurcze, ja nie wiem, czy Aniołkowi jest przykro, ale mi by było

ni odbieram tak tego...jestem chuda, al tylko teraz przed slubem tak schudłam. naturalnie, czyt. przed ślubem, jestem szczupła, ale nie chuda...Teraz sama ogladając zdjecia zdumiewam sie, ze jestem az taka chuda... Wiec jesli dziewczyny piszą, że jestem chuda, traktuje to jak zwyczajne spostrzezenie...Bo i na pewno nikt nic złego nie mial na mysli...Nawet nie pomyslałam, żeby to mogły byc przejawy złosliwosci... :wink:
Aniołku- powiem tak- wyglądałaś zjawiskowo i eterycznie... jak aniołek właśnie

i na weselu tez zachowywałam sie jak aniołek...az tego załuje... :wink:
Cytat: "madziulek"
jeszcze jeszcze chcemy fotek  napatrzeć sie nie można
beda, beda!!!! ciesze sie, ze ktoś ogląda...

Offline Olga

• użytkownik
  • **
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #76 dnia: 29 Maja 2006, 11:37 »
och Aniołku... dopiero dzisiaj tu zajrzałam i bardzo przepraszam za brak wcześniejszego zainteresowania  :oops: Tak się składa że mam ograniczony dostęp do netu, a ostatnio to brakuje mi nawet czasu na sen.. :)
Chciałam Ci pogratulować pięknego ślubu i życzyć życia usłanego różami bez kolców :)
Przyznam się szczerze, że początkowo byłam sceptycznie nastawiona do Twojego kapelusza, ale teraz przyznaję się do błędu... Wyglądałaś w nim tak oryginalnie i twarzowo! Chyba nawet lepiej niż w welonie! Gdybym nie wiedziała, że to Ty, miałabym problemy z poznaniem Ciebie :) I bardzo podobała mi się Twoja suknia. Uważam że leżała na tobie idealnie-tak delikatnie spływała, a że masz cud-miód figurę, więc nic więcej dodawać nie muszę :)

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #77 dnia: 29 Maja 2006, 15:38 »
Cytat: "Olga"
och Aniołku... dopiero dzisiaj tu zajrzałam i bardzo przepraszam za brak wcześniejszego zainteresowania  Tak się składa że mam ograniczony dostęp do netu, a ostatnio to brakuje mi nawet czasu na sen..  

no coś Ty, Olga... Z czego Ty sie tłumaczysz? az mnie to krępuje :oops:
dziękuję bardzo za komplementy! jeednak człowiek lubi słuchać (czytać :) ) miłe rzeczy o sobie ;)

do moich przemysleń małzeńskich dołączam jesszcze jedno_ niesamowite wrazenie robi na mnie widok obraczek na naszych palcach!!!!! cudowne!!!! :)

Offline Misia

• zapaleniec
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #78 dnia: 29 Maja 2006, 18:55 »
Cytat: "Aniołek"
niesamowite wrazenie robi na mnie widok obraczek na naszych palcach!!!!! cudowne!!!!

a to chyba większośc po slubie tak ma:)...ja tez się tego widoku nie moge doczekać:)

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #79 dnia: 29 Maja 2006, 19:27 »
....Aniołku....

WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE

MIŁOŚCI    :serce:  :serce:  :serce:

ZAUFANIA

PRZYJAŹNI W MAŁŻEŃSTWIE

UŚMIECHU NA CODZIEŃ, ORAZ...

SPEŁNIENIA W ŻYCIU WE DWOJE
:)

Wyglądałaś po prostu przepięknie.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #80 dnia: 29 Maja 2006, 19:56 »
Aniolku- ja tez z calego serdeuszka zycze Wam samej cudownej i wiecznej milosci :serce:  :serce:  :serce:
a wzgladalas pieknie!!!!wiecej zdjec prosze :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #81 dnia: 29 Maja 2006, 23:26 »
Aniołku troszkę spóźnione życzonka ale chcę Wam życzyć wszystkiego co najlepsze, wspólnego gniazdka, tych małych "aniołków" ;) no i tego co Wy sobie życzycie żeby żcyie tylko miło Was zaskakiwało :P

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #82 dnia: 30 Maja 2006, 08:38 »
dziekuję za życzenia :)

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #83 dnia: 31 Maja 2006, 20:49 »
to my zaobrączkowani, nie za bardzo widac obraczki, ale i tak lubimy to zdjecie :)

a tak wyglądało po poprawinowe sprzatanie :) co niektórzy pomagali nawet w stroju galowym (zapięci na ostatni guzik ;) ).zdjecie jest koszmarnej jakosci, ale bardzo mnie bawi, wiec wklejam ;)

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #84 dnia: 31 Maja 2006, 21:05 »
a tu sie dobrze bawimy:

przed domem:

zaraz po przysiędze:

dzis z kolezankami poraz drugi ogladałam film z wesela. Nagranie jest beznadziejne. kamerzysta w ogóle nie uwzglednił naszych sugestii... Zwłaszcza jesli chodzi o podkład muzyczny...Jestem naprawde niezadowolona...

Poza tym dopiero na filmie zobaczyłam, jak sie zachowywałam podczas przysięgi!!! o rany, ale to popsułam!!! Przed slubem cały czas powtarzałam Piotrkowi, ze w trakcie przysiegi ma na mnie patrzec! no i on patrzył! ale za to ja, wtedy gdy Piotrek mówił przysiege ciagle uciekam wzrokiem!!! no ładnie!

A teraz element komediowy! na weselu w pewnym momencie spadł mi kapelusz...Założyłam go jeszcze na chwile (zaraz potem założyłam welon) i...dlaczego nikt mi nie powiedział JAK go załozyłam???? a miałam załozony tak:

:oops:

a to moja babcia- 88 lat!!! Ale zawsze elegancka - torebke zabiera nawet na "100 lat" ;)

Offline Aniołek

• uzależniony
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #85 dnia: 31 Maja 2006, 21:14 »
dzis, ogladajac film ze slubu przezywałam to kolejny raz...To jest niesamowite... Dokładnie pamietam co czułam w kazdej chwili na ślubie... :) niepowtarzalne uczucia... :)
Pierwsze świetne uczucie pojawiło sie, gdy jechalismy do koscioła i kierowca właczył nam piękną piosenke o miłości...Bylismy bardzo spokojni i baaaardzo szczęsliwi :) kolejne niepowtarzalne uczucie miałam, gdy szliśmy za ksiedzem do ołtarza. Dziewczyny grały wtedy tak slicznie!!!!! W ogóle wiele im zawdzieczam. To dzieki nim nie stresowałam sie w ogóle...Po prostu byliśmy oczarowani ich śpiewem, do tego stopnia, ze wszelkie ewentualne negatywne emocje nie miały prawa sie przebic przez ten zachwyt...

Wdzieczna jestem im równiez, ze gdy sie wzywa Ducha Św. zaśpiewały młodziezowa wersje. Ta oryginalna ("ślubna") za bardzo porywa mnie za serducho i moze bym zmiękła tuz przed przysiega....A tak dobrze sie stało. Ciut zaniepokojona byłam, gdy Piotrek składał przysięge...Gdy ja , juz wszystko poszło pięknie i bezstresowo...
Ale i tak mysle ze za mało sie uśmiechałam w kosciele  :|

Aha! a szczyt radosci przezywałam w momencie, gdy dziewczyny zaczeły śpiewać "Hymn do miłosci", o który kiedys je prosiłam. wtedy powiedziały, ze nie da rady... Taka mi niespodzianke zrobiły!!!! ten hymn mam od którejś z was (przepraszam, ze dokładnie nie pamietam, od której). Piękny!!!! dziekuje!!!!

Offline Żabcia

• bywalec
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #86 dnia: 31 Maja 2006, 23:34 »
Aniołku, dawno mnie nie było na forum więc mam pewne braki. Trochę się tu pozmieniało, między innymi Wasz ślub. Wyglądaliście bardzo ładnie, a ja ze swojej strony, życzę Wam wszystkiego co najlepsze. Cieszcie się sobą i życiem.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #87 dnia: 31 Maja 2006, 23:42 »
Fajnie się ogląda Twoje fotki i czyta opisy...
Slicznie wyglądałaś...ślicznie razem wyglądaliscie...
Kurcze czy ja sie nie powtarzam??? ale co ja na to poradze, że jestem wciąż pod wrażeniem.
I wcale nie jesteś chuda...jesteś szczupła i tyle...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #88 dnia: 31 Maja 2006, 23:47 »
Aniołeczku z całego  :serce:  gratuluję i życzę takiego pięknego uśmiechu przez całe życie!
Słodkie macie te zdjątka - bardzo fajnie się ogląda  :mrgreen:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Jestem już żonką!!!
« Odpowiedź #89 dnia: 1 Czerwca 2006, 08:35 »
A mnie się podoba kapelusz założony a'la muszkieter-wyglądasz zawadiacko w tej wersji Aniołku :wink: