Autor Wątek: ODLICZANIE NINKI I PAWEŁKA :)  (Przeczytany 48628 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
ODLICZANIE NINKI I PAWEŁKA :)
« Odpowiedź #360 dnia: 14 Lipca 2006, 22:10 »
no więc miałam rację!!!!
Wiedziałam że Antalis źle zrozumiała ale chociaż zobaczyłam Twoją przepiękną suknię  :wink: hi hi :) Ale miałam farta :) Ale juz się chyba nie gniewasz na Antalis - nie zrobiła tego specjalnie - po prostu źle zrozumiała. Każdemu moze się zdarzyć  :wink: kurczę chociaż ja od razu wiedziałam o co Ci Ninko chodzi... :roll: Ach... Dobrze że juz po kłopocie :) Buźki i kolorowych snów :)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #361 dnia: 14 Lipca 2006, 22:13 »
tez sie szybko zorientowałam i napisałam do moderatora ktory akurat byl zeby to usunal bo ja nie umialam ale coz ...specjalnie tego nie zrobiłam.

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #362 dnia: 14 Lipca 2006, 22:13 »
A ja się załapałam na fotki sukni :D . Świetna kiecka, Ninka :)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #363 dnia: 14 Lipca 2006, 22:20 »
Antalis, wiesz, że się nie gniewam :) spanikowałam i taka się zrobiłam niemiła :)anulka33 i  Julia, szczęściray!! No ładna, wiem o tym  :oops:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #364 dnia: 14 Lipca 2006, 22:21 »
Ninko ja tez widzialam :) Jest powalajaca!!!! Cudo!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #365 dnia: 14 Lipca 2006, 22:34 »
rybkawiedenka, dziękuję :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #366 dnia: 14 Lipca 2006, 23:22 »
Nineczko - a ja mogę prosić to cudo na maila? assia9@wp.pl - please  :mrgreen:
I obiecuję, że nie wkleję ich na forum!  :wink:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #367 dnia: 15 Lipca 2006, 08:34 »
po złym doświadczeniu ciut się obawiam, ale hmmm.... ok próżność moja jest silniejsza  :mrgreen:

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #368 dnia: 15 Lipca 2006, 08:54 »
Jak tam nie lubie takiego "kokietowania". Miałam kiedyś koleżankę, strasznie prózną, ciagle chwaliła się, że cos sobie kupiła, uszyła... Ale jak poprosiło się ją, żeby wyciągnęła te cuda z szafy to robiła tryumfującą minę i oświadczała, że zobaczę to na niej, jak pewnego dnia założy. No więc zaczęłam to ignorować i miałam ubaw, jak raz przez pół godziny opowiadała mi o nowej kiecy, a ja nic sobie z tego nie robiłam, zero zainteresowania. Aż nawet tego samego dnia zaczęła dopytywać czy mi jej nie pokazać "co prawda nie chce mi się mierzyć, ale mogę wyjąć z szafy". A ja powiedziałam... "Eeee... nie musisz, kiedyś ja na pewno zobaczę, jak założysz".

Szkoda, że nie miałam aparatu by uwiecznić jej zawiedzioną minę. Więcej już nigdy mi się niczym nie chwaliła. Za to od tej pory mam alergię na damulki, które zachowują się podobnie, do niej. Sytuacja z Ninką trochę mi to przypomniała.  :roll:  Choć to pewno nie to samo, bo ślubna suknia jest wyjątkowa. Ale jak ktoś robi tyle szumu wokół kiecki, a nie ma zamiaru jej pokazywac, to ja sobie spokojnie poczekam aż pewnego pięknego dnia powkleja fotki, a jak nie... to nie będę płakać. Sporo sukien już w swoim życiu widziałam.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #369 dnia: 15 Lipca 2006, 09:09 »
groszek, pozostawię to bez komentarza  :twisted:

a kto chce zobaczyć, to proszę o e-mail

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #370 dnia: 15 Lipca 2006, 10:08 »
to ja też poproszę ;)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #371 dnia: 15 Lipca 2006, 11:41 »
Nineczko - dziękuję za foteczkę sukienusi  :mrgreen:
Wyglądasz w niej BOSKO a suknia jest dokładnie w moim typie - PIĘKNA!

Groszku - nie rozumiem troszkę Ciebie...przecież Ninka nie jest pierwszą panną młodą, która przesyła fotki na maila do osób, które chcą suknię zobaczyć.
No ale skoro Ninka pozostawiła to bez komentarza to ja już też się więcej na ten temat nie wypowiadam. Myślę tylko, że czasami warto się zastanowić zanim coś przykrego powie się innej osobie... :roll:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #372 dnia: 15 Lipca 2006, 11:48 »
Ninka, ja też poproszę Twoją suknie!! ania-lazniak@o2.pl
Z wielką chęcią zobaczę to cudo- po takich pochwałakach dziewczyn tymbardziej nie mogę się doczekać  :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #373 dnia: 15 Lipca 2006, 19:47 »
Ninko-to ja tez poprosze :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  agutka6@wp.pl
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #374 dnia: 15 Lipca 2006, 23:52 »
Skoro zaraz i tak pół forumek będzie miało te fotki, to po co był ten wrzask na Antalis, że umieściła zdjęcie na forum  :mrgreen:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #375 dnia: 16 Lipca 2006, 00:42 »
Groszku - Ninka nie chciała aby te fotki zobaczył jej przyszły mąż, który mógłby wejść na forum. Czy to naprawdę tak ciężko zrozumieć...? :roll:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #376 dnia: 16 Lipca 2006, 00:54 »
Groszku bo sa wśród naszych przyszłych tacy sprytni co to wytrzymaćz niespodzianką nie moga.....Azzura robi podobnie, z tą różnicą że nie pokazuje nikomu. Ja swojemy zaufałam, zdjęcie sukni umieściłam i mam pełną świadomośc ze w każdej chwili może wejść tutaj i jązobaczyć, ale ufam mu i wiem ze tego nie zrobi.

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #377 dnia: 16 Lipca 2006, 08:54 »
A myslałam, że Ninka chce zażyć wszystkich forumowiczów, a nie tylko swego przyszłego, tylko wytrzymac nie może i niektórym i tak wysyła na maila  :D
Ja to podobnie, jak ty, rybkawiedenka, wiem, że mój wytrzyma jeszcze te 13 dni na zobaczenie mnie w sukni  i nie będzie szperał po kompie w poszukiwaniu zdjęć :)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #378 dnia: 16 Lipca 2006, 16:01 »
Ok wróciłam :) Byliśmy na Love Parade.... uffff z niej też będą foty :) Teraz rozsyłąm e-maile do "zniecierpliwionych"  :mrgreen:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #379 dnia: 16 Lipca 2006, 16:02 »
Czekam zniecierpliwona bardzo  :mrgreen:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #380 dnia: 16 Lipca 2006, 16:08 »
groszek, nie mam ochoty nikomu się tłumaczyć ze swoich poczynań, a zwłaszcza Tobie, osobie bardzo konfliktowej i szukającej afery w każdym wątku, poście. Przeczytaj dokładnie proszę całe moje odliczanie i zrozumiesz dlaczego nie chcę mieć zdjęć sukni na forum.

Cytat: "groszek"
wiem, że mój wytrzyma jeszcze te 13 dni na zobaczenie mnie w sukni i nie będzie szperał po kompie w poszukiwaniu zdjęć

Super :!:  Oby Twój zaufany narzeczony okazał się choć w polowie tak cudowny, jak mój przyszły mąż, który niewiem czy "szpera" czy nie, ale jest moim największym szczęściem :!:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #381 dnia: 16 Lipca 2006, 16:11 »
Ninko odebrałam zdjęcia- wyglądasz.... :szczeka: świetnie :D Szczegóły poszły na maila  :mrgreen:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #382 dnia: 16 Lipca 2006, 16:12 »
Rybkawiedenka, Asia, bardzo się cieszę, że podoba Wam się moja sukienka. Też jestem w niej zakochana  :serce: choć przyznam szczerze, że po dwóch pierwszych przymiarkach byłam wystraszona, czy to jest to czego chciałam. Obawiałam się, że podjęłam złą decyzję. Teraz jednak wiem, żę była słuszna :) Jestem nią oczarowana :)

Ps. Zaraz pozgrywam zdjęcia z Love Parade i podzielę się nimi z Wami :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #383 dnia: 16 Lipca 2006, 20:07 »
monia nie zarządziła z fotami, bo moni najzwyczajniej w świecie w domu nie było...  :roll:  

widzę,ze marta juz mnie wyręczyła..

a teraz poproszę fotę kiecy

moskirz0@wp.pl
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #384 dnia: 16 Lipca 2006, 20:17 »
groszku, trzeba uszanować czyjąs decyzję. Nie mozna narzucac i mówic komus jak ma robic, co ma robić , co dac a czego nie a tym bardziej nie można porównywać kogoś do innych. Kazdy jest indywidualnością i każdy ma prawo robic jak mu sie podoba. Jako pedagog powinnas to wiedzieć.

Cytat: "Ninka"
groszek, nie mam ochoty nikomu się tłumaczyć ze swoich poczynań, a zwłaszcza Tobie, osobie bardzo konfliktowej i szukającej afery w każdym wątku, poście.

Czy to nie wystarczy?

Ninko, na pewno będziesz wyglądać olsniewająco. Jak przymierzałam suknię do cywilnego to byłam święcie przekonana że to TA, potem emocje opadły i zaczęłam myslec, że to chyba nie ta (za dużo katalogów z moda slubną w domu mam :P) ale jak moja suknia była gotowa i jak ubrałam resztę, umalowano mnie to poczułam sie bardzo PIĘKNA. Tak będzie z Tobą.

Pozdrawiam
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #385 dnia: 16 Lipca 2006, 22:19 »
monia, wysłane :)

okruszek, dziękuję za zrozumienie :) . Ja już się czuję piękna. Jutro mam przymiarkę z kamerzystą.... a już się nie mogę doczekać :)

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #386 dnia: 16 Lipca 2006, 22:23 »
ehh... to mydlenie wszystkim oczu przez okruszka, jak widac przynosi rezultaty :)
dobrze maja ci, co jej wcześniej nie znali, albo zapomnieli. ja nie zapominam. :|

Ninko... nie mam czasu czytać wszystkich 26 stron twojego odliczania. Jesli to chodziło tylko o to, zeby twój PRZECUDOWNY PRZYSZLY MĄŻ nie zobaczył fotek sukni, to zwracam honor!  :D

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #387 dnia: 16 Lipca 2006, 22:34 »
groszek, powiedz mi proszę skąd u Ciebie tyle żłośliwości i braku szacunku dla drugiego człowieka :?: Owszem nie pamiętam co zrobiła Okruszek, ba niewiem, bo mnie jeszcze tu nie było jak coś się działo (jeśli się działo). Wiem jednak, że Ty często odpisujesz na posty (moje i nie tylko) w sposób błagający o pomstę. Bywasz niegrzeczna i zbyt bezpośrednia. Jedna z foremek kiedyś napisała Tobie, że czasem warto zamilknąć niż powiedzieć (napisać) coś co może kogoś zaboleć, zranić lub obrazić.

Ninko... nie mam czasu czytać wszystkich 26 stron twojego odliczania.

Ale obrazić mnie miałaś czas....

Jesli to chodziło tylko o to, zeby twój PRZECUDOWNY PRZYSZLY MĄŻ nie zobaczył fotek sukni, to zwracam honor!

Przeprosiny przyjęte, a mój przyszły rzeczywiście jest PRZECUDOWNY.  :twisted:

PS. NIE CIąGNIJMY DALEJ TEGO TEMATU, PROSZę. SKUPMY SIę NA MIłYCH RZECZACH

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #388 dnia: 16 Lipca 2006, 22:45 »
Ninka, wiecej tu nie wejdę, żeby cię nie denerwować. Wyluzuj, przecież zwróciłam ci honor. Do slubu obie mamy 13 dni. Złość piękności szkodzi. :) Strzała!   :jupi:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #389 dnia: 16 Lipca 2006, 22:45 »
Ninko groszkiem sie nie przejmuj - szkoda czasu, wiele hałasu o nic - ten typ tak ma. Pzrepraszam z a to zamieszanie przez te ostatnie wydarzenia  wdomu  jestem nie do zycia.Ciesz sie zyciem i narzeczonym a nei przejmuj innymi.
Ninko... nie mam czasu czytać wszystkich 26 stron twojego odliczania.

To cza sie było nie oddzywac skoro nie jesteś w temacie.