Dziewczyny. Ja znalazłam Fajnego fryzjera. Całkiem przypadkowo. Na Kapuściskach w Bydgoszczy mieszkam. Poszłam z moją psiapsiółką tam, bo czesała się na wesele do kogoś. No cudnie, cudnie jej zrobiła dziewczyna. Z boczku koczka. Stylowy i elegancki był. Szkoda, że fotki nie strzeliłam. Byłam już się tam pofarbować i uczesać. Mają dziewczyny wzięcie i wyobraźnię. Można przyjść ze swoją propozycją koka lub upięcia.
A najważniejsze, że nareszcie znalazłam fryzjera na mój ślub. Tylko się obawiam, żeby dziewczyna nadal tam pracowały. Jedna u której była kumpelka to Sylwia, a druga Angelika. Obie fajnie robią. Specjalizują się też w plecionkach. Dla mnie super, bo właśnie coś takiego chcę.
Próbny kosztuje 45zł Fryzura na ślub od 60zł, no zależy jaka. Do 120zł. Widziałam, że na fejsie coś wrzuciły. Nazywają się Studio Fryzopolis
na Sandomierskiej 20A. Możecie się też zapytać o coś lub umówić przez telefon 531298208. Jaowałam już chyba z tysiąc razy dzwoniłam, bo się nie zdecydowałam jeszcze. Niedługo idę na spotkanie klasowe i skorzystam znowu. Tym razem chyba warkocz jakiś wybiorę, ale bardziej młodzieżowy. Chciałam dodać, że dziewczyny nie pracują na żadnych lipnych kosmetykach. Regenerację miałam, to nałożyli mi ampułkę i maskę z loreala. Super, jestem wyjątkowo zadowolona.