Autor Wątek: Odliczanie Żanetki  (Przeczytany 1964 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Żanetka
  • nowicjusz
  • *
Odliczanie Żanetki
« dnia: 27 Września 2006, 12:23 »
Wiam!Gorąco chciałabym również z Wszystkimi podzielić się moim szczęściem i opisać relację ze ślubu, który odbył się 26.08.2006r. w Stargardzie Szczecińskim.W rolach głównych wystąpili: Żaneta Surmacz i Maciej Zawadzki. Zaś świadkami byli: Milena Suda i Rafał Drewnowski.Jeśli chodzi o zdjęcia ze ślubu to zamieściłam je w albumie więc wszystkich zainteresowanych zapraszam do obejrzenia i ocenienia.My z mężem uważamy, że ślub i wesele było udane jest tylko jeden mankament... trochę za krótkie wesele.Bardzo szybko zleciał nam czas. Orkiestra nam zagrała super.Goście dopisali. Czego chcieć więcej...No może pogoda nieco figielka spłatała, ale najwaźniejsze, że deszczu nie było. Choć jak mój mąż mówi, śłońce nam niepotrzebne bo szczęśliwi jesteśmy a deszcz się przyda na pieniądze!Co do podróży poślubnej wybraliśmy, Anglię i walię i nie żałujemy było wspaniale...Lecz co dobre niestety szybko się kończy.Ja wróciłam do polski, mąż niestety został w londynie, ponieważ tam pracuje, ale nic straconego za rok dołączam do męża.Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do oglądania zdjęć.Ps. Nie wierzcie w stres lub tremę przed ślubem-bzdura-My jej w ogóle nie mieliśmy.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Odliczanie Żanetki
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Września 2006, 22:04 »
gratulacje!!! a gdzie te fotki  :roll:

Offline Julia
  • Chuck Norris
Odliczanie Żanetki
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Września 2006, 22:11 »

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Odliczanie Żanetki
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Września 2006, 08:32 »
moje gratulacje. Bardzo się ciesze, że wszystko potoczyło się po waszej myśli.

Cytat: "Żanetka"
jest tylko jeden mankament... trochę za krótkie wesele.

A tak, z tym się zgodzę. Zresztą wszystkie młode pary tak mówią. Tyle czasu przygotowań, a ten dzień i ta noc tak szybko ucieka.

Nie wierzcie w stres lub tremę przed ślubem-bzdura-My jej w ogóle nie mieliśmy.

To tylko pozazdrościc. Myśmymy z mężem mieli straszne nerwy. największe w kościele. Ale każdy reaguje inaczej.

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
Odliczanie Żanetki
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Września 2006, 14:04 »
Cytat: "olkahof"
a gdzie te fotki

Jeśli chodzi o zdjęcia ze ślubu to zamieściłam je w albumie więc wszystkich zainteresowanych zapraszam do obejrzenia i ocenienia

Żanetko wyglądałaś ślicznie :)

Offline Żanetka
  • nowicjusz
  • *
Odliczanie Żanetki
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Października 2006, 12:56 »
Witajcie!Mam bardzo dużo zdjęć z naszych sesji lecz niestety są zbyt duże żeby je przesłać, jeśli ktoś je zobaczyć piszcie do mnie na maila a na pewno Wam je prześlę.Pozdrawiam gorąco szczęśliwa mężatka: aneta271281@poczta.onet.pl

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odliczanie Żanetki
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Października 2006, 13:20 »
Mam bardzo dużo zdjęć z naszych sesji

ja je widziałam :D hahaha :D na żywo :D :p
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Marcysia
  • bywalec
Odliczanie Żanetki
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Października 2006, 10:24 »
Widze, ze jedna fotka w albumie na forum, jest z Kołobrzegu :) Ładna z Was para :)

Zapraszam do mojego odliczanka :)