AnnaMaria87 znalazłaś kogoś godnego polecenia z okolic Fordonu? Chciałam iść do Renaty Kamińskiej k. Medica, ale po raz kolejny się rozczarowałam. Nie samą fryzurą, a podejściem Pań, które najzwyczajniej w świecie myślą, że klientka jest idiotką i ironicznie komentują jeśli fryzura nie odpowiada. Szczerze to chyba ja mam się dobrze czuć, a jeśli tak nie jest to skoro za to płacę wymagam doprowadzenia do takiego stanu? No chyba, że ja jakoś inaczej rozumuję. . . W każdym razie spędziłam ostatnio w salonie dużo za dużo czasu, wyglądając jak po wstaniu z łóżka, Panie zachwycone, ja skwaszona proszę o inne uczesanie i się zaczęło. . . Najzwyczajniej w świecie wyśmiały mnie podśmiechując się przy każdym przejściu obok mojego stanowiska. ŻENUJĄCE!! Dodam, że niestety, ale nie była to pierwszy taki incydent (co jakiś czas wychodzę od nich mocno urażona, a po paru miesiącach wracam nie znajdując niestety nikogo dobrego). Tak czy siak nie chciałabym sobie w dniu ślubu szarpać nerwów sfochowanymi Babeczkami, które chciałyby już skończyć pracę. Rozważam zresztą także skorzystanie z usług Moniki Madaj przy czesaniu (bo umówiłam się do niej na makijaż).