Jak oglądam suknie w internecie to niewiele z nich mi się podoba. A raczej niewiele jest takich, w których mogłabym dobrze wyglądać :>
tak sie tylko wydaje jak sie oglada w necie, wszystko na modelkach z 175cm wzrostu, na zywo to wyglada calkiem inaczej, optymistyczniej
Hej,
ja również biorę ślub w następnym roku- 22. 06. 2013r.
Rozważam dwie sale: Kummerówkę i Pałac w Ostromecku. Może macie jakieś sugestie dotyczące tych dwóch miejsc bo bardzo mało opinii znalazłam w internecie. Będę wdzięczna za pomoc.
Uula
zalezy na ile osób planujecie wesele, jesli na 100 i więcej to Ostromecko, a jesli na mniej (bodajże do 80, chyba że powiększyli salę), to lepiej Kummerówka, żeby nie "zniknąć".
My chcieliśmy mieć w Kummerówce, ale okazała się niestety za malutka na nasze wesele.
hejka! ja też planuję ślub w 2013, czy króraś z was może polecić jakichs dj-ow??
Polecam Merlina, grał u naszym weselu, wczesniej byliśmy na imprezie prowadzonej przez grupę Merlin. Goście zachwyceni, my zachwyceni, żadnych kompromitujących i seksistowskich zabaw. Wszystko z klasą, jajem i na temat. Tak w zasadzie to Merlin ogarnia całe wesele, łacznie ze zgraniem czasowym z kuchnia, co czasem wychodzi makabrycznie na innych weselach np. dj woła do zabawy a na stoły wjeżdża ciepły posiłek i robi sie konsternacja.
Fakt - grupa Merlin się ceni

ale cena idzie zgodnie z jakością, tak dla pocieszenia