Autor Wątek: Wizażystka - polećcie jakąś profesjonalną  (Przeczytany 126988 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline molly18
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010.
Odp: Wizażystka - polećcie jakąś profesjonalną
« Odpowiedź #510 dnia: 16 Lipca 2010, 16:43 »
Czy ktoras z Was malowala pani Kasia Kawa-Gryka? Bardzo prosze o opinie :)

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #511 dnia: 16 Lipca 2010, 17:56 »
Ja polecam Lenę Laskowską z Kołbaskowa.... przedewszystkim zajmuje się paznokciami, ale z zamiłowania robi też bardzo ładne makijaże

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #512 dnia: 16 Lipca 2010, 18:11 »
Ja z cala odpowiedzialnoscia moge polecic Imperium Wizazu w Szczecinie.Wiem ze wiekszosc dziewczyn bierze dziewczyny ktore dojezdzaja do domu ale jezeli ktorejs na tym nie zalezy to te miejsce jest warte poecenia.

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #513 dnia: 27 Lipca 2010, 18:01 »
Aneta Zych, polecam :)
pełen profesjonalizm!!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #514 dnia: 28 Lipca 2010, 09:35 »
Co nie? Ja też tak myślę  ;D

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #515 dnia: 28 Lipca 2010, 14:44 »
Ja z czystym sumieniem polecam Ninę Kaczmarek - ma dziecwzyna niesamoity dar w łapkach, moim zdaniem jest REWELACYJNA. Ja byłam mega zadowolona z makijazu, moja Mama również, a siostra- Panna Młoda była zachwycona makijażem na sesję zdjęciową, wszystcy stwierdzilismy, że make-up był lepszy niż w dniu slubu !!! Ma dziewczyna niesamowity dar !!!
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline luana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31,07,2010
« Odpowiedź #516 dnia: 6 Sierpnia 2010, 20:57 »
Zdecydowanie Sylwia Kochelska.  Ma swoja strone internetowa.  Malowała mnie do slubu, poza tym jako gosci mame i siostre.  Pelen profesjonalizm.  Przyjeżdża do domu.  I pieknie robi rzęsy. 

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #517 dnia: 9 Sierpnia 2010, 15:11 »
Tylko trzeba zaznaczyć, że makijaż robi dość mocny...nie każdej PM się to podoba...

Offline luana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31,07,2010
« Odpowiedź #518 dnia: 9 Sierpnia 2010, 15:56 »
Ja własnie się tego mocnego balam, bo nie maluje sie nacodzien (od swieta zreszta tez sie nie maluje).  I to pani Sylwi powiedzialam, ze chce sie rozpoznac w lustrze.  Dlatego tez tak bylam zadowolona z makijazu, bo podkreslila tylko walory urody.  Do sesji foto podobno ma byc intensywniejszy makijaz, ale to przede mna.  Opisze juz po zdjeciach jak sie sprawdzil makijaz p. Sylwi.

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
« Odpowiedź #519 dnia: 16 Sierpnia 2010, 07:32 »
Ja w 100% polecam Nine Kaczmarek , jest rewelacyjna !!! Malowala mnie na slub kuzyna i efekt byl taki ze wszyscy popadali jak mnie zobaczyli a mina mojego przyszlego tescia - bezcenna ;D Nie skromnie dodam ze moj Pm siedzial dumny jak paw  :) Na moj slub tez bedzie mnie malowac i jestem pewna ze bede wygladac niesamowicie  ;D

Offline aaguss
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.2010
« Odpowiedź #520 dnia: 10 Września 2010, 10:42 »
mnie też malowała na ślub p. Sylwia Kochelska i polecam w 100%. Poprosiłam o makijaż lekki i delikatny i taki właśnie był. A rzesy rewelacyjne....:)

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #521 dnia: 15 Września 2010, 16:46 »
ja moge z czystym sumieniem polecic Anete Zych po probnym bylo super ale na slub bylo jeszcze lepiej bo wiedzialam czego chce a pani Aneta dokladnie zrozumiala o co mi chodzi

Offline justysiekmalutki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13 sierpnia 2011
« Odpowiedź #522 dnia: 16 Września 2010, 08:00 »
A kogo polecacie do cery problemowej (tłusta, dodatkowo ślady po trądziku, lekkie blizenki)...?

Offline Emi-lka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #523 dnia: 18 Września 2010, 14:46 »
Proszę o namiary/www.  do p. Kasi Olesińskiej  ze Słonecznego

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #524 dnia: 25 Września 2010, 09:37 »
Ja polecam Sylwię Kochelską, jest rewelacyjna. Chciałam makijaż elegancki, ale delikatny i naturalny, wyszedł idealnie i trzymał się całą noc. Przykleiła mi nawet kilka kępek sztucznych rzęs dla podkreśleia oczu,  nie wiedziałam, że tyle to zmienia :o jestem baaardzo zadowolona, moja mama, która jest osobą raczej wybredną też jest zadowolona także polecam jak najbardziej :)

Offline katekol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010
« Odpowiedź #525 dnia: 25 Września 2010, 16:55 »
ja równiez zdecydowanie polecam Sylwie Kochelską. 4.09 malowało mnie na mój ślub i byłam bardzo zadowolona, a przyznam, że jestem osoba bardzo wybredną.  Zaskoczenie mojego małżonka było niesamowite!!! Makijaz trzymał się cała noc i trzymałby sie jeszcze dłużej ale na noc go zmyłam:) MOjego mężusia tez Sylwia malowała- musiała zakryć trądzik- wyszło bardzo naturalnie a tradzik znikł:)
SZCZERZE POLECAM!!!

Offline HYPATIA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #526 dnia: 10 Października 2010, 09:44 »
mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi inie poczuje urazony, ale po prostu przerazilo nas wrazliwych estetycznie to co zobaczylam, mianowicie czesto biore gazetki weselne m.in. Uroczytosc. w 2 ostatnich numerach ktore mam tj. V-VI 2010 i IX-X 2010 make up i fryzure wykonala Pani Lilia Nogal, czytalam z nia wywiad w innej slubnej gazetce i wydawala mi sie interesujaca. niestety tymi okladkami strzelila sobie gola. jak mozna sobie swiadomie zrobic taka anty-reklame? pomijajac watpliwa juz urode pan z okladki- jest to mocna uroda, jak dla mnie troche wulgarna ( moze to przez makijaz ). makijaz okropny, przerysowany, panie z okladki wygladaja jak karykatura panny mlodej, bardziej pasuja do klubw typu go-go. pomijajac fakt, ze makijaze sa bardzo mocne. nie wiem czy zepsul je grafik z pisma foto shopem czy ta Pani Lilia miala jakis gorszy dzien i pomrocznosc jasna, nawet podstawowe zasady makijazu nie sa zachowane (ciemne oczy i ciemne usta). fryzury tez nieciekawe, bez polotu, niepopisowe. panie wygladaja jak poczochrane, a nie uczesane. od kiedy konturowka jest kilka tonow ciemniejsza niz pomadka? lata 90-te sie klaniaja.  te makijaze postarzaja i sa wg. mnie nieeleganckie i wulgarne. wygladaja te panie jak polaczenie drag queen z dynastia.oko czarne jak smola. brwi jak doklejone. wszystko za ciemne, fakt, ze panie maja taki dosc hiszpanski typ urody, ale te makijaze to jakas pomylka. dobrze, ze to zobaczylam, bo napewno sie po takiej wpadce nie zdecydowalabym pomalowac sie na wlasny slub, gdyz to jakis horror, tragedia i zgroza w bialy dzien, wygladalabym na przemalowana, a nie umalowana. narzeczony stwierdzil, ze te makijaze z okladki nadaja sie dla transwestytow.

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #527 dnia: 10 Października 2010, 20:02 »
jeśli masz na myśli ostatnią okładkę Uroczystości to popieram twoją wypowiedź,jak dla mnie, makijaż tragiczny,nie ujmując pani Lilii talentu

Offline kamilka149
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2011
« Odpowiedź #528 dnia: 11 Października 2010, 10:30 »
Widzę że P.  Kasia robi furrorę tutaj więc też się skuszę i ją odwiedzę, tylko bardzo proszę o kontakt na Pw i gdzie dokładnie przyjmuje.  Wielkie dzięki z góry.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #529 dnia: 20 Października 2010, 15:51 »
Posłałam numer do p. Kasi :) Malowała mnie. Byłam bardzo zadowolona. Makijaż był dobrze dobrany (opinia innych) i trwały :) Polecam

Offline bozena0328

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10 wrzesień 2011
« Odpowiedź #530 dnia: 4 Listopada 2010, 11:10 »
Witam.
To dla mnie bardzo ważne.
Czy mogłabym poprosić o namiary na Pania Kasie-wizażystke ze Słonecznego?

Dziękuje bardzo i pozdrawiam serdecznie

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #531 dnia: 30 Grudnia 2010, 17:15 »
Witam.  też mogę prosić o namiary do Pani Kasi? z góry dzięki ;)

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.05.2011
« Odpowiedź #532 dnia: 30 Grudnia 2010, 18:20 »
Kobietki:) ja chętnie posłucham aktualnych opinii na temat wizażystek ze Szczecina.
Zawsze miałam cerę z problemami i maluje się na codzień, więc niestety nie mam cery która wystarczy popruszyć pudrem i będe pięknie wyglądać. Szukam wizażystki która używa markowych kosmnetyków, zakryje niedoskonałości i będzie się to trzymało całą noc:) Oczywiście nie wykluczam poprawek w trakcie wesela;) Boje się troszkę, że ktoś pomaluje mnie lżej i  naturalniej niż ja na codzień hehe a raczej chciałabym wyglądać wyraziście, aczkolweik odpowiednio na ślub. Wiem, że troszkę nakręciłam ale chętnie posłucham opinii;)
DZIĘĘKI :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #533 dnia: 4 Stycznia 2011, 23:13 »
To ja polecam p.Anetę Zych, moja twarz co prawda w dniu ślubu wyglądała nieźle, ale mojej siostrze b.ładnie zatuszowała niedoskonałości skóry, a muszę przyznać że akurat w tamtym czasie miała naprawdę nieciekawą cerę. Siostra nie musiała absolutnie nic poprawiać później.

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #534 dnia: 5 Stycznia 2011, 09:57 »
hej Kobietki! jeszcze raz proszę o namiary do pani Kasi.  Zależy mi na czasie, bo niedługo będę w Szczecinie i chciałabym się umówić.  Jakbyście miały więcej inf to  proszę pisać na maila szymcia123_p@wp. pl :)

Offline Rita010
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
« Odpowiedź #535 dnia: 5 Stycznia 2011, 14:31 »
Agulec_102 prosze Cie bardzo o namiary do p.Anety. Z gory dziekuje :)

Offline anusiah
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #536 dnia: 6 Stycznia 2011, 19:23 »
Dziewczyny a ja z całego serca mogę polecić p. Kasię Sokołowską - zarówno jeśli chodzi o fryzurę jak i makijaż. Ma niesamowite wyczucie, podejście do klientek i co najważniejsze - jest szczera i bardzo cierpliwa. Wzięła pod uwagę moje wszystkie sugestie i efekt końcowy był znakomity ;)
Z mojej fryzury ślubnej byłam mega zadowolona ;D ;D ;D - fryzurka trzymała się 5 dni. Kasia ma salonik na prawobrzeżu ;D Bardzo polecam!
Zainteresowanym chętnie podam namiar (nr telefonu) na priv ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #537 dnia: 6 Stycznia 2011, 19:30 »
To mnie czesała chyba ta sama Kasia :) tyle, że nie pamiętam jej nazwiska - ale maluje i czesze to ślubu. A salonik ma na słonecznym.

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #538 dnia: 8 Stycznia 2011, 15:27 »
Anjuschka, a masz może jakiś tel do tej Kasi? bo to chyba właśnie chodzi o Kasię Olesińską. A w necie ta kobieta po prostu nie istnieje - nie ma nigdzie o niej inf, a o nr tel i adresie salonu to już nie wspomnę :(

Offline miauu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #539 dnia: 9 Stycznia 2011, 20:03 »
tez prosze o namiary na pania ze slonecznego, p.  Nogal i na police
<a href="hxxp: suwaczki. slub-wesele. pl/20110611580517. html" target="_blank">Mój suwaczek w portalu Ślub-Wesele. pl[/url]