Autor Wątek: fryzjer/fryzjerka  (Przeczytany 89307 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
Odp: fryzjer/fryzjerka
« Odpowiedź #180 dnia: 6 Lipca 2011, 11:31 »
ale sie dzis nadzwonilam :P udalo sie za pierwszym razem ;D dostalam namiary od fryzjerki, do ktorej pierwotnie chcialam isc i sie umowilam na probna w czwartek na 8 i slubna tez na 8 rano niestety - ostatnia wolna godzina, no trudno...a sobie wczoraj wieeelka liste zrobilam z adresami i nr do salonow, bo mi mowiono, ze bedzie duuuzy problem, ze za pozno sie zabralam - sie okazalo, ze niepotrzebnie przesiedzialam duzo czasu przed kompem :P...

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #181 dnia: 8 Sierpnia 2011, 21:54 »
widzicie ja tak polecałam salon na Magnuszewskiej a jednak koniec końców sama z niego zrezygnowałam:-( To co zrobiła mi pani na głowie jako fryzurę próbną tego nie można opisać :glowa_w_mur: to była jakaś masakra. Więc zrezygnowałam z nich i przepraszam jeśli ktoś przez moje polecenia tam poszedł i był niezadowolony. Wylądowałam w salonie PAPAVER  fryzurę ślubną miałam super, byłam z niej bardzo zadowolona:-)

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #182 dnia: 8 Sierpnia 2011, 22:10 »
Haha, Dogma, ja poszłam tam na próbną z Twojego polecenia, ale też zrezygnowałam :P To co miałam na głowie dość dalece odbiegalo od mojej wizji. no cóż, czasem tak jest, że się zmienia kadra i jakość spada. Najważniejsze, że każda z nas w końcu znalazła "swój" salon i fryzurę :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #183 dnia: 9 Sierpnia 2011, 00:15 »
i ja w koncu znalazlam super fryzjera ;D...
szczerze polecam salon na gdanskiej 115 ;D...
moja pierwsza fryzurka probna i trafiona w 100% dodatkowo cena bardzo atrakcyjna, bo za probna dalam 50zl, a za wlasciwa 80 ;D...

Offline kalia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2012
« Odpowiedź #184 dnia: 18 Sierpnia 2011, 22:36 »
ja właściwie dopiero się zaczynam rozglądać ale dobrze wiedzieć że fryzjer sprawdzony to sobie zapiszę i chyba wypróbuję najpierw na drobnym cięciu ;-) a możesz napisać kto konkretnie cię czesał? bo pewnie jest tam kilka pań. . . ?

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #185 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:28 »
mnie czesala pani Iwona ;)...nie mam pojecia jak tam strzyza, bo nie probowalam...
upiecia robia super ;D...dodam, ze mam dlugie wlosy i duuuzy z nimi problem, rzadko kto potrafi sobie z nimi poradzic :P...

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24 września 2011
« Odpowiedź #186 dnia: 19 Sierpnia 2011, 22:45 »
Ja szukałam fryzjera i szukałam, aż zdecydowałam, że pójdę w ciemno do Studia Zdrowia i Urody na Cieszkowskiego i załatwię tam sobie wszystko :) Byłam w czerwcu na fryzurze próbnej i byłam baaaaardzo zadowolona- mam nadzieję, że na ślubie także będę miała to co chciałabym mieć :) Nieśmiało polecam :)

Offline Ola86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
« Odpowiedź #187 dnia: 5 Lutego 2012, 20:59 »
Cytat: hania3033 link=topic=2824. msg789883#msg789883 date=1230985698
a jaka część bydgoszczy cię interesuje?? Ja moge polecić 2 salony na osowej :)

hej, jakie salony na osowej polecasz? mieszkam tu od niedawna i nie jestem zorientowana

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24 września 2011
« Odpowiedź #188 dnia: 6 Lutego 2012, 00:55 »
Ja szukałam fryzjera i szukałam, aż zdecydowałam, że pójdę w ciemno do Studia Zdrowia i Urody na Cieszkowskiego i załatwię tam sobie wszystko :) Byłam w czerwcu na fryzurze próbnej i byłam baaaaardzo zadowolona- mam nadzieję, że na ślubie także będę miała to co chciałabym mieć :) Nieśmiało polecam :)

Teraz jestem już po ślubie i śmiało polecam Studio Zdrowia i Urody Secesja... Zarówno fryzura jak i makijaż sprawdziły się rewelacyjnie... pomijając miło spędzony czas w tak stresującej chwili...

Offline Karolina_kkk

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.05.2012r.
« Odpowiedź #189 dnia: 28 Lutego 2012, 16:21 »
a mozecie polecic jakis salon w fordonie? mowicie cos o salonie na wyzwolenia, to jest ten kolo petli 65?

Offline Moniskaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #190 dnia: 14 Marca 2012, 10:42 »
Cytat: hania3033 link=topic=2824. msg789883#msg789883 date=1230985698
a jaka część bydgoszczy cię interesuje?? Ja moge polecić 2 salony na osowej :)

hej, jakie salony na osowej polecasz? mieszkam tu od niedawna i nie jestem zorientowana

Ja mogę polecić na Osowej panią Hanię Dzik na Głebinowej 52. Nie raz się u niej obcinałam, fryzurę ślubną też u niej robiłam. Byłam bardzo zadowolona, fryzurka trzymała się pięknie do rana i pewnie trzymałaby jeszcze na drugi dzień gdybym sama jej nie rozpięła.

Offline KiM
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17.08.2013
« Odpowiedź #191 dnia: 10 Kwietnia 2012, 13:19 »
a zna kots dobra fryzjerke/fryzjera, ale takiego co czesze w domu? tzn ze przyjdzie do mnie w dniu slubu i uczesze mnie, moja mame i siostre? no i moze przy okazji jakas kosmeteczyka taka tez znacie? z gory dziekuje :) p. s.  mieszkam w srodmiesciu :)

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #192 dnia: 11 Kwietnia 2012, 11:16 »
tyle jest swietnych salonow, gdzie na raz uczesza cie i pomaluja po co masz sie ograniczyc do dziewczyn, ktore jezdza tylko po domach ??  ???

Offline KiM
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #193 dnia: 12 Kwietnia 2012, 18:52 »
bo zaoszczedza to czasu, stresu z dojezdem, kiedy jedna jest czesana inna moze robic juz cos innego w domu i z doswiadczenia znajomych wiem, ze tak jest duzo wygodniej (tylko ze znajome sa z Warszawy wiec nie moga mi polecic swoich fryzjerk :( )

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #194 dnia: 12 Kwietnia 2012, 21:55 »
KiM, ja moge mieć namiar na fryzjerkę, która czesała do ślubu dwie siostry mojego męża i na każdą imprezę większą typu kominie czy śluby. Mnie osobiście nie czesała, ale reszta rodziny jest z niej zadowolona, moge skombinowąc namiar, umówisz się i zobaczysz co i jak. Nie wiem czy ona do wszystkich dojezdza czy tylko tu po znajomości, ale moge dopytać. Nie wiem tylko czy Ciebie to interesuje. Sama za nią nie mogę poręczyć, bo nie byłam nigdy pod jej grzebieniem

Offline KiM
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #195 dnia: 15 Kwietnia 2012, 20:00 »
Tzn ja do slubu mam jeszcze sporo czasu, wiec nie musis to byc teraz, ale za jakis czas napewno sie odezwe :)

Offline ladyangel
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2012
« Odpowiedź #196 dnia: 13 Maja 2012, 10:09 »
czy któraś z Was zna salon fryzjerski KANO na Cieszkowskiego 10 w Bydgoszczy? potrzebuję opinii na ich temat

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #197 dnia: 15 Maja 2012, 20:56 »
i ja w koncu znalazlam super fryzjera ;D...
szczerze polecam salon na gdanskiej 115 ;D...
moja pierwsza fryzurka probna i trafiona w 100% dodatkowo cena bardzo atrakcyjna, bo za probna dalam 50zl, a za wlasciwa 80 ;D...

Zaba, ja mam do tego salonu 3 minuty piechotą, ale nigdy w nim nie byłam. Polecasz jakąś konkretną fryzjerkę? Ile płaciłaś za fryzurę (jeśli można wiedzieć)?

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #198 dnia: 15 Maja 2012, 23:35 »
moja glowa zajmowala sie taka strasza blondynka - to chyba szefowa byla, wydaje mi sie, ze tam tylko ona sie zajmuje slubnymi fryzurami...
i tak jak juz pisalam za probna dalam 50zl, a w dniu slubu 80zl...
dodam tylko, ze mialam dlugie wlosy i sporo przy nich pracy bylo - spedzilam w salonie 4h ;)...

Offline luka88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.06.2012
« Odpowiedź #199 dnia: 2 Czerwca 2012, 20:54 »
Mógłby mi ktoś polecić fryzjera z okolic osiedla Błonie w Bydgoszczy, ewentualnie z okolic Starego Rynku:) Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo dziś byłam na próbnej fryzurce i jestem rozczarowana:( Marzy mi się luźne upięcie włosów, które wytrzyma do rana:)

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #200 dnia: 4 Czerwca 2012, 21:10 »
Bardzo polecam fryzjerke z Nakla nad Notecia

ma swietne pomysly, mimo dojrzalego wieku bardzo podaza za moda ale jednoczesnie slucha potrzeb klientki

jest tak boska, ze przez dlugi czas swiadczyla uslugi dla artystow z Opery Nova bo podobno zaden salon bydgoski sie nie nadawal

zreszta w jej salonie na scianie wisza dowody tej pracy:)
« Ostatnia zmiana: 4 Czerwca 2012, 22:01 wysłana przez ela »

Offline serduszko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #201 dnia: 23 Października 2012, 12:47 »
Bardzo polecam fryzjerkę Agnieszkę Kłos z salonu przy ulicy Grzymały Siedleckiego 25 w Bydgoszczy.

Zawsze jestem bardzo zadowolna z tego co stworzy na mojej głowie, a fryzura (taki jakby kok) na ślub przerosła moje oczekiwania:)

Naprawdę bardzo profesjonalny fryzjer.

Offline mberry91

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 sierpnia 2014
« Odpowiedź #202 dnia: 7 Stycznia 2013, 11:51 »
Hey dziewczyny odświeżam temat. Macie może namiary na jakieś dobre salony fryzjerskie lub fryzjerki w Bydgoszczy ? Preferowane okolice wzgorza wolnosci :)
Z gory dziekuje :)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #203 dnia: 7 Stycznia 2013, 13:09 »
Ja mam na Błoniu, niedaleko skrzyżowania piękna-szubińska.
Polecam szczerze, bo cały czas korzystam :)
Manicurzystka też tam jest.

Offline Levelup
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2013
« Odpowiedź #204 dnia: 10 Stycznia 2013, 13:18 »
Witam Was wszystkie!

Macie może jakieś zasłyszane informacje na temat metamorfozy panny młodej w hotelu Bohema w Bydgoszczy? Kusi mnie ich oferta strasznie :)

Offline Monika Margo

• Monika Margo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #205 dnia: 21 Marca 2013, 01:29 »
Mogę naprawdę polecić Panią do której chodzę od dłuższego czasu. Trafiłam tam przez przypadek z polecenia koleżanki i nie zmienię. Już pół mojej rodziny i znajomych chodzi. Pani ma na imię Agnieszka Grzegorz i ma taki mały salonik, ale nowoczesny. A najważniejsze,  że ma farby Joico, w bardzo niskich cenach. Polecam ją każdemu, bo już przerobiłam wielu fryzjerów. Robi też metamorfozy ze zmianą fryzury i makijażem.
Monika Margo

Offline monia1985
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.08.2013
« Odpowiedź #206 dnia: 5 Kwietnia 2013, 09:25 »
Witajcie dziewczyny, czy ten salon, który często polecacie na ul.  Białogardzkiej znajduje się pod numerem 29a? To kompletnie nie moje okolice, ale potrzebuje kogoś kto, za pomocą dopinek wykona z moich cienkich wlosów koka z boku głowy.  Byłam już na 2 próbnych i jestem załamana.  Najbardziej chyba zawiodłam się na Stopplu. 

Któraś z Was polecała również panią Hannę Dzik z Osowej Góry.  Czy mozecie coś więcej napisać o jej salonie? Głownie chodzi mi o to czy wykonuje upięcia własnie za pomocą pasm clip - on.

Dziękuję za odpowiedzi;)

Offline malgonia1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2013
« Odpowiedź #207 dnia: 6 Kwietnia 2013, 19:25 »
Witajcie , ja również proszę o pomoc.  Szukam fryzjera, który uczesze mnie w koka.  Najlepiej z okolic Glinek, ale podjadę nawet na drugi koniec Bydgoszczy  .
Jestem po czterech próbach i porażka.  Moja fryzjerka zupełnie nie umie czesać koków, raz wyszłam w hełmie, drugi raz caryca Katarzyna, byłam u innego fryzjera- fryzurka ładna ale jak ozdoba na tort weselny, dzisiaj czwarta próba - kok jak stara baba.  Jestem załamana.  Mam grube włosy, półdługie, a nikt nie potrafi ich uczesać. 

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #208 dnia: 30 Maja 2013, 22:55 »
Pisałam o tym w swoim wątku ślubnym, ale napiszę tutaj jeszcze raz, bo pewnie zajrzy tu więcej osób...

NIE POLECAM salonu Zaremba na Gdańskiej. Wczoraj miałam robioną próbną fryzurę ślubną i wyszła z tego jakaś totalna porażka. Fryzura w ogóle nie dopasowana do kształtu twarzy, podkreślała, że mam tych włosów mało... Spędziłam tam 4 godziny (!!!), dopiero z trzecią fryzurą nie wstydziłam się wyjść na ulicę, choć nadal była daleka od moich oczekiwań... Dzisiaj rano musiałam sobie obciąć włosy w dwóch miejscach bo nie szło rozczesać kołtunów (po 3 maskach...) które Pani mi zafundowała. Ogólnie masakra, chciało mi się ryczeć jak zobaczyłam co mi zrobiono z włosami...

Przyznam, że wcześniej kilka osób odradzało mi ten salon (jeśli chodzi o upięcia), ale myślałam, że przesadzają. Dziś wiem, że nie przesadzały - wyglądałam jak półtora nieszczęścia... Strata kasy, czasu, nerwów i włosów...

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #209 dnia: 19 Czerwca 2013, 22:59 »
dziewczyny, co prawda ja już dawno po ślubie, ale czeka mnie ślub w sierpniu i chciałabym iść do fryzjera, kompletnie jednak nie ogarniam rynku bydgoskiego co się dzieje na salonach, myślałam,aby zrobić sobie jakiegoś dobierańca, macie jakąś fryzjerkę, która bez próby mi tego nie schrzani????